5 reguli şi tradiţii de nuntă care devin opţionale

De în Nunţi 24 noi 2015

Fie că vrei să ai parte de o nuntă clasică sau de una modernă, nu eşti nevoită să urmezi regulile "standard" de nuntă, chiar dacă este vorba despre cele legate de rochia de mireasă sau de orice alte superstiţii deplasate.

reguli nunta

Este cea mai importantă zi din viaţa ta, motiv pentru care trebuie să uiţi de reguli şi să acţionezi aşa cum îţi doreşti şi consideri că este corect.

Iată cele mai comune 5 mituri de nuntă şi cum te poţi ridica deasupra lor. Preia controlul şi bucură-te de nunta visurilor tale!

» Aduce ghinion ca mirele să vadă mireasa înainte de nuntă

În trecutul îndepărtat, pe vremea când nunţile erau prestabilite, mireasa şi mirele nici măcar nu se cunoşteau înainte de nuntă. Multe cupluri aleg să ia în calcul această tradiţie, în mod special pentru a se bucura mai apoi de pozele cu momentul în care mirele vede mireasa pentru prima dată în rochia albă.

De asemenea, familia şi prietenii au ocazia de a petrece ceva mai mult timp cu cei doi parteneri înainte de ceremonie. Fiecare cuplu alege dacă să respecte sau nu tradiţia. Nu trebuie să îţi fie teamă de regulile de nuntă, ci trebuie pur şi simplu să sărbătoreşti momentul magic şi plin de romantism al "primei vederi".

» Aruncarea buchetului

Este o tradiţie care, se spune că, prezice care va fi viitoarea femeie care se va căsători. Nu toate cuplurile vor să ofere buchetul de mireasă în acest mod, ci mai degrabă optează pentru a-l păstra ca amintire. De asemenea, nu orice mireasă este de acord ca mirele să îi scoată în public jartiera, pe care să o ofere unui prieten de-al lui.

Multe cupluri au oferit pur şi simplu buchetul drept cadou unui prieten drag sau chiar unui cuplu care s-a căsătorit în urmă cu mulţi ani şi a avut o căsnicie înfloritoare şi demnă de urmat.

» Nunta trebuie să aibă loc în weekend

Tot mai multe cupluri formate din vedete lansează un nou trend. Acestea renunţă la nunţile care au loc în weekend în favoarea celor care au loc în timpul săptămânii. Aminteşte-ţi totuşi că atunci când alegi o zi din săptămână pentru marele eveniment, invitaţilor le poate fi destul de greu să fie prezenţi.

» Mireasa trebuie să fie însoţită spre altar

Nu toate miresele au pe cineva special care să le ducă la altar. Este în regulă să alegi să mergi neînsoţită, la urma urmei este ziua ta şi este momentul în care tu trebuie să străluceşti. În plus, dacă optezi pentru o rochie voluminoasă, cel mai bine este să nu îţi stea nimeni în cale.

» Trebuie să ai foarte mulţi invitaţi

Petrecerea de nuntă trebuie să cuprindă persoane care sunt cu adevărat importante pentru tine: prieteni adevăraţi, colegi de muncă şi familie, nu trebuie să inviţi persoane pe care rareori le saluţi sau pe care nu le-ai mai văzut de ani de zile. Există cupluri care decid să unească nunţile pentru a economisi bani şi pentru a evita drama, discuţiile şi alte detalii care pot perturba buna dispoziţie a invitaţilor. Numărul persoanelor invitate la petrecere este stabilit de miri şi de nimeni altcineva.

Sursa: www.weddingforward.com
Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 noi