Ce coafuri NU ai voie să îţi faci la o nuntă

De în Frumusete 11 noi 2015

Sunt sigură că te gândeşti la coafura pe care ţi-o vei face cu mult  timp înainte de a participa la un eveniment important. Ştii însă ce coafuri NU ai voie să îţi faci?

Atunci când îţi alegi o coafură pentru o nuntă, o cununie civilă sau un botez, trebuie să ţii cont de mai multe aspecte printre care ţinuta pe care o porţi, locaţia în care evenimentul va avea loc şi nu numai.

Pentru a te ajuta să te decizi asupra coafurii îţi voi spune ce coafuri NU ai voie să porţi la evenimente precum nunţi, botezuri şi cununii.

Coc regal la o nuntă - în cazul în care nu eşti mireasa, nu ai voie, sub nicio formă, să îţi faci un astfel de coc. Vei lăsa impresia că îţi doreşti, cu orice preţ, să atragi atenţia.

O coafură identică cu cea a miresei - dacă ştii că mireasa îşi face un coc într-o parte ori bucle retro, evită să alegi şi tu aceeaşi coafură. Niciuna dintre voi nu se va simţi confortabil, iar fotografiile cu tine şi cu mireasa vor fi nereuşite.

O coafură cu voaletă - voaleta este extrem de sexy, însă nu ar trebui să porţi un astfel de accesoriu la o nuntă întrucât rişti să eclipsezi mireasa şi nu este politicos. Nici în cazul unul botez o coafură cu voaletă nu e recomandată, acest accesoriu fiind rezervat pentru naşa copilului.

O coafură cu accesorii florale la nuntă - chiar dacă mireasa nu are o coafură accesorizată cu flori, este posibil ca domnişoarele de onoare să aibă. Şi chiar dacă acestea nu vor avea, rişti să fii tu confundată cu domnişoara de onoare şi să creezi o situaţie stânjenitoare pentru toată lumea.

O coafură cu pieptăn de păr sau tiară la nuntă - evident că nu ai voie să îţi accesorizezi coafura cu un pieptăn de păr sau cu o tiară la o nuntă pentru că aceste două accesorii sunt rezervate miresei.

O coafura pompoasă la cununie - cununia civilă este, spre deosebire de nuntă şi botez, un eveniment mai intim şi discret. Aşadar, dacă alegi o coafură pompoasă, rişti să fii chiar mai coafată decât viitoarea mireasă. Cele mai multe invitate la o cununie civilă aleg să se coafeze singure pentru acest eveniment aşa că nu ar trebui să e complici pentru că te vei simţi stânjenită.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
02 dec