Aspectele cu Soarele

De în Monden 26 feb 2012
Aici, nativii sunt orgoliosi, au o vointa intensa si reusesc mai tot ce isi propun. Citeste analiza pe care ti-am pregatit-o si vei afla cum sunt nativii atunci cand Pluto este in aspecte cu Soarele.

Pluto conjunct cu Soarele

Poate sugera unele trasaturi extreme. Pentru nativ placerea sau neplacerea pot fi intense. Fiind moderat, in actiunile sale exista intotdeauna o problema. Exista un complex de putere in joc aici, si nativul trebuie sa sa-si canalizeze constructiv latura dictatoriala.

Foarte orgolios, face afirmatii pertinente in diverse ocazii si nu intotdeauna de bun simt. Chiar daca nu arata in alta parte a temei natale, sunt foarte decisi si competitivi. Adesea aceasta forta si putere este indreptata spre imbunatatirea conditiilor sociale in mediul lor. Au o constiinta sociala semnificativa si nu tolereaza situatiile inechitabile si nedreptatile.

Aspectele cu Luna

Pluto in sextil cu Soarele

Da o vointa intensa si o profunda constiinta de sine. Acesti nativi au puterea si vointa care le permit sa faca aproape orice isi propun. Sunt buni in comunicarea cu oamenii, carora le castiga usor castiga. Au calitati de lider, extrem de puternice.

Pluto in cuadratura cu Soarele

Vointa de a se remodela si de a se reconstrui. Pe masura ce presiunile devin tot mai mari insa sunt gata sa explodeze. Acest lucru ii poate lua prin surprindere pe cei din jurul lor, deoarece de cele mai multe ori se controleaza perfect. Poate ca exista o ambitie frustranta legata de de putere si de autoritate. Este un aspect deseori asociat cu spiritul revolutionar. 

Personalitatea acestor nativi este o enigma cand se pune problema de legaturi afective. Au capacitate executorie si talent in gestionarea ambitiilor personale. Trebuie sa invete arta compromisului, daca vor sa faca ceva in viata. Acest lucru nu este usor pentru ei, cu exceptia cazului in care este indicat si din alte locuri din astrograma. Compromisul si intelegerea vanitatii altora este un aspect care tine de putere.

Pluto in trigon Soarele

O capacitate evoluata de concentrare si vointa. Au un mod propriu de a-si mobiliza talentele pentru a-si atinge obiectivele. Au abilitati de leadership. Ar trebui sa se concentreze in schimb pe viata de fiecare zi. 

Afiseaza adesea o atitudine de indignare fata de cei care mint, sunt duplicitari si vor sa profite de pe urma altora. Este o persoana extrem de perspicace. Avand o perspectiva asupra motivatiei umane, poate lucra bine in domenii ale stiintei comportamentale. Nu poate fi de acord intotdeauna cu ce fac oamenii, dar ii intelege foarte bine.

Pluto in opozitie cu Soarele

Aduce o atitudine defensiva atunci cand este contestat de altii. Are o unitate de putere compulsiva care creeaza o aura de forta deplina. In temperamentul sau nu este loc pentru  resentimente si sfidare. Este posibil sa aiba dificultati in obtinerea a ceea ce isi doreste, pana cand va invata sa nu fie atat de categoric si defensiv la cea mai mica amenintare. 

Aspectele cu Saturn

Acest aspect sta, de obicei, sub rezerva ca nativul va suferi schimbari majore candva in viata, atunci cand are loc o reajustare psihologica. Cand se intampla acest lucru, va deveni mult mai sigur pe sine si tolerant cu ceilalti.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian