9 motive pentru care ai nevoie de un prieten Vărsător în viaţa ta

Vărsătorii sunt cunoscuţi, cel mai frecvent, pentru inteligenţa şi atitudinea lor progresistă. Dar o altă trăsătură notabilă a acestor nativi este loialitatea lor faţă de persoanele pe care le iubesc.

varsator

Este vital să ai prieteni buni, care te vor ajuta să fii cea mai bună persoană care poţi fi în viaţă, iar unul dintre aceşti prieteni ar trebui să fie un Vărsător. Iată mai jos câteva motive care te vor convinge de faptul că ai nevoie de un Vărsător în viaţa ta:

1. Vărsătorii sunt extrem de inventivi cu lucrurile banale

Vărsătorii nu sunt doar creativi în ceea ce ţine de lucrurile artistice şi intelectuale, dar în aceeaşi măsură sunt creativi şi în lucrurile de zi cu zi pe care le fac. Aşadar, o noapte în oraş, cu băuturi alcoolice, este întotdeauna o sursă de distracţie, deoarece Vărsătorii încearcă noi combinaţii şi amestecuri alcoolice, dar şi noi metode de a se distra la bar.

2. Vărsătorii ştiu când să NU întreacă limita

Dacă timpul petrecut la barul clubului se transformă în ceva mai agitat, Vărsătorilor nu le este teamă să spună "Stop". Le place să se distreze, dar în acelaşi timp vor să facă acest lucru într-un mod care nu implică o arestare sau faptul că rămân blocaţi într-o zonă a oraşului, încercând să prindă un taxi liber la 3.00 dimineaţa.

3. Vărsătorii pot rămâne prinşi multă vreme în propriile vise...

Dar acesta poate fi un lucru bun când vine vorba de a-i încuraja pe alţii să se gândească la o anumită problemă şi de a-i determina şi pe aceşti oameni să îşi urmeze propriul vis.

4. Vărsătorii vor fi cinstiţi cu tine...

Dar într-un mod bun. Poate nu este un lucru pe care vrei să îl auzi, dar deoarece aceşti nativi ţin foarte mult la oamenii pe care îi iubesc ei se vor simţi obligaţi să vorbească pe un ton cinstit, cu onestitate, chiar dacă acest gen de confruntare îi face să nu se simtă tocmai confortabil.

5. Vărsătorii au tendinţa de a fi glumeţi, amuzanţi

Vărsătorii vor încerca întotdeauna să facă glume, chiar şi în situaţii nu tocmai amuzante. Chiar dacă vorbele lor sunt amuzante, au vorbe de duh, glume inteligente sau bancuri răsuflate, este în natura Vărsătorilor să încălzească un pic atmosfera, atunci când este nevoie.

6. Vărsătorii nu sunt deranjaţi atunci când trebuie să cunoască oameni noi

Nu este o problemă pentru Vărsători să cunoască noi prieteni. Deşi nu sunt cei mai sociabili oameni din paleta de zodii, Vărsătorii sunt prietenoşi şi sunt deschişi. Sunt dispuşi să îşi facă noi prieteni deoarece ei întotdeauna caută să vadă ceea ce este mai bun în alţi oameni.

7. Vărsătorii au întotdeauna timp să te asculte

Vărsătorii sunt genul de oameni care răspund la telefon noaptea târziu, atunci când îi sună un prieten care are nevoie de cineva care să îl asculte. Vărsătorii nu dau sfaturi decât dacă sunt nevoiţi, dacă li se solicită sfatul.

8. Vărsătorii vor încerca lucruri noi cu tine

Dacă ai nevoie de cineva pentru a merge într-o călătorie spontană sau un city break de ultim moment sau vrei să mergi într-un bar nou, atunci un Vărsător este persoana potrivită pentru tine. Sunt persoane aventuroase (dar în secret), chiar şi atunci când le este teamă să fie aventuroase şi vor ieşi din zona lor de confort din când în când.

9. Vărsătorii vor sărbători în loc să critice

Un Vărsător te va sprijini întotdeauna pentru lucrurile pe care le-ai dobândit, pentru realizările tale. Vărsătorii nu sunt genul de oameni invidioşi, de fapt, succesul tău îi inspiră. Sursa.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec