Află ce face cel mai viril președinte când este bolnav

De în Monden 14 feb 2018

Din ziua în care a preluat președenția de la Boris Yeltsin, președintele rus Vladimir Putin a încorporat fitness-ul în brandul său personal. De la plonjări în apa înghețată, judo, înot până la alte activități fizice solicitante, acesta le-a făcut pe toate.

Pentru prima oară în ultimii ani, președintele rus a anulat o serie de evenimente publice programate în campania sa electorala, ceea ce a dat naștere la zvonuri privind durabilitatea acestui lider cunoscut pentru virilitatea sa. În ultima vreme, Vladimir Putin nu a mai făcut deplasarea la Sochi, nu a mai ținut nici un discurs despre microelectronică la Kremlin, și-a anulat prezența la conferința „Mentor 2018” din Moscova și nu va mai călători în Rusia de Est.

În timpul ultimei sale apariții publice, la concursul de talente de la Kremlin „Leaders of Russia”, președintele a prezentat semne vizibile de boală, având vocea slabă și tușind mereu. Reporterii de la The Independent au relatat aceeași situația când l-au însoțit pe acesta în vizita din Siberia, unde președintele a ținut cu greu discursurile publice, făcea greșeli importante și nu se putea concentra.

Dmitry Peskov, secretarul său de presă, a lăsat subtil să se înțeleagă că este vorba despre o afecțiune foarte gravă, din cauza căreia președintele va continua să lucreze din reședința sa aflată în Novo-Ogaryovo sau de la pupitrul biroului prezidențial din Kremlin. Aceasta a adăugat că în mod oficial: „Există în continuare un program de muncă fix, dar care ține cont și de răceala președintelui, pe care toată lumea a putut s-o observe.” Contrar acestei declarații, foarte curând, secretarul de presă a anunțat că Putin se va mai concentra doar pe prăbușirea avionului Saratov Airlines Flight 703. Aceste contraziceri au făcut doar să adauge mai multe zvonuri în privința stării de sănătate a conducătorului rus.  

Deși acest președinte părea imun la procesul de îmbătrânire, poporul rus s-a săturat rapid să-și vadă conducătorul de 65 de ani pe la ușile doctorilor, mai ales că în anul 2012 a mai dispărut o dată din atenția publicului, când Kremlinul a sugerat că s-ar fi retras ca să-și îngrijească o veche accidentare sportivă, dar foarte puțini oameni au fost convinși atunci de această explicație.

Surse de încredere au declarat că deși de-a lungul domniei sale, Vladimir Putin s-a făcut sinonim cu viitorul țării, este puțin probabil ca acesta să-și poată duce la bun sfârșit al patrulea mandat prezindențial de încă șase ani.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep