Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Copiii-vedeta care nu au lasat faima sa le afecteze viata

De în Monden 22 iun 2012
Luand in considerare scandalul, drama si ghinionul care ii urmeaza in mod normal, dupa ce carierele lor drept copii-vedeta se incheie, ai crede ca parintii isi tin copii cat mai departe de taramul viselor, Hollywood. Dar, precum bine stim toti, desi majoritatea ajung alcoolici, drogati sau criminali, parintii chiar isi tarasc copiii la auditii pentru a ajunge pe sticla.

Desigur, exceptia intareste regula, iar, in cazul de fata, o intareste chiar generos. Iata o mana de copii-vedeta ale caror vieti nu au fost afectate de faima si au dus un trai relativ normal cu al oamenilor obisnuiti.

Christian Bale

In 1987, in varsta de doar 13 anisori, Christian Bale a jucat un rol mare in filmul regizat de marele Steven Spielberg, "Empire of the Sun". Dar, dupa acest rol major, actorul a decis sa renunte definitv la a mai juca, cu toate ca nu s-a intamplat acest lucru, acela a fost cel dintai moment cand actorul a gustat din partea amara a faimei.

Desi ar fi putut avea orice rol, potrivit varstei sale, tatal sau, care era si managerul sau, l-a ghidat spre roluri interesante si l-a tinut departe de tentatii si de capcanele Hollywood-ului.

Actorul si-a construit un CV distins si, astfel, a facut o tranzitie bine coordonata si impresionanta de la actor copil la adult.

Danica McKellar

La fel ca orice copil vedeta, actrita a avut doar un singur rol de valoare, vecina si obiectul adoratiei a unui baietel pe nume Fred Savage, in serialul TV "The Wonder Years".

Dar producatorii nu mai o doreau in filme, iar singura optiune pe care a avut-o era sa ajunga o alcoolica si sa distruga masini sau sa faca scandaluri in public pentru atentie. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat, ba mai mult opusul. Danica a urmat cursurile de matematica la facultatea de renume UCLA, a fost co-autoare unei lucrari de matematica bazate pe o teorema descoperita de ea si a scris un best seller prin care incuraja tinerele femei sa darame barierele si stereotipurile.

Inca mai joaca in filme sau isi imprumuta vocea, ocazional, dar, de asemenea, are si trei carti semnate.

Kurt Russell

Si neinfricatul Kurt Rusell a fost un copil-vedeta, dar filmele in care a jucat nu au fost chiar cele care vor ramane in memoria fanilor pentru prea mult timp. Rolurile pe care le-a interpretat ulterior au fost mult mai valoroase si impresionante decat acelea. In anii '70 acesta a fost un ster Disney de mare succes, devenind chiar si un idol al adolescentilor in acei ani.

Cu toate ca a pierdut un mega rol in favoarea lui Harrison Ford, Han Solo, acesta a batut palma cu regizorul John Carpenter si a avut doar de castigat, incepand cu primul premiu Emmy pentru rolul din Elvis si ulterior interpretand o serie de roluri negative care sa ii aduca mai mult surprize.

Dakota Fanning

Poate e prematura sa vorbim despre cum a trecut de la copilul vedeta la adult, fara sa cada in capcane, dar tanara actrita este serioasa si ambitioasa si toate semnele indica spre o cariera de succes, sanatoasa si interesanta.

A inceput prin a aparea in reclame TV si ulterior in filme de real succes, iar efectul asupra persoanelor cu care a lucrat a fost pozitiv, lasand impresia ca pe viitor va fi o actrita de succes. Aceasta a interpretat si un puternic si tulburator rol al unei fetite care si-a gasit scaparea in muzica lui Elvis, dupa ce personajul ei, Lewellen, este violata, "Hounddog" - 2007.

In 2009, a decis sa nu mai ia roluri mari pentru a-si putea duce la bun sfarsit cursurile de liceu si asta a facut-o sa fie o inspiratie in ochii multora, de aceea a fost si aleasa regina balului la petrecerea de final de an. Dakota este o persoana care nu va lasa ca faima sa ii urce la cap.

Shirley Temple

Aceasta actrita trebuie sa fie cel mai bun exemplu a copiilor vedeta care au lasat acel stil de viata definitiv, dar a dus o viata de succes. In anii '30, actrita a fost cel mai mare star din acei ani.

Ochii mari, parul bucalat si o fata draguta fara a fi falsa, a captat atentia unei natiuni intregi, iar ulterior, a lumii. Dar odata ce crestea, cariera ei in actorie a inceput sa paleasca, deoarece publicului i-a fost dificil sa o privesca drept o adolescenta angelica care sa nu cauzeze probleme.

Potrivit naravurilor Hollywoodiene, ar fi trebuit sa urmeze calea pe care drogurile si un sir de esecuri in viata privata trebuiau sa se petreaca, in schimb Shirley s-a casatorit, a intemeiat o familie si si-a schimbat cariera.

A devenit ambasadoare si diplomat, cu toate ca a avut cateva incercari esuate la candidatura. A devenit un reprezentant guvernamental, un fost copil de-o cioata care dansa, canta si zambea in asa fel incat se lumina cerul. A reprezentat interesele Statelor Unite in Ghana si Cehoslovacia, pe vremea aceea.

Christina Ricci

Una dintre problemele peste care trebuie sa treaca micile vedete este faptul ca odata cu varsta dispare dragalasenia si inocenta de copil, iar asta nu este intotdeauna placut. O persoana poate fi adorabil cat timp este copil, dar nu se intampla la fel si ca adult.

Exceptia care intareste regula ar putea fi Christina Ricci. Actrita a fost draguta de mica si s-a transformat intr-o femeie interesanta, dar pe care au placut-o producatorii si regizorii, a fost un interesant dorit si placut.

Cu un inceput de succes in "Mermaids" si "The Adams Family", Christina Ricci a trecut peste hop, a facut tranzitia cu foarte mult calm, cu dibacie, aproape perfect. De la o fetita draguta si inocenta in rolul din "Casper", a interpretat un rol matur si grav in "The Opposite of Sex" si 8 ani mai tarziu "Black Snake Moan". Iar cariera ei nu s-a incheiat acolo, in ziua de azi zboara in intreaga lume pentru a promova noile filme.

Kirsten Dunst

Precum ceilalti, dar in special precum Christina Ricci si Kirsten Dunst a devenit o actrita de succes, facand tranzitia de la copil-vedeta la actor, ca adult.

Punctul culminant al carierei sale de copil a fost cand a obtinut rolul mult dorit si ravnit de multe fetite, in "Interview With A Vampire". Aceasta urma sa joace alaturi de Tom Cruise si Brad Pitt. Dupa acest hit, a avut o serie de succese ca si actor copil.

Dar dupa o serie de interpretari de roluri in comedii si in filme romantice, actrita a fost internata intr-o institutie pentru a lupta impotriva depresiei. Aceasta nu a lasat sa intervina nimic intre ea si cariera sa, a cerut ajutorul si a reluat activitatea pe platourile de filmare.

Ce-au fost si ce-au ajuns: Copii model atunci, exemple negative acum

Viata bate filmul - Vedete care joaca propriul rol

Copiii-vedeta - Atunci si acum

Copiii Vedeta

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar