A băut suc de morcovi timp de 6 luni - Îţi vine să crezi ce i s-a întâmplat?

De în Sanatate 9 noi 2015

Astăzi îţi relatăm povestea unei femei care a băut suc de morcovi timp de 6 luni, iar acest lucru i-a salvat viaţa. Chiar dacă ţi se pare greu de crezut ce s-a întâmplat în decursul acestei cure de 6 luni cu suc de morcovi, specialiştii spun că morcovii au multe beneficii pentru sănătate, mai ales când este vorba de dieta anti-cancer.

suc de morcovi

Potrivit healthyfoodstyle.com, eroina acestei povestiri este Ann Cameron, care a fost diagnosticată cu cancer. Iată ce declară femeia: "În ziua de 30 iulie 2013 am apelat la scanner-ul CT pentru a vedea tumorile maligne din plămânii mei. Iar în 1 august 2013 am primit rezultatele: nu era nicio urmă de cancer."

Aşa că presa străină a decis să relateze "călătoria" femeii care suferea de cancer la colon. Ann Cameron este o scriitoare de poveşti pentru copii. Ea pretinde că morcovii i-au salvat viaţa în timp ce a refuzat să facă vreun tratament de genul chimioterapiei, radioterapiei sau alte schimbări în alimentaţia sa.

Povestea ei a început în 2013, când femeia a fost diagnosticată cu cancer la colon în stadiul 3 şi după aceea a fost supusă unei operaţii. Ann a refuzat orice tratament după aceea, de pildă chimioterapia, deoarece experienţa ei anterioară cu o formă de cancer la plămâni a fost una neplăcută: soţul ei a murit în 2005.

Chiar dacă mulţi doctor nu au fost de acord cu decizia femeii, Ann a hotărât să caute o cură naturală pentru a-şi menţine sănătatea. Între timp, după 6 luni, timp în care a mers cu regularitate la control, doctorii i-au spus că forma de cancer în stadiul 4 s-a dezvoltat în plămânii ei şi că se răspândea cu rapiditate. Prinsă în această nouă situaţie, femeia a fost extrem de devastată, dar chiar dacă era disperată, presa scrie că femeia nu a acceptat chimioterapia.

Sucul de morcovi i-a salvat viaţa

Vindecarea lui Ann Cameron a început în data de 17 noiembrie, când femeia a citit pe internet scrisoarea unui alt pacient, care pretindea că el s-a vindecat de o formă de cancer la gât prin faptul că a băut aproape 2,2 litri de suc de morcovi pe zi.

Începând din acea zi, femeia a băut aceeaşi cantitate de suc de morcovi precum consumase şi pacientul despre care citise pe internet, fără orice alte medicamente sau chimioterapie. După două săptămâni în care a băut sucul de morcovi, femeia nu a avut nicio îmbunătăţire.

Cu toate acestea, după alte 8 săptămâni în care a băut sucul de morcovi, tumorile ei au început să se micşoreze şi au încetat să crească şi mai mult.

În patru luni în care a adăugat sucul de morcovi în dieta ei, nodulii limfatici din plămânii ei erau la un nivel normal. Rezultatul final a fost după 8 luni, când femeia a scăpat de cancer.

Ce spune ştiinţa despre sucul de morcovi

Faptul că sucul de morcovi poate vindeca o formă de cancer este cunoscut şi prin prisma unui experiment în labotator, din Danemarca, realizat de Kirsten Brant, care a hrănit şoarecii de laborator cu morcovi, iar animalele fuseseră injectate anterior cu anumiţi agenţi cangerigeni.

Ingredientul activ din morcovi, falcarinol - o substanţă anticancer - poate să mişcoreze celulele cangericene. Prin faptul că a băut aproape 2,2 litri de suc de morcovi în fiecare zi, Ann Cameron şi Ralph Cole, pacientul despre care femeia a citit pe internet, au consumat cantitatea triplă de morcovi de care cercetătorul Kirsten Brant avea nevoie pentru a vindeca şoarecii de laborator. Surse: 1, 2.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep