8 comportamente ce diferențiază o femeie înțeleaptă de una sensibilă

De în Dragoste & Sex 29 dec 2017

Acest articol este pentru tine dacă te-ai întrebat cel puțin o dată în viață care ar fi diferența dintre o femeie deșteaptă și una mai puțin dotată intelectual.

Vezi ce poți face ca să devii mai atrăgătoare sexului opus și care sunt de fapt comportamentele normale, unanim acceptate de înalta societate.

1. Când soțul ei greșește, femeia sensibilă se grăbește să-i zică „ți-am spus eu”, pe când cea înțeleaptă îl ajută să treacă peste, învățând ceva din greșeala lui și uneori chiar se preface că nu s-a întâmplat nimic.

2. O femeie obișnuită preia frâiele într-o situație delicată și îi explică partenerului său ce și cum trebuie să facă altă dată, dar una cu capul pe umeri doar îl îndrumă subtil în direcția corectă și îl susține pentru ca acesta să-și poată îndeplini scopul.

3. O femeie normală își învață mereu copiii matematică, gândindu-se că niciodată nu vor reuși în viață fără această disciplină, însă una deșteptă înțelege că fiecare om este unic și își încurajează copiii să urmeze ceea ce îi face fericiți.

4. O femeie sensibilă dă mereu tot ceea ce este mai bun din ea și înceacă să-și depășească colegii de la muncă fără a face vreodată vreo greșeală, în timp ce una înțeleaptă creează o atmosferă plăcută la birou, plină de iubire și respect.

5. O femeie care se lasă ghidată de sentimente păstrează controlul asupra copiilor ei și când aceștia sunt adulți, le dă mereu sfaturi nesolicitate și îi învață cum să-și crească proprii copii, dar una cu cap își lasă progeniturile să învțe din propriile greșeli și îi susține indiferent ce ar vrea aceștia să facă.

6. O femeie încăpățânată îi opune rezistență soacrei și se desprinde de părinți, apoi nu mai acceptă nici un sfat de la ei, pe când una înțeleaptă ascultă cu politețe tot ce au de spus vârstnicii, apoi face ceea ce simte ea că este mai bine.

7. O doamnă care nu știe cu ce se confruntă încearcă să-i schimbe pe cei din jurul ei și mediul înconjurător, însă una care știe ce vrea de la lume se schimbă în primul rând pe ea însăși și îi acceptă pe ceilalți exact așa cum sunt ei.

8. O femeie sensibilă crede că poți fi fericit doar când ai dreptate, dar una înțeleaptă știe că ai dreptate atunci când ești fericit.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 noi