Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Balanta - Horoscop 2010

De în Monden 16 noi 2009
Echilibru, diplomatie, bun-gust! Intr-un cuvant : Balanta!
Balanta este prin excelenta un semn al fertilitatii, iar influenta ei se revarsa din plin asupra nativilor pasionati de gradinarit. Acest lucru se explica prin faptul ca debutul calendaristic al zodiei coincide cu perioada in care recoltele sunt stranse de pe camp. Nativii se caracterizeaza in primul rand prin diplomatie si echilibru. Urmariti timp de cateva minute modul in care o Balanta interactioneaza cu cei din anturajul sau: in majoritatea cazurilor, atitudinea sa este relaxata iar manierele sunt impecabile.

Nu raman niciodata indiferenti la problemele celorlalti iar prezenta lor intr-un cerc mai larg este tonica si de bun augur. Vesti bune pentru tine, Balanto: dintre toate semnele zodiacului, norocul te-a ales pe tine sa-ti stea alaturi pe tot parcursul anului! 2010 iti va aduce pace si prosperitate pe toate planurile. Evident, vor exista si mici piedici pe plan profesional insa aceste nu te vor opri din drumul tau, care va fi unul ascendent.

Bani si cariera

Venus si Marte, aflate in conjunctura, iti vor aduce o perioada de relexare in primele luni ale anului. Este posibil ca lucrurile sa nu mearga chiar asa de bine la serviciu insa nu te speria pentru ca nu va fi ceva de durata. Cu toate acestea, anul 2010 va fi unul foarte bun pentru nativii Balanta atat profesional cat si din punct de vedere al veniturilor, care vor creste in ultima parte a anului. Daca vrei sa-ti schimbi slujba in aceasta perioada ai foarte mari sanse sa o faci. Daca aceasta mutare se va dovedi una reusita, vei observa o influenta benefica atat asupra starii tale de spirit cat si in ceea ce priveste relatiile sociale.

In ultimele luni ale anului ai toate sansele sa te trezesti cu un sac de bani la usa. Evident, va trebui sa faci un mic efort pentru a-i obtine, cum ar fi sa joci la loto sau sa plasezi actiuni la bursa. In caz ca nu-ti plac riscurile, atunci poti opta pentru ceva mai sigur dar cu rezultate vizibile in timp: o investitie sau un parteneriat de afaceri.

Daca te numeri printre cei care merg cu placere la serviciu, atunci trebuie sa stii ca entuziasmul tau nu va trece neobservat de catre superiori care te vor rasplati cu o marire de salariu.

In schimb va trebui sa fii mai atenta la modul in care iti administrezi banii: dupa ce tot anul vei fi tentata sa cheltuiesti fara masura, in lunile septembrie - noiembrie va trebui sa incepi sa faci din nou economii. Nu de alta, dar vin Sarbatorile si trebuie sa pui ceva sub pomul de Craciun pentru cei dragi!Familie

In primele luni ale anului te vei afla a in dificultatea de a nu putea comunica deschis cu partenerul tau. Ca e vina ta sau a lui acest lucru este mai putin important, cert este ca daca nu gasiti o modalitate de a rezolva impreuna problemele de cuplu, exista riscul ca relatia sa treaca prin cateva momente de cumpana un lunile care vor urma. Daca esti casatorita, comuniunea voastra va fi un mobil suficient de puternic pentru a te determina sa lasi de la tine si sa gasesti o cale de mijloc iar sotul ta va fi motivat sa procedeze la fel. In ultimele trei luni ale anului copiii iti vor solicita constant sprijinul in legatura cu proiectele scolare in care sunt implicati, iar acest lucru ii va apropia foarte mult de tine, intr-atat incat vor ajunge sa-ti ceara sfatul si in alte chestiuni.

Educatie si hobby-uri

Daca esti studenta in an terminal, munca ta sustinuta de pana acum va fi rasplatita cu o bursa de studiu, inca din primul semestru al anului universitar care a inceput. In orice caz, toate activitatile academice desfasurate in prima jumatate a lui 2010 vor fi incununate de succes. Atat colegii cat si profesorii vor aprecia efortul depus si te vor propune pentru proiecte importante astfel incat, cel putin in primele luni ale anului, vei fi nevoita sa calatoresti foarte mult. Ultimele luni ale anului te vor gasi ceva mai obosita decat de obicei, insa vei avea toate motivele sa-ti acorzi o perioada de relaxare :a fost un an solicitant iar sarbatorile de iarna sunt in sine un moment de reculegere si de relaxare.

Sanatate

Nu te vei confrunta cu probleme serioase de sanatate in decursul anului urmator, insa sfatul nostru este ca din cand in cand sa-ti rezervi cateva zile de relaxare. In caz contrar, ultimele zile ale anului s-ar putea sa-ti rezerve ceva surprize neplacute in ceea ce priveste sistemul circulator.

Dragoste si sex

Anul 2010 va incepe pentru tine sub semnul unei presiuni neintelese pe care insusi universul pare a o exercita asupra ta. Finalitatea este de a te determina sa-ti definesti propria personalitate si propriul sens in viata in raport cu ceilalti. Desi Balanta este prin definitie un semn al echilibrului, la capitolul dragoste si sex vei ajunge sa te intrebi frecvent "dar cu mine cum ramane?" Cu toate acestea, daca vei avea sansa sa te indragostesti pe parcursul anului 2010 iti vei descoperi un potential inimaginabil in a-ti surprinde partenerul atat din punct de vedere sentimental cat si in pat. Va fi ca si cum ai divorta si te-ai recasatori in decursul aceluiasi an: o senzatie de aruncare in gol cu coarda elastica si totodata o provocare pe care o vei accepta cu bratele deschise.

Daca esti implicata intr-o relatie , intre lunile mai si august vei simti o dorinta puternica de a lua decizii pe cont propriu si de a te detasa putin de partenerul tau de viata. Din octombrie pana in noimebrie vei face fata cu greu tentatiei de a relua legatura cu fostul iubit caruia vei simti nevoia sa i te confesezi. Ai grja ca lucrurile sa nu degenereze, pentru ca mai devreme sau mai tarziu aceasta mica "scapare" s-ar putea sa-i faca pe cei din jur sa te trateze cu mai putin respect si incredere.

Daca esti singura, relatiile cu persoanele de sex opus vor evolua de la "bine" la "excelent" in ultimele patru luni ale anului. Jupiter, planeta norocului, iti va influenta in mod decisiv viata sentimentala in perioada iunie - septembrie 2010, cand vei avea cele mai multe sanse sa te intalnesti cu marea iubire.Uranus, planeta schimbarilor neasteptate, iti va scoate in cale mai multi potentiali parteneri si vei fi tentata sa experimentezi mai mult din punct de vedere sexual, insa un singur barbat va fi cel care iti va fura inima. Stabilitatea sentimentala va interveni abia in momentul in care vei decide alaturi de cine iti vei petrece urmatorul an sau, cine stie, intreaga viata!Predictii karmice

Karma pozitiva iti va influenta toate activitatile ce tin de gospodarie, gradinarit si de cresterea copiilor. Daca iti doresti un copil, sunt foarte multe sanse ca anul 2010 sa te transforme intr-o mamica fericita. Daca ti-ai propus sa faci o schimbare legata de caminul tau (cu tot ce presupune acest lucru, adica schimbare de domiciliu, renovari, achizitionare de bunuri etc) fii precauta si sincera cu tine in tot ceea ce faci pentru ca odata pornita pe acest drum nu vei mai putea da inapoi. Daca esti implicata intr-o relatie care da semne de oboseala sau esti partener intr-o afacere deloc profitabila, fa-ti curaj si pune capat cat mai repede posibil acestei situatii frustrante: ca si in viata reala, atunci cand vrei sa faci o curatenie generala, incepe prin a arunca lucrurile vechi, care nu-ti mai sunt folositoare pentru a face loc karmei pozotive. Daca lucrezi in domeniul asigurarilor sau in cel bancar, anul 2010 iti va aduce cateva satisfactii materiale, mai ales in ultimul semestru.


In ceea ce priveste profesia, exista riscul ca dorinta de afirmare sa te transforme intr-un animal de prada dezlantuit. Vei fi tentata sa-ti urmezi propriile ambitii si sa cauti prestigiul social, iar acest lucru te va impinge la actiuni necugetate, incepand de la neintelegri mici cu colegii de serviciu, pana la abateri mai grave cum ar fi marturia mincinoasa impotriva colegilor sau subminarea autoritatii sefului. Daca te vei incapatana sa fortezi lucrurile luand decizii pripite si radicale te vei lovi de tot felul de dificultati si risti chiar sa fii concediata. Actioneaza cu tact, respectandu-i pe ceilalti, accepta schimbarile care pot aparea la locul de munca, fii sincera si bine-intentionata si lucrurile se vor rezolva de la sine!
Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr