Bărbaţi frumoşi care ne-au cucerit inimile şi secretul din spatele lor

De în Coltul barbatului 20 iun 2018

În anul 2015, emisiunea Next Top Model din Olanda a desemnat-o câștigătoare pe Loiza Lamers, primul transsexual care a câștigat vreodată un astfel de concurs, iar această victorie a făcut istorie și a deschis o nouă cale pentru bărbați și femei din toată lumea.

Îți prezentăm astăzi povestea a 9 bărbați incredibili, care au spart standardele convenționale de frumusețe .

1. Balian Buschbaum

În 2007, Yvonne Buschbaum, atletă germană de calibru olimpic, și-a anunțat retragerea din sport pe motiv că vrea să facă schimbare de sex. Potrivit acesteia, decizia a fost una bine gândită și a recunoscut că toată copilăria s-a simțit într-un alt corp și mereu a vrut să-l schimbe. În 2013, Balian Buschbaum a participat la Dancing With the Stars și acum lucrează ca antrenor personal, iar pozele sale apar deseori în reviste de modă.

2. Chaz Bono

Chaz Bono este singurul copil al cuplului Sonny Bono - Cher. Chastity Bono s-a născut în anul 1969 și în copilărie a apărut în emisiunea părinților săi. Până în anul 2000 a lucrat ca actor, scriitor și director media la Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), iar în 2008 a făcut operația de schimbare de sex, apoi a realizat un film despre transformarea sa.

3. Buck Angel

Buck Angel este o legendă în comunitatea LGBT, deoarce s-a născut cu numele de Susan și a lucrat ca fotomodel feminin câțiva ani, ascunzându-și adevărata fire. Presiunea sexului a avut un impact major asupra personalității sale, ceea ce l-a făcut să consume droguri, iar singurul lucru care l-a adus pe calea cea bună a fost decizia de a deveni bărbat și a începe cu adevărat o nouă viață. În 2007, Buck a fost încoronat Transsexual Performer of the Year la premiile Adult Video News Award, iar la ora actuală conduce propria companie de producție filme pentru adulți, lucrează ca model, ține prelegeri și este scriitor.
 
4. Lucas Silveira

Lucas Silveira este un canadian, cântăreț și compozitor de muzică rock, care s-a născut fată cu numele de Lilia Silveira. În 2004, Lucas și-a mărturisit orientarea sexuală și la ora actuală este imaginea formației rock The Cliks și activist LGBT. El a fost primul transsexual care a câștigat Sexiest Canadian Man Award.

5. Katastrophe

Rocco Kayiatos, cu numele de scenă Katastrophe, este un rapper și producător american, ce și-a început cariera în anul 1998, când a câștigat concursul de poezie Youth Speaks. Este considerat a fi primul artist transexual din hip-hop și acum este cântăreț, actor și model.

6. Jamie Wilson

Jamie Wilson este un muzician country de 20 ani, care a trăit timp de 18 ani ca femeie. După doi ani de antrenamente și terapie cu hormoni, Jamie este de nerecunoscut: a devenit un fotomodel masculin promițător și a apărut deja pe coperta revistei Candy, dar și în mai multe reclame la lenjerie intimă pentru bărbați.

7. Thomas Beatie

Thomas Beatie a câștigat faima internațională fiind primul bărbat însărcinat. Pentru că soția lui este infertilă, el a decis să-și păstreze organele reproducătoare feminine, ca să aibă împreună măcar un copil. Astăzi, fericitul cuplu are trei copii, iar el este scriitor și militează pentru egalitatea în drepturi a celor cu diverse orientări sexuale.

8. Aydian Dowling

Este greu de crezut că un bărbat atât de frumos tatuat este bărbat de doar opt ani. El a creat un canal de YouTube în care explică tot procesul de transformare și oferă sfaturi de culturism. Acesta a câștigat faima internațională în anul 2015, când a fost desemnat unul dintre cei 5 finaliști în cadrul concursului Men’s Health Ultimate Guy. Din păcate, el nu a câștigat dreptul de a fi primul transsexual care apare pe coperta Men’s Health, dar acest concurs a reprezentat doar startul carierei sale in modeling.

9. Ben Melzer

Yvonne Melzer s-a născut în 1987, dar a fost mereu nemulțumită de corpul său, drept pentru care la vârsta de 23 ani, ea a decis să devină bărbat. Acum, este cunoscută în lumea modelingului ca fiind Ben Melzer și a fost primul transexual care a apărut pe coperta variantei europene a revistei Men’s Health. În ultimii ani, el a luat parte la mai multe proiecte de fashion alături de designeri cu renume și a declarat că se simte ca un bărbat normal, ca și când Yvone n-ar fi existat niciodată.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
01 dec