Află ceva despre câinele tău din modul în care doarme

De în Casa & Gradina 27 aug 2018

Majoritatea stăpânilor de câini își dau seama când animalul lor de companie este fericit, îngrijorat, surprins sau speriat, dar puțini sunt cei care știu ce înseamnă poziția de dormit.

Îți vom dezvălui în continuare câteva secrete despre comportamentul câinelui tău și trebuie doar să te uiți un pic la modul în care doarme, pentru a afla în ce categorie se încadrează.

Fulgul de nea

Această poziție este una dintre preferatele animalelor, deoarece le permite acestora să se ridice rapid în cazul în care apare vreun pericol. Este vorba despre momentele când doarme pe burtă, cu lăbuțele din față înainte și cele din spate într-o parte, iar capul în lateral. În cele mai multe cazuri, câinii nu dorm foarte adânc în această poziție, deoarece este poziția de veghere.

Clătita

Când dorm pe o parte, cu picioarele întinse înainte, câinii se odihnesc foarte bine și chiar dacă ziua a fost destul de ușoară, ei adoră această poziție. De asemenea, dacă un câine doarme pe o parte, înseamnă că se simte foarte în siguranță și nu simte nevoia să-și acopere organele vitale. Când câinii se simt în siguranță și au încredere în oamenii din jurul lor își permit să se simtă bine. Asemenea câini au o legătură foarte puternică cu stăpânii lor și familia din care fac parte.

Superman

Mulți pui dorm în această poziție, dar unele rase continuă să doarmă așa și când cresc. Puii dorm astfel deoarece sunt foarte energici în timpul zilei și se pot ridica rapid în patru labe dacă simt vreun pericol. Dacă ai observat că ai un câine adult care doarme frecvent pe burtă, cu labele întinse sau ghemuite sub el, înseamnă că este plin de energie și mereu gata să se joace.

Ghemuit

În această poziție de ghemuit sub forma unei mingii, pe burtă și cu labele sub ei, ascunse, câinii încearcă să-și protejeze părțile vitale și să se încălzească. Este posibil ca ceva să-i îngrijoreze, cum ar fi un zgomot din apropiere, dar unele exemplare chiar se simt bine așa.

Pe spate

Aceasta este cea mai relaxată poziție, când gâtul și burta rămân neprotejate. Dacă un animal de companie doarme pe spate, înseamnă că are încredere deplină în tine sau că îi este foarte cald sau e foarte obosit. Dacă al tău alege des această poziție, înseamnă în mod clar că are încredere în tine și se adaptează rapid schimbărilor.

Gândac

Aceasta este o variație a poziție anterioare, doar că acum are lăbuțele întinse în sus. Această poziție înseamnă că este foarte fericit și se simte în siguranță. De asemenea, animalele care dorm astfel sunt, de obicei, calme și independente.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (28.08.2018, 04:06)
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian