smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Astro-ghid al transformarilor spectaculoase in 2009

De în Monden 26 dec 2008
2009 se anunta foarte energic si plin de peripetii. Specialistii eAstrolog ne sar intmapinare cu vesti si povete pentru a ne dezmetici din timp. Iata ce transformari spectaculoase le rezerva noile tranzite celor 12 semne zodiacale.
BERBEC

Ciclul retrogradarii lui Venus se va face resimtit intre 3 februarie si 6 iunie 2009. In traducere libera: iei foc! Desigur, la figurat. Prima jumatate a anului va fi guvernata de un apetit sentimental de nestavilit! Dar sa aprofundam: intre 24 aprilie si 31 mai 2009, sunt de asteptat cele mai intense puseuri pasionale, pentru ca Venus este conjuncta cu Marte, stapanul tau, in Berbec! Marte ramane langa Venus si in lunile urmatoare, cu efecte emotionale si erotice puternice in iunie si mai diluate in iulie.

Pluto, intrat in casa carierei, deschide o perioada de intensa focalizare asupra puterii, pozitiei, statutului si renumelui, ce va dura – tine-te bine! - pana in 2023! Asadar, workaholicii vor deveni si mai workaholici, dar remuneratia si satisfactiile vor fi pe masura, atata timp cat dai dovada de tenacitate. Si ca tot vorbeam de satisfactii prrofesionale, afla ca Jupiter si Neptun isi fac de cap in casa aspiratiilor, facandu-te sa nutresti teluri marete.

In concluzie, 2009 este un an de munca sustinuta si de progrese insemnate, in care relatiile ierarhice si de colaborare, institutiile, interesul pentru politica, adeptii, protectorii si popularitatea joaca un rol insemnat.

TAUR


2009 va fi un anul in care vei reveni pe linia de plutire, sentimental vorbind. Gata cu „cumintenia”. Sub patronajul inflacarat al conjunctiei Venus-Marte, acelasi care ii umple de energii dragastoase si pe Berbeci, iulie, august si septembrie vor deborda de seznualitate.

Daca incepand din 2005 ai resimtit o diminuare a libidoului sau o franare a elanului sentimental, iesirea lui Saturn din casa pasiunii la sfarsitul lui octombrie 2009 va risipi aceste neajunsuri.

Daca te-ai aflat in ultima vreme in "razboi rece" cu copiii sau ai avut responsabilitati sporite legate de odrasle, situatia se relaxeaza din noiembrie 2009. Profita de aceasta perioada de liniste (cine stie cand va mai reveni) si da startul unor proiecte de renovare a locuintei. Ianuarie-februarie si iulie-august sunt intervalele cele mai prielnice

Prezenta lui Jupiter in casa carierei face posibila implinirea celor mai mari sperante avute in ultimii ani. Daca nu ti-ai gasit inca vocatia sau nu ti-ai formulat un scop profesional, cele trei conjunctii Jupiter-Neptun din 2009 vor avea grija sa-ti afli telul. Pastreaza-ti insa realismul si fereste-te de tentatia obiectivelor utopice, pentru care nu dispui de suficiente resurse! Luciditatea iti este necesara si in plan financiar. Evita sa te indatorezi, nu-ti baga banii in investitii fanteziste, ai grija ce negociezi si semnezi si, poate mai presus de toate, respecta legea.GEMENI

2009 se anunta deosebit de favorabil intelectualilor. Daca job description-ul tau presupune studiu, cercetare, munca de conceptie, activitate de autor, afla ca astrele iti rezerva rezultate bune pe tot parcursul anului.

Cei mai putin „studiosi” ar putea profita de asemenea pentru a se perfectiona in domeniul in care profeseaza. Traininguri, coaching... orice activitate menita sa iti imbunatateasca performantele este binevenita si valoroasa acum. Nu sunt excluse nici calatoriile si relatiile cu strainii. Incearca sa inveti cat mai multe de la oamenii valorosi pe care ii intalnesti.

Financiar, intrarea lui Pluto in Capricorn aduce o mai mare motivare materiala, accentuarea interesului pentru afaceri, investitii, mosteniri si surse colaterale de venituri.

RAC

Un an plin pentru Racusori, care vor trebui sa-si tina sub control emotiile si reactiile. Fii deosebit de atenta la imaginea personala, la impresia pe care le-o lasi celor din jur. Nu va fi usor, cu atat mai mult cu cat in 2009, motivatiile financiare conteaza mai mult decat dorinta de succes sau renume.

Ambitia este pusa in slujba unor scopuri concrete si poti face multi bani in noul an, asa cum banii pot veni spre tine si fara sa-i cauti, din surse colaterale. Fereste-te insa de partenerii de afaceri dubiosi si de metodele de castig ilegale sau imorale, pentru ca iti pot cauza pierderi sau necazuri considerabile!LEU

Pe 5 ianuarie 2009, Jupiter paseste plin de fagaduinte in casa cuplului: disponibilitatea romantica este in expansiune, iar oferta se imbogateste. Simti deja fiori pe sira spinarii, nu? Daca ai o legatura stabila, aceasta prospera, iar explorarea unor noi orizonturi fizice, geografice sau spirituale alaturi de omul drag iti aduce mari satisfactii.

Daca esti "single", portile aventurii iti sunt deschise si poti intalni jumatatea mult-visata. Iubirea poate veni de departe sau poate fi intalnita la drum. Indiferent de situatie, nu te ambala in cazul in care te-ai nascut dupa 12 august, pentru ca, dupa cum probabil stii deja, ai tendinta sa te aprinzi un pic cam tare si risti o mare dezamagire mai tarziu.

In cariera, gratie lui Jupiter, cercul de cunoscuti se mareste si apar noi posibilitati de colaborare, lucru pe care il asteptai, probabil, de cateva luni. Ceilalti te privesc cu bunavointa, ai noroc de contracte avantajoase si castig de cauza in competitii sau confruntari. Fii insa prudent si nu te impauna prea tare. Sau cel putin asteapta pana te vezi acceptat in noul anturaj. In rest, treaba - desi se anunta multa si atmosfera uneori tensionata - va decurge snur. Intrarea lui Pluto in casa muncii sporeste puterea de concentrare, dorinta de perfectiune si performanta.

FECIOARA


Un an aglomerat pentru Fecioare. Dar, hei, ce an nu e aglomerat pentru cel mai muncitor si eficient semn al zodiacului? Agitatia nu-ti va caracteriza insa doar cariera. Cu Pluto in casa pasiunii, viata amoroasa intra intr-o lunga perioada de transformari, in care iti poti redescoperi sexualitatea, poti experimenta pasiunea pura, izvorata din instinct, sau iubirea ca vehicul spiritual, ca instrument de prefacere evolutiva. Deci poti respira adanc: e de bine!

2009 este deasemenea un an bun pentru bucatarie, gradinarit, animale si activitati utilitare. A venit momentul sa-ti imbratisezi latura domestica si sa incepi sa gospodaresti nu numai la servici, ci si acasa.

Cat despre cariera, esti pe culmile succesului. Si nu, nu sunt doar vorbe. Pe 5 ianuarie 2009 Jupiter intra in casa muncii, plin de forta, entuziasm si perspective. Timp de un an, vei lucra cu placere si spor, ba mai mult, este foarte posibil sa te implici in ceva care sa te absoarba cu totul, in care sa crezi cu toata fiinta. "Dedicatie" ar fi cuvantul cel mai potrivit. Iar tie nu-ti e strain, nu?

Acestea fiind zise, se poate sa apara oferte de "second job", de transfer la o firma mai mare sau pe un post mai bun. Banii au o evolutie neobisnuita in prima parte a anului 2009: pot aparea castiguri suplimentare, investitii avantajoase, recuperari sau cadouri considerabile, dar se impune, totusi, multa prudenta, fiindca traiectoria poate fi capricioasa.

Un ultim sfat? Bucura-te! Tonusul se imbunatateste! BALANTA

Balantele sunt foarte dragastoase iar acest lucru se stie. Ei bine, chiar si in acest context afla ca Jupiter, aflat in 2009 in casa instinctelor, iti trezeste sexualitatea, gustul pentru aventura si pornirile romantice. Luna mai 2009 se anunta foarte pasionala, iar febra se poate prelungi pana in iunie si iulie inclusiv.

O veste super pentru toate cele care isi fac planuri sa devina mamici: 2009 este un an foarte (dar foarte!) fertil pentru aceasta zodie!

Cat despre cariera (asata daca dupa vestea de mai sus iti mai sta capul la lucru), un lucru e cert: 2009 ramane un an remarcabil pentru exprimarea talentului si creativitatii si pentru exercitarea oricarei profesii ce presupune pasiune, vocatie. Eclipsa de Soare din vara vrea cu tot dinadinsul o reforma in domeniul carierei, o innoire a viziunii si metodelor, pe care, la nevoie, o poate impune in mod brutal.

SCORPION

Dragoste mare si involburata si in inimile Scorpionilor. Mai ales pe la mijlocul anului, cand stapanul traditional al zodiei, Marte, vine sa-i tina companie lui Venus intre 10 aprilie si 1 august 2009. In aceste saptamani, sentimentele se manifesta puternic. Apogeul este atins in iunie 2009, luna foarte pasionala, in care dragostea si pornirile erotice sunt atat de puternice incat domina celelalte preocupari si iti pot dicta un comportament subiectiv, patimas, impulsiv. Din fericire, Saturn vegheaza ca lucrurile sa nu scape definitiv de sub control...

Single? O noua dragoste se arata la orizont. Daca esti deja implicata intr-o relatie, aceasta va (re)deveni mai pasionala cu fiecare zi care trece. Recidivezi intre 8 noiembrie si 2 decembrie 2009, dar intr-o nota mai blanda, orientata spre tandrete, seductie si romantism.

Si in cazul Scorpinolor noul an se anunta fertil si, pe langa asta, foarte prielnic pentru a avea un copil. Parintii si rudele te incurajeaza sa faci pasul cel mare, sprijindu-te material.

Cat despre finante, la fel, numai de bine: Pluto si-a strans catrafusele si a parasit, in sfarsit, casa banilor, pe care o tinea in tensiune din 1995 (cu pierderi, drame financiare si situatii limita).

SAGETATOR

Cum stapanul zodiei tale, Jupiter, face nu mai putin de 3 conjunctii cu Neptun, aproape tot anul 2009 este strabatut de un fior romantic. Incepand de la jumatatea lui octombrie se anunta o crestere vizibila a apetitului pentru sex si aventura. Singurica? Te atrag povestile de dragoste care au o aura de mister, de necunoscut, de magie. Optimista ca intotdeauna si poate un pic cam idealista, ai tendinta de a vedea numai calitatile fiintei adorate, ignorand defectele. Ceea ce nu e bine deloc, asa ca va trebui sa-ti revizuiesti preventiv acest comportament.

E bine de stiut ca elanul amoros maxim se manifesta in aprilie-mai 2009. Desigur, asta nu inseamna ca predispozitia catre activitati galante nu incepe sa te imbie inca din februarie.

Si din perspectiva carierei, anul debuteaza ambitios. Saturn in Fecioara pare sa-ti fi adus inca din 2008 o crestere a responsabilitatilor si un program de lucru mai incarcat. Este o perioada dificila, dar care iti ofera ocazia de a-ti forma sau consolida o imagine de persoana serioasa si competenta, care stapaneste situatia si actioneaza temeinic. Daca te ridici la inaltimea cerintelor, poti obtine rezultate solide si durabile. Disciplina si etica sunt esentiale, iar nesocotirea lor iti poate aduce mari prejudicii.

Asa ca ia din timp notite: lunile favorabile sunt august, octombrie si decembrie.

CAPRICORN

Capricornii pun piciorul in prag, dand tuturor de inteles ca vor mai mult de la viata. De vina pe Pluto care tocmai ce-a intrat pe teritoriul lor si le insufla trairi revolutionare. In dragoste, aspiri spre relatia absoluta, spre uniunea completa. Ce e interesant e ca dorintele chiar ti se pot indeplini si atunci sa te tii!

In prima jumatate a anului 2009 relatiile de familie devin mai stranse, mai calde, chiar daca uneori sunt capricioase.

Tot atunci, creste preocuparea pentru confortul si estetica locuintei si e posibil sa redecorezi sau sa achizitionezi un obiect de arta sau patrimoniu. Iti spunem preventiv ca demersurile de natura domestica e bine sa aiba loc in luna mai 2009.

Acelasi Pluto care te scoate din minti pe plan sentimental se va face resimtit si pe teritoriul carierei. Doar ca acolo vibratiile vor fi din capul locului pozitive, mica planeta inaugureaza o perioada de 15 ani de domnie a ambitiei, a dorintei de putere, bani si control. Pe langa asta, il ai de partea ta si pe Saturn, care te sprijina in directia studiului, specializarii, insusirii notiunilor complexe, de expert. Profita de apetitul pentru studiu si consolideaza-ti pozitia! Din octombrie 2009, temeinicia ei va fi testata de tranzitul aceluiasi Saturn prin casa carierei.

Bani? Jupiter are grija sa nu-ti lipseasca, ba chiar e posibil chiar sa-ti aduca un surplus generos. Ai grija cum ii "pastoresti".

CAPRICORN

Capricornii pun piciorul in prag, dand tuturor de inteles ca vor mai mult de la viata. De vina e Pluto care tocmai ce-a intrat pe teritoriul lor si le insufla trairi revolutionare. In dragoste, aspiri spre relatia absoluta, spre uniunea completa. Ce e interesant e ca dorintele chiar ti se pot indeplini si atunci sa te tii!

In prima jumatate a anului 2009 relatiile de familie devin mai stranse, mai calde, chiar daca uneori sunt capricioase.

Tot atunci, creste preocuparea pentru confortul si estetica locuintei si e posibil sa redecorezi sau sa achizitionezi un obiect de arta sau patrimoniu. Iti spunem prevetiv ca cele mai energice demersuri de natura domestica au loc in luna mai 2009.

Acelasi Pluto care te scoate din minti pe plan sentimental se va face resimtit si pe teritoriul carierei. Doar ca acolo vibratiile vor fi din capul locului pozitive, mica planeta inaugureaza o perioada de 15 ani de domnie a ambitiei, a dorintei de putere, bani si control. Pe langa asta, il ai de partea ta si pe Saturn, care te sprijina in directia studiului, specializarii, insusirii notiunilor complexe, de expert. Profita de apetitul pentru studiu si consolideaza-ti pozitia! Din octombrie 2009, temeinicia ei va fi testata de tranzitul lui aceluiasi Saturn prin casa carierei.

Bani? Jupiter are grija sa nu-ti lipseasca, ba chiar e posibil chiar sa-ti aduca un surplus generos.

VARSATOR

In 2009 Jupiter iti tranziteaza zodia, iar optimismul, energia si dragostea lui de viata nu au cum sa nu se reflecte si pe plan sentimental. Daca mai socotim ca amplifica romantismul lui Neptun, aflat de ani buni in zodia ta, rezulta un background sentimental seducator, care impleteste visarea cu aventura, increderea cu idealismul si emotia cu sexualitatea. Ce mai, un melanj de fluturasi in stomac! Toate bune, cat zborul inimii nu se avanta prea departe de realitate. Pastreaza-ti discernamantul!

2009 este un an al orizonturilor deschise, al iesirilor si calatoriilor, astfel incat caminul ramane in plan secundar, fara sa afecteze insa relatiile dintre membrii familiei. Dimpotriva chiar, e rost de cooperare, impacari si revederi.

Tranzitele lui Jupiter si Neptun au o latura norocoasa si iti ofera ocazii de imbunatatire a situatiei materiale, profesionale si sociale. Autoritatea, carisma si pasiunea cu care te dedici telurilor sunt factorii care te duc spre succes. Reusita vine cu o conditie: sa nu te entuziasmezi intr-atat incat sa-ti pierzi luciditatea si simtul masurii. Financiar, Jupiter aduce o sporire a veniturilor, care e salutara, avand in vedere obligatiile mari pe care le ai.

Ce s-ar mai putea spune de bine despre Varsatori, care se pare ca in acest an sunt favoritii zodiacului? Ca au o vitalitate de invidiat, un excelent tonus fizic si psihic si ca ar fi pacat sa nu profite la maxim de el.

PESTI


Un an cu turbulente, ca si in cazul Racilor. Desigur, asta nu inseamna ca nu e loc si de vesti bune. Nu-ti ramane decat sa ramai in control pe toata durata lui.

In ceea ce priveste dragostea, daca esti in cautare de pereche, ai sanse sa o gasesti pe tot parcursul anului.

In alta ordine de idei, Pluto a parasit casa carierei si, dupa 13 ani de mobilizare, e timpul sa te destinzi si sa privesti lucrurile practic. E necesar sa faci unele schimbari pentru ca eforturile sa-ti fie rasplatite mai convenabil. Poti sa-ti alegi obiective care-ti aduc mai mult confort si siguranta sau sa-ti triezi colaborarile, pastrandu-le pe cele utile si renuntand la cele care te solicita mai mult decat merita... Dar dincolo de aspectele practice, in subconstient incepi deja sa tesi planuri marete. E ca si cand ti-ai consolida terenul pentru a te putea aventura cat mai departe in 2010, cand Jupiter va tranzita zodia ta.

Un ultim sfat? Uranus iti da energie cat sa functionezi bine pe perioade limitate, dar este nevoie sa-ti incarci bateriile mai des.
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr