12 atribute ale bărbaților care topesc inima femeilor

De în Coltul barbatului 9 oct 2018

Sinceritatea și fidelitatea se numără printre cele mai apreciate calități la un bărbat, dar sunt greu de găsit și nu-ți poți da seama de ele imediat ce cunoști un om, chiar dacă potrivit ultimelor cercetări, ai nevoie de doar 5 secunde pentru a te îndrăgosti de cineva, după care euforia inundă creierul și activează 12 zone distincte din el.

Află acum ce calități sau fapte fac bărbații și duc la topirea imediată a inimilor femeilor.

1. Fac o femeie să râdă

Femeilor le plac bărbații alături de care se pot simți bine și potrivit un studiu de piață, umorul îi ajută pe aceștia să pară mai creativi și inteligenți, iar acest lucru se traduce prin atracție mai mare.

2. Implicarea în societate

Cercetătorii consideră că cei care fac voluntariat și sunt prezenți la diverse activități din societate au mai mare succes să-și găsească o parteneră de lungă durată, deoarece femeile preferă să aibă alături un bărbat altruist, care face fapte bune.

3. Statutul social

Deși banii nu asigură fericirea, femeile preferă bărbații cu un statut social mai ridicat, care să aibă apartament și mașină, deoarece aceștia le oferă un confort sporit.

4. Aspectul

Se spune că bărbații devin mai buni odată cu înaintarea în vârstă și că lor le vin mai bine ridurile decât nouă, iar înțelepciunea li se poate citi în ochi. Femeile sunt atrase de experiența de viață pe care o are un bărbat mai în vârstă și de faptul că se presupune că aceștia știu ce vor deja.

5. Incertitudinea

S-a dovedit că femeile care nu sunt sigure dacă un bărbat le place pe ele sau nu s-au îndrăgostit și mai tare de el, în comparație cu situațiile în care bărbații și-au mărturisit deschis sentimentele.

6. Câinii

Un bărbat care are grijă de un câine demonstrează că se poate angaja într-o relație de lungă durată. Interesant este că până și cei care caută doar aventuri stârnesc astfel atenția femeilor interesate de ceva mai mult.

7. Haine roșii

Oamenii de știință cred că nuanțele de roșu influențează interesul femeilor, care în timpul unui studiu și-au arătat interesul mai mare pentru cei care aveau tricouri roșii. În plus, aceștia au fost considerați mai atrăgători și au fost percepuți ca fiind mai bogați.

8. Asumarea riscurilor

G. William Farthing a ajuns la concluzia că femeile preferă bărbații care sunt gata oricând să-și asume riscuri, deoarece par mai curajoși, mai impulsivi, atletici și nu îi deranjează să fie în centrul atenției. În plus, aceștia sunt considerați mai sexy, altruiști, agreabili și conștienți de riscuri.

9. Barba

Femeile au tendința de a-i alege pe bărbații care au o barbă de nivel mediu, deoarece li se pare că aceștia reprezintă părinți mai buni și sunt mai sănătoși, iar nivelul de masculinitate crește odată cu creșterea părului facial.

10. Mușchii

Bărbații cu mușchi sunt considerați mai sexy de majoritatea femeilor, pentru că aceștia le pot domina și nu acordă atât de mult timp prietenilor. Masa musculară trebuie să fie însă moderată ca să fie considerați eligibili pentru relații de lungă durată.

11. Interesul acordat copiilor

Femeile pot observa din expresiile faciale ale bărbaților dacă aceștia sunt interesați să aibă o familie, deci dacă un bărbat urmărește copiii cu privirea și zâmbește, are mai multe șanse de a cuceri inima unei femei.

12. Înălțimea

Studiile au demonstrat că înălțimea chiar contează. Într-unul dintre ele, 601 femei au fost întrebare ce părere au și răspunsurile s-au învârtit în jurul ideii că o femeie preferă să se simtă întotdeauna protejată și consideră că este ciudat să te uiți de sus în jos la partenerul tău.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Calugarita

22 apr 2019

Urgenta

22 apr 2019
Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr