5 mituri feng shui în care să NU crezi

Tu ştii să faci diferenţa între feng shui-ul original şi informaţiile superficiale sau stereotipuri? Iată 5 mituri feng shui în care NU trebuie să crezi.

mama si copiii

1. Uşa roşie la intrare

Există un mit potrivit căruia, dacă ai uşa roşie la intrare, atunci te bucuri de o casă cu mult noroc. Ei bine, nu este adevărat. Acest lucru nu se aplică pentru fiecare casă, iar semnificaţia culorilor pentru un feng shui bun este destul de clară. De regulă, atunci când alegi uşa de la intrare trebuie să fii atentă la poziţia uşii, în ce direcţie se deschide şi abia la final la culoarea pe care o are.

2. Bambusul şi fântânile norocoase

Bambusul şi fântânile interioare sunt lucruri asociate frecvent cu feng shui-ul. Ambele elemente pot fi folosite pentru un feng shui eficient şi pot vindeca anumite zone ale casei sau ale biroului de la munca. Totuşi, absenţa sau prezenţa lor în casele noastre nu aduc neapărat un echilibru sau un dezechilibru în feng shui. Este nevoie de multă muncă şi perspicacitate pentru a crea un spaţiu cu un feng shui perfect, nu sunt suficiente câteva elemente.

3. Florile creează un feng shui rău pentru dormitor

Florile proaspete au o energie aparte şi vor aduce întotdeauna vindecare şi încântare în orice spaţiu. La fel ca în orice situaţie care implică feng shui, trebuie să fii atentă la detalii, nu să te ghidezi doar după regulile de bază. Aşadar, un buchet mic de flori proaspete sunt un element feng shui minunat pentru dormitor, în vreme ce un buchet foarte mare şi colorat aduce o cantitate prea mare de energie pentru un dormitor. 

4. Dacă îţi mişti mobilierul, îţi schimbi viaţa

Nu-i aşa că ar fi minunat ca după ce îţi muţi o canapea în casă sau la birou să fii promovată? Sau dacă rearanjezi zona în care iei masa şi să-l găseşti pe acel cineva perfect pentru tine? Sună special, dar nu este întocmai adevărat. Mutatul şi rearanjatul mobilierului din când în când este o idee bună pentru că reîmprospătează energia din încăpere. Totuşi, doar mişcare propriu-zisă nu va asigura schimbări majore.

5. Ceasurile puse la vedere creează un feng shui rău

Ceasurile te ajută să urmăreşti trecerea timpului, care este o resursă ce nu poate fi reîmprospătată şi se consumă foarte repede. De aceea, trebuie să fii atentă la ceasurile pe care le pui la vedere, întrucât acestea îţi pot aduce aminte de anumite lucruri care poate nu îţi oferă o stare de bine. Ceasurile mari puse la vedere în dormitor nu creează un feng shui bun, dar în orice alt loc din casă pot fi aşezate fără să îţi faci griji.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec