8 trucuri care îţi fac casa să semene cu o cabană

Există un moment în viaţă când toţi ne dorim să evadăm şi să fugim departe de toate problemele cotidiene. Începem să visăm cu ochii deschişi la o cabană, fie că suntem la birou sau pe stradă.

Cabana

Ei bine, imaginează-ţi cum ar fi să vii la o cabană în fiecare zi după muncă. Nu sună frumos?

Există anumite lucruri pe care le are fiecare cabană. Aruncă o privire peste aceste 8 trucuri care îţi fac casă să arate ca o cabană pe care oricine o visează.

1. Uşa de la intrare

Crezi sau nu, uşa pe care o alegi pentru intrarea în casă este importantă când vrei să ai o vibraţie a unei cabane. Dacă vrei ca o casă să fie aerisită şi primitoare, cu siguranţă vei dori o uşă la intrare cu un geam mare.

2. Uşă cu plasă

Da, încă vorbim despre uşa de la intrare pentru că uşa cu plasă este a doua piesă a puzzle-ului. Orice cabană călduroasă are una. Aceasta permite aerului curat să intre în încăpere, în vreme ce mirosul mâncărurilor pregătite pentru cină şi râsetele celor din casă se aud până departe.

3. Plante pe verandă

Plantele sunt nemaipomenite pentru orice casă, iar atunci când le depozităm pe verandă, oferim o pată de culoare intrării în casă şi un sentiment călduros, curat şi tânăr.

4. Balansoar sau canapea pe verandă

De câte ori ţi-ai imaginat cum îţi bei cafeaua într-un balansoar pe verandă, învelită cu o pătură şi cu părul vâlvoi? Poţi avea acest tablou chiar la tine acasă cu un scaun care se balansează şi câteva perne, plus o pătură. Va fi locul tău perfect, unde poţi să te relaxezi ori de câte ori simţi nevoia.

5. Jaluzele

Cumpără-le, construieşte-le, orice ai face, pune jaluzele la ferestrele căsuţei tale. Este o modalitate prin care oferi căbănuţei tale o notă de intimitate şi aceasta este, de asemenea, o metodă prin care ţii musafirii nepoftiţi la distanţă.

6. Jardiniere

Orice cabană devine mai încântătoare atunci când îi pui la ferestre câteva jardiniere. Poţi planta câteva flori şi ierburi sub fereastra de la bucătărie, iar cafeaua de dimineaţă vei vedea că va avea în fiecare zi un alt gust.

7. Aleea din piatră

Piatra este un alt element care face parte din stilul cabanelor. Unele case chiar sunt construite din piatră, iar în acest caz, o alee de piatră se potriveşte de minune pentru a completa designul exterior.

8. Paturi de flori

O alee din piatră, multe flori minunate, un scaun călduros - nu-i aşa că deja îţi imaginezi un peisaj de poveste? Fiecare cabană are o grădină cu flori mai mică sau mai mare. Aşadar, începe să îţi cultivi grădina cu flori pe care toată lumea să o invidieze.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 noi