charlotte

Prinţul William şi Kate au dat publicităţii o fotografie...

Citeste mai mult»
Robert de Niro

Un videoclip viral cu Robert de Niro în care actorul...

Citeste mai mult»
Carli Lloyd

Carli Lloyd, fost star al naţionalei SUA, a anunţat că...

Citeste mai mult»
sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost reţinut de poliţie pentru...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»

Cucereste-ti dusmanii in functie de zodie

De în Monden 18 noi 2010
Afla cum poti sa tratezi cu dusmanii tai, cunoscandu-le zodia si punctele slabe!
Berbec

Cu cei din zodia Berbec tratezi foarte usor. De regula sunt foarte simpli si nu se implica in strategii viclene. Condusi de razboinicul Marte, pot fi explozivi. Din fericire, dupa ce momentul a trecut, toata lumea poate sa fie prietena din nou. Daca vrei sa previi aceasta combustie spontana poti apela la un truc:  incearca sa le dai o satisfactie imediata, vei reusi sa calmezi aceste persoane nerabdatoare.

Taur

Oponentii Taurului trebuie sa faca compromisuri ca sa aiba liniste in preajma lui. Exista un motiv pentru care acesti oameni au ca simbol zodiacal un bivol. Taurii isi vor mentine pozitia mai mult timp decat poti indura. Poti incerca o distrare vizuala, dar capa rosie probabil e prea hipnotizanta pentru ei ca sa se focuseze pe altceva. Incearca sa-i readuci aminte de placerile vietii in aceste momente. Mai mult, se spune ca un Taur poate uita de argumente atunci cand i se pune in fata, strategic, o cutie cu bomboane de ciocolata sau o prajitura imensa.

Gemeni

Capacitatea de intimidare a Gemenilor, folosindu-se de priceperea lor tehnica si a relationarii interpersonale, pot face din ei un oponent aprig. Pot avea mai mult de o conversatie odata si una dintre cele mai grele lucruri este sa-l faci sa fie atent la tine. Cand un Geaman se enerveaza, se poate folosi de abilitatea obtinuta de la Mercur – vor disparea. Daca vrei sa captezi atentia acestei persoane vorbarete, opreste-te la un magazin unde se vand ultimele MP3-uri sau telefoane aparute, pentru ca sunt hipnotizati de obiectele stralucitoare.

Rac

Cel mai dur lucru in relationarea cu un Rac este ca isi schimba starile usor. Chiar si barbatii din aceasta zodie te fac sa-ti aduci aminte de mama ta – sau de cineva similar, care a avut un rol important in viata ta de copil. Fiind cei carora le place sa-i faca pe cei din jur sa se simta bine, asteapta si de la ceilalti sa afle care sunt lucrurile lor favorite. Daca produsele alimentare si produsele pentru confort nu-si ating scopul atunci poti incerca sa vii cu un album foto si sa va amuzati pe seama fotografiilor (e un punct sensibil la Raci).
Leu

Cu toate ca Leii se vor comporta ca si cum disputa voastra ar fi un eveniment de importanta nationala, acest oponent este destul de usor de invins. Se spune despre ei ca ragetul lor si criza lor de furie sunt foarte impresionante, dar nu si periculoase. In functie de propria ta personalitate exista doua posibilitati de a contracara: ii poti face Leului o scena cu la fel de multi decibeli si cu o descarcare furioasa comparabila cu a lui sau te poti preface ca cedezi pentru ca imediat ce Leul depune armele sa il ataci sub centura.

Fecioara

Fecioarele se simt mai mereu depasite de situatie, pentru ca au tendinta de a se pierde in detalii si de a pierde din vedere imaginea de ansamblu. Asta poate fi o veste buna si in acelasi timp o veste proasta: chiar daca iti va oferi un avantaj net faptul ca vei privi in ansamblu conflictul, nu vei putea niciodata sa fii la fel de minutios ca si ei si sa poti prevedea toate detaliile. Pentru a putea inabusi un conflict cu ele roaga-i sa analizeze toate faptele. Si imediat ce ii vei ruga sa faci asta vor fi prea ocupati pentru a se gandi la altceva.

Balanta


Acest semn are abilitatea de a vedea ambele aspecte ale problemei. Cu toate acestea, daca depinde doar de ei, Balantele prefera sa munceasca cat mai putin, iar asta ii face foarte usor de infrant in cadrul unei dispute. Ei pot discuta si argumenta asupra oricarui subiect ore intregi, dar isi pierd imediat entuziasmul cand descopera ca e prea mult de munca. Explica-i ca nu vei ceda decat daca e pregatit sa munceasca pentru ce isi doreste si vei vedea ca lista de cereri se va micsora instant.

Scorpion

O cearta cu un nativ al acestei zodii este un cosmar pentru oricine, in afara de cazul in care esti Scorpion. Sunt misteriosi, vicleni si uneori rautaciosi. E foarte, foarte greu sa treci de ei. Chiar si atunci cand crezi ca ei nu vad nimic, esti sub observatia lor. Traiesc pentru a lupta si vor face asta pana la moarte, figurat vorbind. Singurul fel in care poti castiga e sa faci o alianta: orice informatie secreta care ii ajuta sa infranga un dusman comun e o oferta pe care o vor lua in seama.

Sagetator

Un Sagetator poate sa fie inamicul etern, mai ales daca el sau ea sunt convinsi ca cineva a fost supus unui tratament nedrept din punct de vedere etic. Este posibil ca nativii din Sagetator sa para destul de aerieni, insa este suficient sa vorbiti putin cu ei pentru a va da seama ca au o minte sclipitoare. Au abilitati extraordinare de a prezenta faptele, apoi de a le dramatiza pentru a le transforma in argumente covingatoare. Cum sa te lupti cu un adversar care foloseste astfel de arme? Incearca  punctul lor slab - simtul umorului. Spune cateva glume si zidurile vor disparea. Curand, vor fi imbratisari si pupaturi peste tot prin jur.

Capricorn

Capricornii pot fi deosebit de intimidanti pentru ca dau impresia ca au totul sub control - indiferent de circumstante. Pot sa conduca o multinationala, sa creasca cativa copii, sa faca activitati voluntare si sa te faca sa te simti mic, mic de tot fata de ei indiferent ce ai face. Dar chiar si cea mai puternica si inteligenta personalitate are slabiciunile ei, pe care le poti specula. Au insa si o latura intunecata. Uita-te  dupa bice, catuse si imbracaminte mai ciudata si s-ar putea sa le gasesti punctele slabe.

Varsator

Varsatorii va vor spune mereu ca exista o modalitate prin care sa evitati o lupta, insa va fi greu sa nu observati de cate ori ei insisi sunt cei care incep disputa. Varsatorii duc un soi de viata dubla. Pe de o parte, oamenii nascuti sub acest semn promoveaza ideea ca toata lumea trebuie sa traiasca in pace. Pe de alta parte nu tolereaza persoanele pe care le considera mai putin deschise la minte. Este un tip de personalitate cu care este foarte dificil sa te lupti. Ar trebi sa le spuneti Varsatorilor ca vor polua aerul ireparabil si vor pricinui mari catastrofe Mamei Natura daca vor continua sa lupte cu tine. S-ar putea sa se dea batuti...

Pesti

Este foarte dificil sa te lupti cu un Peste - pentru ca ei par foarte nevinovati si creduli. Nu te lasa insa pacalit de aceasta fata a lor. Pestii au reputatia de a se transforma in avocatul tuturor si de a folosi asta ca argument impotriva voastra. Intr-o posibila disputa, Pestii te intreaba cum poti sa lovesti intr-un suflet atat de virtuos si le vor cere tuturor sa se alieze cu ei impotriva Raului. Singurul mod de a combate un Peste este sa te confrunti cu el. Cand o sa te uiti pe lista lucrurilor pe care au uitat sa le faca, toata lumea o sa te roage sa-i trimiti intr-o mica vacanta.

Tag-uri: ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 mai