15 secrete masculine pe care trebuie să le știe și femeile

De în Dragoste & Sex 14 mar 2019

Femeile și bărbații nu se vor înțelege niciodată unii cu ceilalți, dar acest lucru nu trebuie să-i împiedice să încerce, mai ales că uneori trebuie doar să pui întrebarea potrivită ca să primești răspunsul așteptat.

Utilizatorii de sex masculin ai unei platforme online de socializare au împărtășit câteva secrete cu doamnele dornice să afle cum pot intra în sufletele lor.

1.Cea mai bună șansă de a obține ceea ce îți dorești de la un bărbat este să spui din start ce vrei și ce gândești.

2.Doamnelor, nu ne pasă cât de apreciate sunteți în cercul vostru de cunoștințe, deci acest lucru n-ar trebui să vă afecteze încrederea în voi într-o relație.

3.De câte ori un bărbat se dezbracă și își ia organele genitale în mână se simte ca un zeu.

4.Acum 5 ani o fată mi-a spus că îi place la nebunie geaca mea, iar după 2 ani aceasta mi-a fost furată. Încă nu pot trece peste acea întâmplare, deoarece vorbele fetei au fost cele mai frumoase pe care le-am auzit timp de foarte multă vreme.

5.Doamenlor, când un bărbat vrea să fie singur, acest lucru nu înseamnă că are ceva cu voi ci că pur și simplu vrea să petreacă o vreme singur.

6.Nu ne așteptăm să arătați mereu uimitor, până la urmă îmbătrânim împreună, iar unoeri încă vă vedem ca la 20 de ani și ridurile pur și simplu dispar. Sunt ce-i drept și momente în care ne uităm la voi și vă vedem toate imperfecțiunile sau semnele de îmbătrânire, dar există frumusețe în fiecare moment.

7.Când cineva plânge, primul impuls al unui bărbat este să încerce el să repare situația, dar dacă este vorba despre lacrimile unei femei, motivul este adesea prea profund pentru a găsi o rezolvare rapidă, deci e mai bine să spuneți că vreți să stați singure sau că vreți doar să vă ascultăm. Spuneți bărbaților de lângă voi că aveți nevoie de sprijin moral nu de ajutor.

8.Apropourile nu prea merg cu noi, deci dacă iarna vă doriți să dea cineva la o parte zăpada de pe scările de la intrare spuneți-ne direct să luăm o lopată și nu vă mai plângeți că alunecați sau dacă vă place un lănțișor rugați-ne să vi-l luăm, nu ne cereți doar părarea despre ceva din vitrină.

9.În mod normal, nu ne pasă unde să mergem la o întâlnire, deoarece dacă unui bărbat îi este foame, orice mâncare e bună. Lucrul cel mai important este că petrece timp cu persoana iubită.

10.Când spunem că ne place cum vă stă părul chiar ne place, dar pentru un bărbat, părul unei femei arată bine înainte și după o tunsoare, cu sau fără bucle. Vă iubim părul când e încurcat dimineața, dar și când e aranjat pentru o ieșire în oraș.

11.Odată, o colegă de muncă m-a rugat să-i repar mașina și am ajutat-o dar m-am murdărit foarte rău. Ea m-a întrebat dacă vreau să intru să fac un duș, dar am refuzat-o pe motiv că nu aveam oricum nimic de schimb, iar ea a început să chicotească. Da... noi bărbații nu ne prindem foarte repede de anumite apropouri.

12.Când venim acasă de la muncă avem nevoie de puțin timp liber, iar condusul de la muncă acasă nu prea se pune. Dați-ne 20-30 de minute de respiro, pentru că această pauză le permite creierului și corpului să realizeze că ziua de muncă s-a terminat și noi ne dăm seama astfel că nu trebuie să ne mai gândim la ea.

13.Majoritatea bărbaților admiră alți bărbați, dar niciodată nu o s-o spună cu voce tare, ca să nu fie considerați gay, dar eu adesea îi fac complimente celui mai bun prieten doar pentru a vedea cum se luminează la față. Eu consider că și bărbații au dreptul să primească zilnic complimente.

14.Bărbații adoră când le aruncați un obiect și nu doar le dați în mână ceva, deoarece în fiecare se ascunde un mic câine jucăuș.

15.Avem adesea hobby-uri stupide și dacă o femeie se arată câtuși de puțin interesată, apreciem acest lucru. Eu sunt gamer și soția mea mă urmărește adesea cum mă joc diverse jocuri pe calculator, iar în acest timp îmi pune întrebări și se arată fascinată de ceea ce fac.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 sep