smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Ce fel de Craciunita esti, in functie de zodie!

De în Monden 20 dec 2012
Fiecare zodie petrece Craciunul in stilul ei, dictat de astre. Iata ce s-ar intampla daca nativele din cele 12 semne zodiacale i-ar lua, pe rand, locul Mosului!

Berbec

De Craciun nativa din zodia Berbecului este o adevarata desfasurare de forte. Femeia nascuta sub acest semn zodiacal este o Craciunita sprintena si sexy. Atentie, insa, ca prea multa energie epuizata intr-un timp scurt inseamna un inceput de an nou cu cearcane si nervi!

In ceea ce priveste cadourile, Craciunita din zodia Berbecului va opta cu siguranta pentru tot soiul de jocuri interactive, parfumuri scumpe sau obiecte hand-made, origami, pe care le-a realizat chiar ea!

Taur

De Craciun, nativa din zodia Taurului profita de ocazie pentru a sta acasa, alaturi de cei dragi. Este o Craciunita linistita, ce va pregati tot soiul de prajituri si bunatati. Atentie, insa, fiindca atata timp petrecut in bucatarie se va observa cel mai bine pe cantar, la inceputul anului urmator!

In ceea ce priveste cadourile, Craciunita din zodia Taurului se indreapta catre ciocolata fina, pulovere calduroase sau sticle de vin bun, in functie de cat de cuminti si iubitori au fost cei dragi.

Gemeni

De Craciun, nativa din zodia Gemenilor abia asteapta sa fuga de la birou si sa se relaxeze, undeva departe, fie la ski, fie undeva la malul marii, pe o plaja insorita. Este o Craciunita nonconformista, care va petrece cel mai probabil sarbatorile calatorind si trimitandu-le celor dragi vederi din locuri uitate de lume.

In ceea ce priveste cadourile, Craciunita din zodia Gemenilor nu le va face surprize celor dragi cu ocazia Craciunului, fiindca i se pare ca ar fi o sarbatoare superficiala, intrucat accentul se pune nu pe latura spirituala, ci pe darurile primite. Va veni, insa, din calatorie, incarcat cu tot soiul de nimicuri speciale pentru fiecare.

Rac

De Craciun, nativa din zodia Racului va avea grija sa decoreze bradul, sa atarne luminite la geam si va sta in preajma focului, asteptandu-i pe cei dragi. Este o Craciunita familista, dornica sa-i sufoce pe cei apropiati cu atentie. Atentie, insa, nu te izola prea tare de sarbatori. Fa-ti timp si pentru prieteni si alte cunostinte, fiindca nu se stie ce-ti rezerva noul an!

In ceea ce priveste cadourile, Craciunita din zodia Racului va opta pentru bijuterii, seturi de ingrijire, echipament de gatit, gradinarit sau orice altceva ce poate fi utilizat pentru confortul personal si al membrilor familiei.

Leu

De Craciun, nativa din zodia Leului se va trece prima pe lista de cadouri, pentru a fi sigura ca in sfarsit, anul acesta primeste lucrurile pe care le doreste si le merita din plin. Este o Craciunita plina de farmec, diva desavarsita si sufletul petrecerii. Atentie, insa, ca bradul de Craciun ar trebui sa fie cel mai impopotonat de la eveniment. Nu e bine sa te iei la intrecere, fiindca s-ar putea sa pierzi.

In ceea ce priveste cadourile, Craciunita din zodia Leului nu se multumeste decat cu lucruri scumpe. Iar daca nu ii ajung banii, poate oricand sa recicleze cateva dintre cadourile primite anii trecuti. Avand in vedere ca pretentiile ei in materie de cadouri sunt tot timpul ridicate, nu se va prinde nimeni ca sunt daruri second-hand.

Fecioara

De Craciun, nativa din zodia Fecioarei va avea grija ca fiecare detaliu sa fie aranjat perfect.  Ii place sa ajute, asa ca probabil se va oferi voluntar la o casa de batrani sau vreun orfelinat, pentru a nu simti ca trece timpul degeaba pe langa ea. Este o Craciunita perfectionista si va avea grija ca ambalarea cadourilor sa fie facuta cu simt de raspundere.

In ceea ce priveste cadourile, Craciunita din zodia Fecioarei va alege cu siguranta produse de ingrijire, cravate, brose, margele, butoni si alte detalii care nu pot lipsi, in opinia ei, din tinuta unui om care se respecta.

Balanta

Aceasta zodie asteapta cu sufletul la gura venirea Craciunului si partea care o bucura cel mai mult este faptul ca are sansa de a petrece cat mai mult timp in compania celor dragi. Balanta poate parea uneori cam nesociabila, insa cand vine vorba de familie, este sprijinul emotional de care acest semn are mare nevoie si ii ofera echilibrul necesar.

Nativa din acest semn zodiacal este o Craciunita care isi va petrece ajunul de Craciun si zilele de sarbatoare incercand sa impace pe toata lumea si vrea sa aduca zambetul pe buze tuturor. Estie foarte darnica si ii va surprinde pe cei dragi cu cadouri multe si surprinzatoare.

Scorpion

Persoana din aceasta zodie priveste Craciunul, ca orice altceva, din punct de vedere financiar si stie ca isi va umple considerabil buzunarele in aceasta perioada. Toti cei apropiati cunosc latura sa usor avara a sa si ii ofera bani drept cadou.

 Tinand cont de asta, nu mai poate fi o surpriza faptul ca vorbim de o Craciunita cat se poate de realista, care nici in aceste zile magice nu se poate lasa cuprinsa de contextul de poveste si sacul sau cu cadouri va consta doar in chestii practice pentru ceilalti.

Sagetator

Aceasta zodie este una copilaroasa, asa ca nu este de mirare ca sarbatorile de iarna sunt preferatele ei. Sagetatorul nu poate fi mai fericit cand vede cum zapada transforma orasul intr-unul de basm.

Aceasta este o Craciunita care traieste intens spiritul Craciunului si nu va putea sta locului in cele trei zile de sarbatoare. Adora colindele si sa fii sigura ca o vei vedea mergand din usa in usa sa isi incante vecinii, fara sa tina cont daca talentul muzical o ajuta mai mult sau mai putin.  

Capricorn

Odata inceput sezonul sarbatorilor de iarna, nativa din acest semn zodiacal sta si se gandeste cum poate sa iasa mai ieftin cu cheltuiala pentru cadouri si totusi sa nu ii dezamageasca pe cei dragi. Este genul care isi calculeaza si cea mai mica investitie, asa ca nu isi poate permite o asemenea destrabalare financiara fara sa ia in calcul toate riscurile.

Se subintelege ca avem de a face cu o Craciunita chibzuita, care nu tine doar la portofelul ei, ci si al celorlalti. Asa ca isi va lua in serios rolul de "educatoarea aspra” si se va asigura ca le va da o lectie membrilor familiei despre responsabilitatea banului.

Varsator

Aceasta zodie iubeste totul cand vine vorba de Craciun si, mai ceva ca un copil, abia asteapta impodobirea bradului, oferirea cadourilor si saliveaza deja la gandul tuturor preparatelor delicioase pe care le va pune pe masa.

Pasiunea ei pentru Craciun merge pana la extrem si toti apropiatii stiu deja ca, in fiecare an, aceasta Craciunita se va ocupa sa le aminteasca acestora insemnatatea sarbatorii si le va povesti istoria Craciunului.

Pesti

Nativa din aceasta zodie este o fire generoasa si abia asteapta venirea Sarbatorilor pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi si a da un exemplu celorlalti prin propria persoana.

Craciunita aceasta isi poate intra serios in rol si ii va rasfata pe cei apropiati cu multe cadouri, fara sa se gandeasca o clipa la bani. Nici cei nevoiasi nu vor fi uitati si va fi dispusa sa mearga la casele de copii si batrani pentru a le aduce o bucurie fie cat de mica.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr