13 trucuri pentru o căsnicie de succes

De în Dragoste & Sex 8 oct 2019

Cuplurile cu un mariaj de succes au multe lucruri în comun, dar astăzi ți le vom prezenta doar pe cele mai importante 13.

Aceste trucuri funcționează pentru oricine, în orice tip de relație, ele trebuie doar puse în practică.

1. Așteptări realiste

Nu există relația ideală, dar poți avea oricum succes în a ta, chiar dacă treci și prin momente grele și prin momente plăcute. Pentru acest lucru este nevoie ca amândoi să aveți așteptări realiste de la viață în general, dar și de la partener, pentru a fi cât mai rar dezamăgiți.

2. Motivele potrivite

A nu vrea să fii singură este un motiv greșit pentru a te căsători, așa cum sunt influența familiei și respectarea tradițiilor. Trebuie să fiți împreună pentru că vă iubiți și sunteți gata să înfruntați toate greutățile împreună.

3. Doi oameni de succes

Un mariaj de succes este compus întotdeauna din doi oameni de succes, iar acest lucru nu înseamnă neapărat că amândoi sunt pe culmile carierei ci că ambii sunt suficient de maturi, sănătoși și s-ar putea descurca dacă ar fi singuri. Când o căsnicie are un membru care nu poate fi independent din orice punct de vedere și caută mereu aprobarea și suportul celuilalt, persoana stăpână pe sine va trebui să muncească de două ori mai mult, iar dacă ambii au probleme, relația merge din rău în mai rău.

4. Sinceritate

Cel mai rău lucru pe care-l poate face cineva într-o căsnicie este să apeleze la o persoană din afară dacă are probleme. Cu cât este mai dureros un subiect cu atât mai important este să apelezi la partenerul tău, deoarece o parte din sinceritate înseamnă să ai încredere în cel de-alături, să-l asculți când are nevoie și să vă rezolvați împreună problemele.

5. Respect

Orice relație de succes are doi oameni care se respectă. Trebuie să-ți respecți aproapele pentru ceea ce este, fără a încerca să-l schimbi, pentru valorile pe care le are, interesele și visele lui. Chiar dacă nu sunteți mereu de accord în privința a orice, a vă vorbi și a vă comporta cu respect este esențial.

6. Certuri sănătoase

Adevărul este că cei care se ceartă mai des și mai gălăgios au o relație mai reușită decât mulți alții, pentru că își permit unul altuia să se exprime și să spună tot ceea ce au pe suflet, ca apoi să rezolve împreună problemele și să treacă peste motivele supărării.

7. A ierta pe deplin

Chiar și mai important decât vărsarea nădufului este să iertați. Când partenerii se iartă reciproc, înseamnă că se înțeleg și nu permit greutăților să le stea în cale, dar nici nu mai aduc aminte vreodată de greșeala celuilalt, pentru că totul s-a rezolvat cu adevărat pe moment.

8. Reguli

Deși pare ciudat ca într-o relație de iubire reciprocă să existe reguli, acestea sunt extrem de importante, pentru a se asigura că ambii parteneri sunt pe aceeași lungime de undă și a preveni conflictele majore, frustrările și alte probleme. Acestea trebuie să acopere totul, de la finanțe până la ieșiri în oraș cu sau fără alți prieteni.

9. Intimitatea fiecăruia

Dacă cei doi ar sta absolut tot timpul liber numai împreună, nu s-ar mai putea aprecia cu adevărat și ar ajunge să fie co-dependenți. Orice om are nevoie de spațiu de mișcare, pentru a-și putea dezvolta hobby-urile și a avea prieteni personali, de exemplu din copilărie sau din liceu. Aceste interese separate oferă de altfel mai multe subiecte de discuție.

10. Acceptarea schimbărilor

Schimbările sunt inevitabile și într-o căsnicie de succes soții continuă să se susțină și să se iubească unul pe celălalt în ciuda tunsorii adoptate, a kilogramelor acumulate sau chiar a schimbării religiei. Căsnicia este asumarea unei relații pe termen lung, deci acceptarea creșterii împreună.

11. Detaliile

Cuplurile care reușesc în viață acordă mereu atenție detaliilor, deoarece conștientizează ce se poate întâmpla dacă nu o fac. De exemplu, comentariile răutăcioase și insultele mărunte dor mai mult decât realizezi, iar spălatul vaselor și câte un sărut ocazional pe ceafă oferă o plăcere ce rezistă mai mult decât doar pe moment.

12. Mult sex

Frecvența raporturilor sexuale depinde de fiecare cuplu, dar multă lume simte lipsa lor, deși nu recunoaște, pentru că în general, când legătura emoțională este frântă, lipsa sexului se poate observa prima oară. Tocmai de aceea, unele cupluri chiar s-au folosit de relațiile intime pentru a repara problemele avute și după numai o săptămână de sex zilnic, totul a mers mai bine.

13. Se lasă purtați de val

Precum unui surfer care călărește valul oceanului, soții știu că vor trece prin perioade bune și unele mai puțin bune, dar trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și își acceptă fiecare emoție. Uneori aceste valuri vin sub forma lipsei de dragoste față de partener și pot dura câteva zile, alteori înseamnă lipsa sexului sau din contră o poftă nebună, dar orice ar fi, cei doi rămân împreună la bine și la greu.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 oct