Bărbaţii de la Hollywood, despre scenele de sex incendiare din filme

De în Dragoste & Sex 12 apr 2016

Oare de ce scenele de sex par atât de intense pe marile ecrane? Pentru că cei doi protagonişti sunt foarte buni actori sau pentru că există o reală conexiune între ei? Actorii de la Hollywood dezvăluie exact cum e să filmezi o scenă amoroasă.

Michael Fassbender, Jane Eyre -- "Scenele de sex pot fi foarte jenante. Ca bărbat, primul lucru pe care îl faci e să te asiguri că nu profiţi de situaţie. Încerc să mă prostesc oarecum ca să destind atmosfera dar apoi te arunci cu capul înainte, pentru că nu vrei să filmezi întruna aceeaşi scenă."

Ryan Reynolds, The Change-Up -- "Aşadar, în scena asta ea stă acolo, îi dau bluza jos, îi dau sutienul jos, şi are acei chiloţei pe care a desenat mici feţe zâmbitoare. Şi uit fiecare replică din scena aceea. Nu numai din acest film, din toate filmele pe care le-am făcut".

Robert PattinsonBreaking Dawn -- "Cred că pe măsură ce eşti mai apropiat de persoana respectivă, pe atât îţi e mai greu să filmezi o scenă cu adevărat intensă. Ai gânduri de genul "Nu vreau să mă fac de ruşine în faţa acestei persoane".

Leonardo DiCaprio, Wolf of Wall Street -- "Am fost eu cu totul. Toate zvâcnirile, tot ce s-a întâmplat. Când joci un astfel de personaj şi vrei să oglindeşti cât mai bine realitatea, trebuie doar să te afunzi în personaj şi să dai înainte. Nu te poţi gândi la tine, pentru că nu e vorba despre mine, e o reprezentare a unui alt om."

Ryan Gosling, Blue Valentine -- "Vrei să spui scena "Încearcă să nu faci sex"? A fost greu... de cele mai multe ori actorii păcălesc oamenii, îi fac să creadă că ceva se întâmplă acolo când de fapt nu e adevărat, astfel că a trebuit să renunţăm la tot ceea ce nu părea autentic. Actorii sunt foarte profesionişti, respectă limitele, nu-i ia lumina colegului de platou etc. Toate aceste lucruri sunt artificiale, trebuie să te dezbraci de ele dacă vrei să obţii un sentiment intim. În viaţa reală sexul e dezordonat şi am vrut să captăm acea dezordine frumoasă".

Justin Timberlake -- "E de fapt cam enervant, eşti acolo timp de 12 ore, e extenuant".

Joseph Gordon-Levitt, Don Jon -- "E un proces destul de tehnic. E construit din mai multe piese mici. Nu e ca şi când eşti acolo să te giugiuleşti şi cineva te filmează".

Jake Gyllenhaal, Love and Other Drugs -- "Am avut o carieră fructuoasă până acum, dar cel mai greu lucru pe care a trebuit să-l fac a fost să mă prefac că Anne Hathaway mă excită". 

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 oct