Ce ar face fiecare zodie dacă lumea ar fi atacată de o armată de zombi

Dacă facem un exerciţiu de imaginaţie şi ne închipuim un scenariu apocaliptic, când lumea - aşa cum o ştim noi - se sfârşeşte, fiecare zodie ar reacţiona diferit. Află cum te-ai comporta şi tu dacă mâine ar veni sfârşitul lumii şi ne-ar ataca o armată de zombi.

zodii

Berbec

Nativii din Berbec ar fi primii care ar lua în piept o armată de zombi, dar tot ei ar fi primii care vor fi mâncaţi de aceşti "morţi-vii", într-un interval de câteva secunde.

Taur

Nativii din Taur sunt cei care refuză să mănânce alimentele de la conservă, chiar dacă a venit sfârşitul lumii, dar chiar şi aşa, sunt prea leneşi pentru a vâna animale şi pentru a-şi potoli foame.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt dependenţi de tehnologie, iar în cazul în care ar veni sfârşitul lumii, vor descoperi că nu mai există Wi-Fi, că internetul nu mai funcţionează, aşa că se vor arunca singuri "pe tavă" pentru a fi mâncaţi de zombi.

Rac

Nativii din Rac sunt cei preocupaţi de tot ce ţine de casă, familie. Aşa că în cazul în care lumea va fi atacată de o armată de zombi, vor începe să raţionalizeze hrana rămasă şi vor începe imediat să procreeze cu toate persoanele de sex opus care le ies în cale.

Leu

Leii pot fi consideraţi (aproape) cel mai leneş semn zodiacal dintre toate. În cazul în care o armată de zombi i-ar ataca oraşul, nativul din Leu va ţipa cât îl ţin plămânii "Prin puterea cu care am fost înzestrat, mă declar conducătorul acestei lumi noi", apoi va trage un pui de somn.

Fecioară

Nativii aceştia vor fi luaţi pe nepregătite de sfârşitul lumii, iar obsesia lor faţă de igiena personală îi face incapabili să gândească uneori. Dacă o armată de zombi îi atacă, nativii din Fecioară vor spune tuturor unde să găsească un duş şi vor insista ca bieţii oameni să se spele imediat, pentru că îi deranjează mirosul corporal.

Balanţă

Nativilor din zodia Balanţă le place ca lucrurile să fie plăcute şi cinstite. Le plac lucrurile frumoase, dragostea, banii şi romantismul. Iar în cazul unui atac al unei armate de zombi, Balanţele vor ruga pe toată lumea să tacă din gură, spunând "Vă rog eu, nu mai ţipaţi!".

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt cei mai sexuali oameni dintre toate zodiile. Dacă apare un atac supriză al unei armate de zombi, Scorpionii vor vedea în tot acest "sfârşit al lumii" lucruri care îi stimulează mult mai mult decât viaţa lor obişnuită. Aşa că se vor descurca, vor şti cu cine să facă sex, cu cine să se căsătorească şi câţi zombi să ucidă.

Săgetător

Aceşti nativi sunt oameni deschişi la minte, le place să rătăcească şi să călătorească. Tocmai de aceea, dacă o armată de zombi va ataca lumea, ei vor rătăci pe toată suprafaţa pământului pentru a căuta arme. Dar în loc să vină cu arme pentru a ucide, se va întoarce acasă cu un zombi pe post de animal de companie.

Capricorn

Chiar dacă aceşti nativi sunt cei mai mari pesimişti şi au un profund dezgust faţă de incompetenţa umanităţii, în cazul unui atac al unei armate de zombi, Capricornii vor fi cei care vor construi un adăpost adevărat şi solid pentru oameni, ei vor crea un nou guvern, chiar dacă nimeni de pe planetă nu merită aceste lucruri.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului sunt inventatori, sunt adevăratele genii dintre toate zodiile, sunt nişte deschizători de drumuri. În cazul unui atac al unei mari armate de zombi, Vărsătorii sunt cei care inventează un telefon mobil din scoarţă de copac, se descurcă în cele mai dificile situaţii.

Peşti

Nativii din zodia Peşti se vor confrunta cu situaţia aceasta (chiar dacă este sfârşitul lumii) în acelaşi fel cu care abordează şi viaţa de zi cu zi. Iar dacă o armată de zombi le atacă oraşul, Peştii vor crede cu adevărat că este doar un coşmar, un vis urât, şi vor refuza să accepte realitatea dură.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Telefonul

20 iul 2019

Iubire

20 iul 2019
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 iul