6 moduri de a-ţi face maşina să iasă în evidenţă

De în Lifestyle 6 feb 2019

Mașina ta poate fi mult mai mult decât mijlocul tău zilnic de transport. Cu câteva investiții minime, o poți transforma într-o operă de artă care să-ți exprime personalitatea.

Dacă te tentează să ai o mașină specială, citește până la sfârșit acest articol și vei primi câteva idei impresionante.

1. Du-o la spălătorie

Chiar și cea mai impresionantă mașină din lumearată mai puțin interesant acoperită de un strat gros de murdărie atât pe dinafară cât și pe dinăuntru. Deci dacă chiar vrei să ieși în evidență și oamenii să întoarcă capul după tine pe stradă, trebuie să ai grijă de toate detaliile. O vizită la spălătorie o va face mai suportabilă atât pentru pasageri, pentru că va mirosi mai bine în interior, cât și pentru trecători, care vor avea, în sfârșit, ce să admire. Încearcă să faci acest lucru cel puțin o dată pe lună, pentur ca vopseaua să capete un nou luciu.

2. Dă-i cu ceară

Un strat nou de ceară va face mașina să fie mai strălucitoare, ca și nouă, și va proteja vopseaua. Vei avea aspectul mult dorit de mașină nouă și vei scăpa de micile crăpături, semne de rugină sau alte defecte. Vestea bună e că o poți face chiar tu dacă nu vrei să apelezi la un profesionist pe care să-l plătești.

3. Plăcuțe de înmatriculare personalizate

Unele persoane consideră că personalizarea plăcuțelor de înmatriculare este de prost gust, dar în combinația potrivită, vor atrage atenția cunoscătorilor. Chiar dacă pare prea multă osteneală pentru o schimbare atât de mică, oamenii vor observa, dar ai grijă că asupra numărului în sine nu prea ai voie să umbli, ci mai degrabă asupra ramei.

4. Faruri noi

Farurile de la mașinile vechi au tendința să se încețoșeze, ceea ce face ca frumusețea unei mașini să dispară. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să cumperi becuri noi pentru faruri și să speli și farurile odată cu restul mașinii. Dacă vei întreține farurile, nu numai că vei avea o mașină mai frumoasă ci vei avea grijă și de siguranța ta și a pasagerilor tăi, pentur că vei fi observată mai ușor de către cei din trafic. În ceea ce privește becurile, poți alege între unele pe halogen (pentru lumină albăstruie), LED (lumină albă) și xenon.

5. Tunează-ți mașina

A-ți tuna mașina înseamnă să o modifici pentru a-i îmbunătăți performanțtele și acest lucru înseamnă de cele mai multe ori că va ieși în evidență. În mod normal, acest procedeu înseamnă și îmbunătățiri la motor, dar ai grijă că echipamentul de calitate poate fi destul de scump, așa că cercetează un pic piața înainte de a te apuca de treabă, deoarece există alternative mai ieftine pentru orice.

6. Roți noi

În afara siguranței sporite, o nouă pereche de roți va atrage atenția celor din jur. Ai șansa să-ți pui personalitatea în evidență, așa că optează să schimbi nu numai cauciucurile ci și capacele roților cu unele făcute pe comandă.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 aug