Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Ce cadou pentru casa ai putea sa faci de 8 Martie, in functie de zodie

Pentru ca maine este Ziua Femeii, iti oferim astazi un mic ghid al cadourilor care te va ajuta foarte mult in aceasta perioada.

Nu stii ce cadouri sa le iei persoanelor dragi de 8 Martie - mama, sora, bunica, cumnata sau verisoara? Ei bine, si in acest caz, semnele zodiacale iti pot oferi raspunsul pe care il cauti.

Berbec

Poti sa ii iei de 8 Martie un cadou special, care sa spuna sau sa sugereze direct ca "Berbecii sunt numarul 1" (de exemplu, o rama foto cu poza lor sau un tablou ori o schita in creion cu portretul lor, pe care sa si-l agate in dormitor). Cu cat este mai mare, cu atat e mai bine pentru acesti nativi. Predictii pentru cadouri de casa: ofera-i femeii Berbec un dar care sa o inspire sa incerce ceva nou, de pilda sa isi redecoreze locuinta; firi aventuroase, care se inhama la diverse sarcini, Berbecilor le plac darurile care le pun in valoare locuinta: o veioza noua, un covor in tendinte, decoratiuni originale.

Taur

Senzuali si practici, Taurii au o atitudine simplista si isi doresc sa traiasca intr-un mod confortabil, de genul "ne intoarcem la origini". Placerea lor vinovata este sa aiba lucruri simple si confortabile in casa, din materiale precum casmirul si catifeaua. Predictii pentru cadouri de casa: ofera-i mamei sau surorii tale ceva care sa fie cu adevarat pe placul ei, stiind ca Taurii sunt colectionari avizi. Daca stii ca un obiect este preferatul lor, mizeaza pe asta; colectioneaza cani sau lingurie? Ofera-i o cana eleganta, de colectie, dintr-un portelan frumos. De asemenea, acesti nativi sunt atrasi de tot ceea ce tine de banci sau bani, asa ca le poti oferi o pusculita sau alte elemente decorative pentru locuinta lor care sa sugereze asta - de pilda, un tablou cu bancnote sau monezi ori suport de pahare cu simboluri valutare.

Gemeni

Comunicativi si plini de energie, nativii din Gemeni au o atitudine deschisa fata de viata, fiind considerati sufletul petrecerii. Iar cum comunicarea este esentiala pentru ei, nu pot trai fara smartphone-ul lor, fara notebook sau tableta. Predictii pentru cadouri de casa: orice accesorii sau obiecte ii pot ajuta sa dea o petrecere in interior sau outdoor: un set de pahare, set de preparat cocktailuri, jocuri de societate, un puzzle - orice ii ajuta sa comunice si le aprinde imaginatia.

Rac

Acesti nativi pretuiesc traditia si le place sa isi tina familia cat mai aproape de inimile lor. Le place sa pregateasca cina pentru rudele lor si chiar sa faca un gratar de nota 10. Predictii pentru cadouri de casa: le place sa ai o locuinta confortabila si familiara, plina de antichitati, amintiri de familie si memento-uri personale. Asa ca daca ai drum pe la un anticariat sau pe la un targ de antichitati, pentru femeia Rac aici vei gasi cadoul potrivit pentru casa: o oglinda vintage, o masuta de cafea de pe vremea bunicii sau o rama foto de argint din perioada interbelica. Racii sunt foarte sentimentali, asa ca ofera-le ceva care are un inteles personal, daruieste-le ceva care sa ii bucure pe segmentul domestic si ii ajuta sa isi imbunatateasca sau sa se bucure de casa lor draga.

Leu

Acesti nativi adora sa fie in centrul atentiei, sunt generosi si pasionati. Le place sa se joace diverse jocuri, sa castige, dar mai ales sa fie aplaudati de toti cei implicati in reusita lor. Predictii pentru cadouri de casa: le poti darui fetelor din zodia Leu cateva obiecte inedite, de exemplu, ceva care sa le ajute sa puna la punct acasa o seara de poker sau alte jocuri de societate. Intrucat nativelor din Leu le place sa fie tratate ca niste regine si rasfatate cu lucruri extravagante, va trebui sa te ocupi cu mare atentie de segmentul ludic: ofera-le un nou joc de tip "game board" de care sa se bucure cu prietenele sau un pachet special de carti, poate chiar o masa mica de poker.

Fecioara

Acesti nativi sunt super organizati si eficienti. Sunt intotdeauna concentrati si atenti la detalii, mereu in cautarea perfectiunii, mai ales atunci cand vine vorba de locuinta lor. Predictii pentru cadouri de casa: Pentru Fecioare, cu cat este cadoul mai practic, mai util, cu atat este mai bine. Le plac obiectele care pot fi puse in folosinta imediat, cum ar fi accesorii colorate de bucatarie, un set de pahare, farfurii amuzante, ori un prajitor de paine. De asemenea, le poti darui un calendar de perete care sa le ajute sa isi organizeze timpul, pe saptamani.

Balanta

Acesta este un semn zodiacal definit de armonie si parteneriat. Balantele sunt firi sociabile si apreciaza lucrurile de calitate. Predictii pentru cadouri de casa: deoarece acesti nativi au talente artistice (uneori ascunse, alteori la vedere), pentru locuinta lor ar fi chiar indicat sa le daruiesti obiecte ce ii pun in valoare: de pilda, instrumente muzicale, o carte de bucate buna, ori o vaza handmade. Femeii Balanta nu ii pasa daca un cadou este scump, dar ar trebui sa alegi ceva care are un design frumos, original si frumos. Le plac experientele pe care le pot impartasi cu alte prietene, de pilda sa se adune acasa, la o "degustare de vinuri" atent alese si echilibrate, la fel ca acesti netivi.

Scorpion

Misterioase si curioase, femeile Scorpion sunt definite de pasiune si de putere si le place sa fie discrete, cat mai mult dedicate vietii private. Predictii pentru cadouri de casa: orice obiect care creeaza un aer de mister, niste jaluzele intunecate, rulouri pentru ferestre, perdele care emana un sentiment de discretie. De asemenea, femeilor nascute in Scorpion le plac darurile bine intuite - de pilda, le poti darui un set special de baie si uleiuri sau creme de masaj, frumos mirositoare, pe care sa le foloseasca in intimitatea baii lor.

Sagetator

Acesti nativi sunt impulsivi, optimistio si le place sa filozofeze; intotdeauna vei vedea ca acestia sunt ca "pe fuga" si mereu se gandesc la aspecte ce tin de locuinta lor. Chiar daca le plac activitatile in aer liber si aventurile, casa va avea mereu un loc de cinste in inima lor. Predictii pentru cadouri de casa: ideea este sa le stimulezi mintea si inteligenta cu un cadou potrivit pentru Sagetatori - un calendar de perete care sa aiba cate un citat (filozofic sau nu) pentru fiecare zi sau o salteluta de yoga, pentru a practica in intimitatea casei lor. Si de vreme ce acest semn zodiacal este pe jumatate cal, incearca sa gasesti cadouri care sa contina acest animal drag lor - o statueta, un tablou cu un cal pur-sange sau obiecte inscriptionate.

Capricorn

Ambitiosi si de incredere, nativii din Capricorn incearca intotdeauna sa ajunga cat mai sus, sa fie in top. Sunt rabdatori si constiinciosi, asa ca planifica tot ce tine de casa si de redecorarea ei pe o perioada mai lunga de timp. Predictii pentru cadouri de casa: locuinta lor este plina de fotografii cu intregul arbore genealogic al familiei si le place sa le aiba la vedere. Pe langa o rama foto eleganta, ii mai poti darui femeii Capricorn obiecte de arta fina, obiecte din ceramica, ceasuri de perete elegante, din lemn. Un set de birou sau o fotografie de familie restaurata este o optiune castigatoare in ceea ce priveste cadourile, dar nu uita nici de partea lor creativa.

Varsator

Excentrici si individualisti, Varsatorii sunt cunoscuti pentru faptuil ca le place sa gaseasca noi intrebuintari la lucrurile vechi. In ceea ce priveste segmentul locuintei, femeia Varsator este adepta unui stil mai ciudat, iesit putin din tipare - ii plac atat obiectele vintage, dar si combinatiile neasteptate de mobilier si accesorii. Predictii pentru cadouri de casa: in locuintele nativilor Varsator se vor gasi din belsug gadgeturi si tot felul de electronice, dar si obiecte care sunt unicat si neobisnuite. Daca vei fi atenta la dorintele lor, asigura-te ca darul pe care il iei de 8 Martie este unic si neobisnuit, ciudat, int-un anumit fel. De vreme ce Varsatorii iubesc tehnologia, le poti lua un gadget precum o rama foto digitala care sa le reaminteasca de cele mai frumoase zile din viata lor. Sau poti sa le iei ceva care sa le faca viata mai usoara: o masuta pentru laptop imbina utilul cu placutul sau o biblioteca mica in care sa isi etaleze titlurile preferate sunt doua sugestii perfecte pentru casa unui Varsator.

Pesti

Sensibili si cu o fire artistica, Pestii au o imaginatie bogata si un interes fata de fantastic. Nativilor din Pesti le place tot ce tine de segmentul acvatic, asa ca nu este de mirare daca vei regasi in locuinta lor obiecte precum un acvariu cu pesti sau plante tropicale. Predictii pentru cadouri de casa: Poti sa le sprijini si sa le "gadili" latura creatica cu un dar pentru locuinta care sa fie inspirat de muzica, poezie, dans sau fotografie. O rama foto digitala, un ceas in forma de colac de salvare sau ancora, un tablou cu pesti sau de inspiratie oceanica sunt doar cateva sugestii ideale pentru femeia Pesti. Si bineinteles, nu ai cum sa dai gres cu un mic acvariu sau chiar un borcan cu un pestisor auriu, care sa ii indeplineasca orice dorinta in ziua de 8 Martie. 

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar