Campania Prinţului William, respinsă de mai multe vedete

De în Sanatate 24 ian 2019

Conform declarațiilor oferite de către Prințul William, foarte multe vedete au refuzat să fie imaginea campaniei sale privind sănătatea mentală, din cauza stigmatului ce înconjoară această problemă.

William, a pus în 2016 bazele Fundației Heads Together, care sprijină persoanele cu probleme psihice, dar a mărturisit ulterior că el și soția sa, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, au avut mult de îndurat până ce această fundație să devină profitabilă.

Când am inițiat campania, nici o celebritate n-a vrut să ne fie alături. Nimeni nu voia să ajute campania, pentru că era vorba despre probleme psihice.

Prințul a mai spus că atitudinea britanicilor față de bolile mintale se trage de pe timpul celui de-al Doilea Război Mondial și că acea mentalitate de excludere și înjosire a rămas întipărită adânc, ceea ce împiedică oamenii să vorbească deschis despre problemele lor.

A fost o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea, deoarece au murit mulți oameni dragi și cei care au supraviețuit a trebuit să se obișnuiască cu gândul că oricât de mult ar vorbi despre pierderile și durerea lor nu vor rezolva nimic. Absolut întâmplător, această mentalitate s-a transmis următoarelor generații, deci acum se crede că trebuie să faci singur față problemelor și să nu vorbești despre ele este cea mai buna alegere, dar ar trebui să depășim cu toții momentul.

De asemenea, Prințul William a mărturisit și că munca pe care a prestat-o pe ambulanța aeriană l-a făcut să se închidă în sine. El a declarat: „Mă confruntam cu foarte multe traume zilnic, lucruri pentru care organismul uman nu este pregătit și m-am retras involuntar crezând că pot face față singur problemelor.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 oct