Acum poti scapa de singuratate!

De în Sanatate 11 iun 2008
In ultima vreme, aud tot mai multe femei vorbind despre faptul ca se simt singure. Cunosc si eu acest sentiment! Stiu cat de neplacut este! Feminis.ro, impreuna cu Magdalena Bunea de la Win-Win Coaching, ne-am hotarat sa iti facem mai usoara misiunea de a fi din nou inconjurata de oameni in prezenta carora sa te simti bine!
Ce reprezinta coachingul?

Coachingul reprezinta tehnica de comunicare cu tine insati si cu ceilalti, atitudinea si preocuparea de a invata si de a te dezvolta, de a-ti propune obiective indraznete si de a le atinge!

Cine este cea care te va ajuta?


Magdalena Bunea este in curs de acreditare in coaching la ICF – International Coaching Federation. A absolvit cursuri de coaching (Metasysteme) si de excelenta in training şi comunicare (Coaching Institute), diagnoza organizationala (Human Synergistics) si management (CODECS), psihologie si publicitate (postuniversitar). Are peste o suta de ore de supervizare de coaching si mult mai multe de practica a acestei activitati speciale.

Ea spune asa...

"De mai bine de doi ani, dupa coaching, am inceput sa vad mai clar spirala virtuoasa, optimul spre care viata fiecaruia poate si trebuie sa creasca. Cu cateva volte in urma, in anii 80, imi dadeam licenta in electronica cu lucrarea ‚Antrenament/coaching prin biofeedback in afectiuni cardiace'.

Am pornit de la o fraza dintr-o revista englezeasca de medicina: Through coaching you build a energetic gradient for the change you want to achieve (Prin coaching, construiesti o panta energetica pentru schimbarea pe care vrei sa o faci!). Si am ajuns la o fraza dintr-o carte englezeasca de publicitate: "To win in today's marketplace, you have to attract and involve people. You have to love them. Love cannot be commanded. It can only be given" (Pentru a castiga ceva in zilele noastre, trebuie sa atragi si sa incluzi alti oameni in proiectele tale. Trebuie sa iubesti oamenii. Iubirea nu poate fi comandata. Poate fi doar daruita!).

Sunt cele doua puncte care determina o directie de viata si ma bucur sa constat – subliniaza Magdalena - ca nu m-am abatut de la calea pe care am ales-o: grija fata de cei din jurul meu, atentia, afectiunea si un fel de a vedea in ei puterea de a avea succes. Am lucrat in industrie, in vanzari de cosmetice si manuale, in marketing de carte si stiri. Am livrat traininguri de comunicare si relatii publice. Am lucrat cu tehnologie – care uneori era inteligenta, si cu oameni, care sunt totdeauna inteligenti."

Ce poate face pentru tine?

Coaching!

Sa te ajute sa vezi cat de mult iti este ingaduit sa speri sa fii, sa afli singura ce trebuie sa faci pentru asta si sa te bucuri de ceea ce poti si stii!

In ce consta proiectul nostru?

Totul consta intr-o serie de sedinte de coaching online, pe care le va castiga cea care ne va trimite cel mai interesant mail. Tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa ne impartasesti povestea ta, sa iti doresti cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta si sa crezi ca ai puterea de a obtine ceea ce iti doresti! De restul, ne ocupam noi impreuna cu Magdalena Bunea.

"Singuratatea? Nimic din ce e feminin nu imi e strain!", spune Magdalena Bunea, de la Win-Win Coaching!

Asteptam povestea ta la adresa [email protected] Daca vei beneficia de acest program care te va insoti catre succes in lupta impotriva singuratatii, te vom ruga sa ne spui, ulterior, ce schimbare a declansat acesta in viata ta, pentru a le arata si celorlalte femei daca si cum se poate!

Foto: Dolce & Gabanna
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian