Aspectele cu Uranus

De în Monden 29 dec 2012
In acest articol sunt prezentate caracteristicile lui Marte cu aspecte in Uranus.

Marte in conjunctie cu Uranus

Arata un caracter puternic si energic. Nativii joaca dupa propriile reguli si rezista la orice tentative de aliniere in conformitate cu mersul societatii. Impulsivitatea le poate crea  probleme, dar vor continua sa insiste asupra libertatii depline de actiune. Insista sa mearga pe calea lor. Au o puternica inclinatie sa experimenteze si sa-si testa teoriile de-a lungul vietii. Din actiunile lor lipseste adesea prudenta. Se afla intr-o permanenta confruntare cu cate cineva, cu exceptia cazului in care obstacolele le pot submina pozitia si de care sunt complet responsabili.

Aspectele cu Saturn

Marte in sextil Uranus

Originalitate si inventivitate in actiune, cam asta este catacteristica aspectului. Au o personalitate puternica si magnetica si de aceea se confrunta cu usurinta cu tot felul de dificultati. Au posibilitatea sa gestioneze orice numai plictiseala, nu. Spirite aventuroase, cauta mereu ceva nou si interesant de facut. Urmeaza regulile numai atunci cand acestea rezoneaza cu modul lor de gandire.

Marte in patrat cu Uranus

Reprezinta dorinta de libertate deplina, de a actiona fara ezitare sau retinere. Cu toate acestea nu au prea multa energie pentru apetitul vorace pentru actiune pe care il manifesta, ci doar emotie. Sunt predispusi la accidente pentru ca sunt un pic neglijenti in ceea ce fac. Ar fi bine sa evite activitatile asociata cu masinile de curse, barcile de viteza, sau alte activitati periculoase. In relatiile cu ceilalti, la locul de munca, sa nu se astepta ca acestia sa fie ca ei. Cu toate acestea se risipesc foarte repede. Moderarea, in tot ceea ce fac, ar trebui sa fie obiectivul prioritar. Acesta este un aspect dificil pentru a incuraja un temperament de nestapanit. Sa aiba grija cu acest potential destul de compromitator.

Marte in trigon cu Uranus

Aduce originalitate si entuziasm in actiunile lor. Sunt foarte energici si iubitori de libertate si de asemenea, persoane care au intotdeauna o varianta de serviciu pregatita. Natura lor impulsiva si agitata ar trebui sa ii faca sa se concentreze mai mult pe moderare. De fapt, ar putea sa-si asume libertatea de a-si exploata potentialul si intotdeauna ii caineaza pe cei care sunt prinsi in circumstante de limitare. Nu este un aspect bun pentru cineva care are un loc de munca plictisitor intre 9 si 17. Trebuie sa se concentreze asupra invatarii moderatiei, mai ales in afacerile romantice, cand trebuie sa fie mai putin agitati si impulsivi. Casatoria sau relatia de convenienta nu se limiteaza la o banala ceasca de ceai.

Aspectele cu Jupiter

Marte in opozitie cu Uranus

Aspectul incita la concurenta si ii provoaca pe ceilalti. Nativii sunt exigenti si autoritari. Isi patreaza pozitia chiar si atunci cand nu se gandesc serios la asta. Datorita acestei hotarari, acestei persuasiuni, pot fi agenti de vanzari excelenti, dar este posibil sa aiba unele probleme in relatiile cu oamenii. Nu tolereaza restrictii de libertate sau mobilitate, ei simt nevoia sa fie constant in miscare. Ar putea fi atrasi de activitati periculoase cum ar fi zborul, cursele automobilistice, explorarea junglei sau alpinismul. Pentru ca sunt predispusi la accidente, acestea dar si alte distractii similare nu le sunt recomandate. Trebuie sa fie mereu atenti si sa-si ia masuri de siguranta. Nu sunt persoane cu care se traieste usor din cauza izbucnirilor temperamentale si a atitudinii certareata, uneori. Sunt spirite revolutionare, predispusi la a se opune traditiei, cu limitari privind individualitatea si individualismul. Vor sa-si croiasca propriul drum motiv pentru care pot fi criticati de orice autoritate.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 noi