Ceres in Case - Cadranul I

De în Monden 8 dec 2012
Citeste aici totul despre Ceres in Casele 1, a 2-a si a 3-a, in Cadranul I.

Casa 1

Ceres in aceasta casa evidentiaza personalitatea nativului, initierea si promovarea cresterii stimei de sine si grija pentru altii. Independent, noi inceputuri, autoexprimare, activitati orientate spre miscare care implica dinamismul fizic, miscarea pentru propria sanatate, aspectul exterior, personalitate. Poate atrage un partener provocator sau relatia este pentru el o provocare.

Casa a 2-a

Ceres va oferi aici hrana materiala prin posesiuni, asigura confortul altora prin mangaiere, masaj, alimente, gradinarit, agricultura, horticultura, cercetarea in domeniul agriculturii, rezolvarea problemelor de mediu, stabilitate, cultivarea unor talente artistice si muzicale. Pierderea locului de munca provoaca disperarea vis-a-vis de pierderea unor bunuri si valori, a stimei de sine, a pierderea stabilitatii, dependenta de alimente si tulburari de alimentatie. Cei care au Ceres in Casa a 2-a trebuie sa invete sa se relaxeze si sa se destinda.

Ceres in case - Cadranul II

Casa a 3-a

Ceres in aceasta casa pune accentul pe comunicare, primirea si colectarea de date si informatii astfel incat nativii sa le poata impartasi cu altii. Faptul ca le place sa comunice poate face ca relatiile publice sa fie nisa lor, cel putin in comunitatea locala, deoarece au nevoie sa se simta competenti atunci cand comunica cu ceilalti. Ii pot ajuta pe altii lucrand cu mainile lor: mecanic, pictor, muzician sau secretar, eventual educatori sau profesori.

In aceasta pozitie, Ceres poate sugera responsabilitatea fata de frati si surori, poate fi excelent baby-sitter pentru copiii vecinilor si se bucura sa cultive relatii amiabile cu cei din vecinatate. Pierderea locului de munca il poate tranforma in adevarat dusman pentru familie prin blocajele de comunicare, atitudine rebela si brutala, este certaret si irascibil in mijloacele de transport comun care se pot solda cu accidente.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi