Ce lucruri te stresează, în funcţie de zodie

De în Sanatate 26 aug 2015

În viaţa de zi cu zi, se poate întâmpla să întâlneşti anumite situaţii sau factori declanşatori, care să te facă să te simţi stresată şi chiar anxioasă. Află care sunt aceşti factori, în funcţie de zodia ta, dar şi cum să le faci faţă.

stres anxietate

Berbec

Berbecii sunt persoane dinamice - asta până când rezervele lor de energie se epuizează. Atunci când se simt bolnavi sau se simt la pământ, stresul se poate acumula. Dacă şi tu eşti născută în zodia Berbec, aminteşte-ţi că nu eşti un supererou. Nimeni nu se aşteaptă ca tu să salvezi lumea. Acordă-ţi un moment pentru a te relaxa.

Taur

Taurii vor să fie văzuţi ca fiind oameni pe deplin competenţi, aşa că îşi acordă timp să facă lucrurile cum trebuie încă de la bun început. O sursă supremă de stres este eşecul, aşa că Taurii trebuie să îşi amintească faptul că eşecul este un lucru care ni se întâmplă tuturor. Eşecul ne ajută să ne dezvoltăm, să creştem.

Gemeni

Gemenii nu suferă proştii, nu există nicio îndoială. Gemenii se simt stresaţi atunci când oamenii sunt cam stupizi, prostuţi. Dar este vital să îşi amintească faptul că trebuie să respire adânc şi să încerce să nu se înfurie. Mânia şi furia sunt doar două elemente care sporesc stresul.

Rac

Să nu se simtă siguri sau stăpâni pe situaţie - acesta este un lucru care îi stresează pe Raci atât de mult. Atunci când sunt sau se simt învinşi, au tendinţa de a avea accese de furie, de a izbucni şi de a se mânia. Nu trebuie să îşi nege sentimentele, trebuie doar să le lasă să vină de la sine. Racii trebuie să fie constructivi, să respire adânc şi să ştie că sunt siguri pe ei, că sunt în siguranţă.

Leu

Situaţiile în care nu deţin controlul, nu sunt stăpâni pe ceva - acesta este un factor care declanşează stresul pentru nativii Leu. Pierderea lucrurilor sau momentele în care lucrurile nu funcţionează întocmai cum şi-ar dori Leii sunt doar câteva aspecte care îi macină pe aceşti oameni. Leii trebuie doar să îşi amintească faptul că, uneori, trebuie să renunţe şi să lase lucrurile să se întâmple în modul în care se petrec. În acest fel, vor fi mai fericiţi pentru situaţii.

Fecioară

Aceşti nativi, trebuie să recunoaştem, gândesc prea mult. Este un lucru bun că gânditul nu este mortal. Cea mai mare sursă de stres pentru Fecioare este că nu sunt capabile să organizeze aceste gânduri. Cel mai bine este să facă liste, să ţină evidenţa sarcinilor de zi cu zi. Dar chiar şi simpla scriere sau notare a lucrurilor pe o foaie poate fi o uşurare pentru nativii din zodia Fecioarei.

Balanţă

Balanţelor nu le place să fie tratate incorect. Aceşti nativi au tendinţa de a petrece prea mult timp gândindu-se dacă ar trebui sau nu să confrunte oamenii care nu au fost corecţi cu ei. În loc să rămână împotmoliţi, Balanţele pur şi simplu ar trebui să vorbească despre asta la momentul respectiv, să spună ce le deranjează. Însă nu trebuie să o facă cu furie, ci cu calm.

Scorpion

Aceşti nativi ar putea părea, la prima vedere, adevărate scorpii, cu un ac ascuţit, gata să înţepe, cu un înveliş exterior de care nu te poţi apropia, dar în interior, Scorpionii sunt foarte sensibili. Persoanele din semnul zodiacal Scorpion se pot simţi tensionate şi nervoase în situaţiile în care sunt private de intimitate. Asigură-te că îţi faci timp şi pentru tine.

Săgetător

Săgetătorul este un semn zodiacal în mişcare. Aceşti nativi urăsc să stea nemişcaţi şi urăsc situaţiile în care trebuie să acţioneze şi să se comporte corespunzător, cum spun regulile şi normele. Pentru a ieşi din aceste situaţii, Săgetătorii trebuie să aibă şi momente de pauză, în care acţionează mai sălbatic. E în regulă dacă se comportă nebuneşte pentru o noapte sau dacă se implică într-o anumită activitate fizică.

Capricorn

Aceşti nativi sunt prea exigenţi cu ei înşişi. Stresul, pentru un Capricorn, este să nu trăiască şi să nu ducă o existenţă bazată pe exigenţele şi cerinţele pe care le are pentru propria persoană. Pentru a scăpa de stres, ideea este să găsească bucuria în fiecare moment al vieţii sale, chiar dacă unele dintre aceste momente par, la prima vedere, un lucru dezamăgitor sau enervant.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie, într-adevăr, să facă lucrurile ca ei, să meargă pe drumul ales de ei. Nativul Vărsător se va simţi frustrat dacă el nu obţine ceea ce îşi doreşte, dar fără să aibă un motiv întemeiat. Ca să evite stresul, Vărsătorii trebuie să îşi facă timp pentru a înţelege că acesta este modul în care funcţionează viaţa. Trebuie să respire adânc şi să meargă mai departe.

Peşti

Peştii, la fel ca şi Scorpionii, sunt un semn zodiacal care ţine la viaţa privată. Vorbitul în public şi ideea de a fi expus sunt cele mai stresante situaţii pentru aceşti nativi. Aceste lucruri sunt, de cele mai multe ori, o parte a vieţii, aşa că aceşti nativi ar trebui să ia atitudine şi să reţină că şi acest lucru va trece şi că trebuie să îşi facă timp pentru ei, pentru a se relaxa. Sursa.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi