Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

9 produse cosmetice pe care nu merita sa dai banii

De în Frumusete 7 mai 2013
Esti preocupata de felul in care arati, ca oricare alta femeie de altfel si iti doresti sa arati de fiecare data impecabil. Asa ca apelezi la bunele tale prietene - produsele cosmetice. Acest ajutor te costa, insa, scump, la propriu, pentru ca astfel de produse nu sunt deloc ieftine, dar te consolezi spunandu-ti ca merita, te ajuta pana la urma sa arati mai bine.

Recunosc utilitatea acestor produse si nu poate sa treaca o luna fara sa fac macar o achizitie. Sfarseste de cele mai multe ori in sertarul cu produse folosite sporadic si trebuie sa recunosc ca aceasta colectie numara mult mai multe produse decat cea de uz zilnic. Ma las influentata de o noua reclama sau un ambalaj dragut si fac de cele mai multe ori achizitii care nu imi sunt deloc utile sau, si mai rau, constat ca nu fac nicidecum ce promiteau pe eticheta. Nu imi ramane apoi decat sa ma gandesc la bugetul meu ranit.

Oare sunt singura care pateste asa? Sunt sigura ca nu. Numai ca optiunile nelimitate in materie de beauty nu ne fac deloc sarcina usoara si cu greu iti poti da seama care sunt investitiile pe care merita sa le faci si care sunt cele carora mai bine le zici "pas". Tocmai de aceea am facut o lista cu produsele pe care nu merita sa dai banii si este mai bine sa ii pastrezi in portofel pentru o viitoare achizitie inteleapta.

Lotiune tonica

A capatat un loc tot mai important in rutina de ingrijire, insa este vazuta de multi dermatologi drept ceva in plus, nicidecum esential. Femeile ocupate, care nu au timp sa mai aplice si lotiunea tonica, pot renunta la ea. Nu ai nevoie decat de un gel de curatare cu ingrediente care se gaseste si in lotiunea tonica si majoritatea produselor de curatare le contin, astfel incat poti obtine acelasi efect din prima si nu va mai trebui sa folosesti doua produse.

Sampon si balsam antimatreata

Prea putine sunt produsele care chiar fac cea ce promit si majoritatea celor destinate acestei probleme nu sunt eficiente. Matreata se manifesta prin acumularea de celule moarte la suprafata scalpului care apoi cad. Este o afectiune comuna, insa nu ar trebui tratata cu superficialitate. De aceea este indicat sa recurgi mai degraba la tratamente recomandate de medic in loc sa alegi tu un produs crezand ca astfel vei scapa de problema doar pentru ca pe eticheta spune ca remediaza problema matretii. In plus, multe sampoane si balsamuri pot face mai mult rau decat bine si sa usuce piela scalpului, inrautatind matreata.

Matreata poate fi un simptom pentru psoriazis, seboree sau o reactie alergica, caz in care ar trebui sa vorbesti cu medicul. Daca niciuna dintre aceste cauze nu este valabila pentru tine, atunci poti alege varianta traditionala de hidratare a pielii scalpului. Nu ai nevoie decat de o perie cu peri din par natural si sa periezi parul inainte de a-l spala. Asta va ajuta la distribuirea egala a uleiurilor naturale si stimuleaza pielea.

Crema pentru picioare

Pielea mainilor este foarte sensibila si expunerea la soare si spalatul frecvent nu face decat sa o usuce. Crema de maini este asadar esentiala. La fel de sensibila este, insa, si pielea picioarelor. Piata produselor cosmetice profita din plin de asta si ne baga pe gat cremele hidratante destinate picioarelor, dar putini dintre noi stiu sa nu le cada in capcana. Sunt bune astfel de creme, dar poti gasi mereu alternative mai ieftine. Una dintre ele este vaselina. Nu trebuie decat sa o aplici de cateva ori pe saptamana, preferabil seara, inainte de culcare. Pune-ti o pereche de sosete pana dimineata si pielea va deveni catifelata.

Lotiuni anticelulita

Celulita este una dintre principalele neplaceri ale femeilor si industria beauty ne cunoaste foarte bine aceasta slabiciune. De aceea lotiunile pentru tonifiere sunt unele dintre cele mai vandute produse si nu sunt deloc ieftine. Ar fi mai bine sa iti pastrezi banii inainte de a te avanta sa mai faci o astfel de achizitie. Aceste lotiuni contin cafeina, ceea ce va imbunatati circulatia sangelui sau extract de plante care au rolul de a hidrata pielea, insa efectul este unul de scurta durata. O alimentatie sanatoasa si activitatea fizica sunt reteta succesului.

Produse pentru pastrarea culorii parului

Partea neplacuta la vopseaua de par este ca nuanta isi pierde stralucirea in timp si devine terna, nu mai seamana deloc cu cea de la inceput. Aici intra in scena sampoanele si balsamurile care au rolul de a prelungi efectul de proaspat vopsit. Nu sunt insa o alegere inspirata intrucat nuanta nu poate fi una identica cu cea a parului tau si s-ar putea sa capete o culoare diferita. In plus, aceste produse contin mai multi aditivi decat sampoanele si balsamurile simple, iar asta dauneaza firului de par. Cea mai buna metoda de a pastra culoarea este sa raresti spalatul si sa folosesti un sampon uscat in cazurile necesare. Va absorbi excesul de ulei fara sa deterioreze culoarea.

Crema de ras

Acest produs are un scop important: inmoaie foliculii de par si face ca lama de ras sa alunece pe piele. Numai ca, in prezent, crema de ras poate fi inlocuita cu succes cu gelul de dus. Alege unul care contine glicerina, care va servi drept dublu scop: sapun hidratant pentru corp si crema pentru epilat.

Ser pentru varfuri despicate

Din pacate, aceasta problema nu poate fi remediata cu un ser. Tot ce poate face acest produs este sa impiedice parul sa se electrizeze, efect cauzat intocmai de varfurile despicate si va crea iluzia de par stralucitor si sanatos pentru o zi sau doua. Nu exista insa decat un singur tratament: taierea varfurilor.

Lotiuni cu un factor de protectie solara mare

Lotiunea solara este vitala pentru sanatate pielii, dar nu te pacali sa crezi ca protectia este cu atat mai ridicata cu cat crema are un FPS mai mare. Asta nu te va costa decat mai multi bani. Cremele care au un factor de protectie de 50+ dau o siguranta falsa si 30 este mai mult decat suficient. Pentru ca automat va costa mai mult, s-ar putea sa fii tentata sa te zgarcesti si sa nu aplici suficienta crema, cum ai face daca ai cumpara una mai ieftina.

Ulei pentru cuticule

Pare produsul perfect. Doar cateva picaturi pe cuticule sunt suficiente pentru o manichiura perfecta. Adevarul este ca aceste uleiuri nu sunt cea mai buna optiune pentru ca nu rezista prea mult timp pe cuticule. O alegere inspirata sunt cremele sau unguentelele. Vaselina este o alternativa ieftina si cat se poate de eficienta. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

loredana-maria popa (08.05.2013, 15:56)
toate aceste produse sint necesare...daca facem rabat la calitate......s-a ajuns sa se faca dezinfectie in masinile ratb...fara suparare
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr