Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Complexe in dormitor, in functie de zodie - Cum scapi de ele!

De în Dragoste & Sex 6 feb 2013
Descopera care este calcaiul lui Ahile al fiecarei zodii in dormitor si cum poate fi depasita problema, pentru o viata de cuplu implinita!

Berbec 

Nativii din zodia Berbecului sunt cei care citesc manualele de sex din scoarta in scoarta si vor sa urmeze sfaturile de acolo intocmai. Sunt incapatanati si sunt adesea mai sensibili decat lasa sa se vada, iar de aici apar complexele,  intrucat se tem ca nu vor fi la nivelul asteptarilor atunci cand vor lasa garda jos. 

Cum scapa de complexe: Alegand sa nu mai poarte masca dura, rece si autoritara decat pe plan profesional. Intr-o relatie trebuie sa te dezvalui, sa fii vulnerabil, pentru a putea avea o legatura normala cu persoanele de sex opus. 

Taur

Taurilor le place sa epateze si nimic nu este destul de bun cand vine vorba de relatia cu sexul opus. Nu e de mirare ca ajung atat de complexati incat evita o buna bucata de vreme contactul intim cu partenerul, intrucat au senzatia ca nu se pot ridica la nivelul asteptarilor. Daca nu are cu ce sa impresioneze, devine timid, ezita si se inchide in sine.

Cum scapa de complexe: Evita excesele! Fie ca este vorba de mancare, bautura sau sex, atunci cand te inhami la mai mult decat poti duce, e normal ca dupa sa urmeze o perioada de nesiguranta, de indoiala in ceea ce priveste propria persoana. Adopta o viata echilibrata si vei vedea ca scapi numaidecat de complexe!

Gemeni

Complexele nativilor din zodia Gemenilor se trag tocmai din reactia celorlalti la felul lor de a fi. Una spun si alta fac, iar apoi se planga ca nimeni nu are destula incredere in ei incat sa isi ofere sufletul pe tava, pentru a fi facut piftie de firea duala a Gemenilor, pe care nu stii niciodata daca ii mai vezi intorcandu-se odata ce au iesit pe usa.

Cum scapa de complexe: Echilibrul, este, si in cazul lor, solutia tuturor relelor. O trecere ceva mai putin brusca de la rece la cald ii va ajuta pe ceilalti sa se poata apropia mai mult si sa aiba incredere ca nu vor fi raniti.

Rac

Complexele Racilor in dormitor se trag de la lipsa de varietate intre asternuturi. Nativul din zodia Racului nu prea stie ce e preludiul si se teme ca partenerului nu ii este de ajuns un sarut ici si o mangaiere colo pentru un act sexual satisfacator, dar nici nu face nimic in acest sens, intrucat traieste intr-o lume proprie, imaginara.

Cum scapa de complexe: Fiind ceva mai indrazneti in dormitor. E ca in povestea cu drobul de sare, unde toata lumea se agita, dar nimeni nu face concret ceva pentru a remedia situatia. Este de ajuns sa se arate ceva mai deschis in pat si complexele dispar de la sine!

Leu 

Leul are un sarm aparte si atrage ca un magnet. Nici macar nu trebuie sa arate bine pentru a avea parte de multi pretendenti. Sunt si romantici pe deasupra, asa ca te intrebi, pe buna dreptate, ce complexe ar putea avea un asemenea om? Ei bine, se tem ca odata intrati intr-o relatie de durata, partenerul sa nu isi dea seama ca, de fapt, ei sunt mai superficiali decat par. Problemele apar din cauza firii teatrale ale Leului. 

Cum scapa de complexe: Scapand de problema. Daca pe plan profesional, aceasta atitudine de entertainer il ajuta enorm, pe plan personal ar trebui sa o lase mai moale, caci nimanui nu-i plac dramele. 

Fecioara 

Fecioarele sunt un dezastru in pat.  Sunt singurele care pot practica cu succes cea mai veche meserie din lume si totusi sa pretinda ca sunt virgine. Sunt firi fascinante, pot fi in centrul atentiei si iubite de toata lumea, insa o dau in bara, ascunzandu-si emotiile. Complexele lor sunt legate de intimitate. Se tem ca daca ofera celuilalt ocazia de a se apropia destul de mult, nu vor mai avea nimic de oferit in plus.

Cum scapa de complexe: Pastrandu-si sutienul, sosetele sau portjarul pe tine cand sunteti doar voi doi. Astfel, va avea senzatia ca nu a dezvaluit chiar tot! Evident, este doar un simbol, intrucat Fecioara are multe alte fatete pe care le poate tine ascunse pentru “zile negre”, asa ca nu ar trebui sa isi faca griji.

Balanta

Balantele tin foarte mult la echilibru si ar face orice pentru a nu deranja pe nimeni. Atata timp cat sunt lasati in pace, totul este perfect. Problemele apar atunci cand Balanta se intreaba daca nu cumva a fost prea indrazneata sau, din contra, prea moale. Au loc atunci procese de constiinta si cu greu isi revine.

Cum scapa de complexe: Cuvantul cheie este relaxare! Pentru a scapa de acest complex, Balanta trebuie sa invete sa nu mai analizeze din nou si din nou dupa ce au luat o decizie. Trebuie sa se lase dusi de val, iar relatia cu partenerul de cuplu va inflori.

Scorpion

Cand spui Scorpion spui pasiune, sex si agresivitate. Indrazneala nu le lipseste si ai putea sa te intrebi, pe buna dreptate, unde mai au loc si complexele? Ei bine, in putinele momente de introspectie, cand Scorpionul nu are nicio victima in vizor, este complexat din cauza dorintei nestavilite de a domina. Se teme ca va ii va indeparta prin felul lui intepator de a fi pe toti cei dragi.

Cum scapa de complexe: Alergand mai putin dupa adrenalina si pasiune. Pentru a putea dezvolta o relatie normala, Scorpionul trebuie sa inceteze sa mai fie un pradator, gata la orice ora sa isi imobilizeze victima si sa o posede pe loc, fara explicatii.

Sagetator 

Sagetatorii nu inteleg conceptul de complex, fiindca nu au intalnit vreodata un partener care sa ii puna in dificultate. Cu toate acestea, s-ar putea sa fie putin timorati la primele contactec u un partener nou, intrucat, in ciuda firii lor nelinistite, vor sa fie luati in serios, iar gandul ca partenerul ii vede doar ca pe o aventura de-o noapte ii deranjeaza. Le place sa fie cuceritorii si sa isi cucereasca victimele fara ca acestea sa suspecteze ca a doua zi, Sagetatorul s-ar putea sa fie deja in drum spre o alta destinatie. 

Cum scapa de complexe: Ascunzandu-si pasaportul si evitand discutiile despre viitor. Orice subiect legat de o potentiala relatie il pune pe Sagetator in dificultate si ii taie entuziasmul in dormitor.

Capricorn 

Capricornii vor sa para mai mari si mai tari decat sunt de fapt si de regula le iese. Partea neplacuta a acestei trasaturi a nativilor din zodia Capricornului este ca apoi stau cu frica sa nu se dea de gol. Sunt complexati in privinta originii lor, intrucat au muncit din greu pentru a ajunge unde sunt acum si au impresia ca daca dezvaluie de unde au pornit, vor scadea in ochii celorlalti.  Un alt complex al Capricornilor este legat de aspectul fizic, rezultand tot din interesul crescut pentru parerea celorlalti despre ei. Sunt mai interesati de imagine decat orice alt semn zodiacal. 

Cum scapa de complexe: Dand crezare zicalei potrivit careia cine te place, te place asa cum esti. E drept ca nu trebuie sa exagerezi, ajungand sa te complaci atunci cand comportamentul tau este deranjant, dar ideal este sa nu te mai preocupe atat de mult impresia pe care o faci, intrucat nu poti controla prea mult opinia pe care ceilalti o au despre tine. Iar in relatia cu sexul opus, teama ca partenerul va spune sau va crede cine stie ce despre tine daca faci cutare si cutare lucru, nu face decat sa te complexeze si mai mult, inrautatind situatia. Alege sa fii deschisa si sincera!

Varsator 

In mod normal, in dictionarul Varsatorului n-ar trebui sa existe cuvantul complexe, intrucat putin ii pasa ca restul lumii il vede drept egoist si putin... sarit. E complexat, totusi, fiindca nu poate tot timpul sa se manifeste asa cum si-ar dori, din cauza constrangerilor de natura legala si, uneori, etica, de dragul familiei. Problemele apar cand partenerul se dovedeste a fi mai incuiat decat parea la prima vedere si il face pe Varsator sa se simta anormal, complexandu-l si mai mult. Desi in mod normal o ia ca pe un compliment, atunci cand cei dragi ii spun pe un ton serios ca a sarit calul, devine timorat si nu stie cum sa reactioneze. 

Cum scapa de complexe: Cu o pereche de dopuri de urechi sau cu un nou partener de cuplu, ceva mai deschis. Alta varianta nu exista, intrucat nonconformismul Varsatorului nu este pentru oricine. Nu e cazul sa isi faca prea multe procese de constiinta daca nu a ranit pe nimeni cu atitudinea lui. 

Pesti 

Complexele Pestilor rezulta din faptul ca acestia traiesc de cele mai multe ori intr-o realitate alternativa, pe care si-o construiesc si la care se incapataneaza sa renunte, intrucat le permite sa evite problemele reale. Iar cand coboara din vis, Pestii sunt timorati si complexati, nestiind cum sa reactioneze in conditii concrete. Orice reactie iesita din comun este luata de Pesti ca un atac la propria persoana. 

Cum scapa de complexe: Coborand ceva mai des printre pamanteni si incercand sa stea de vorba cu partenerul de cuplu, in loc sa se inchida in sine, ca un copil de gradinita care se imbufneaza fiindca i-a fost luata jucaria.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 apr