10 lucruri pe care o femeie n-ar trebui să le facă pentru niciun bărbat

De în Dragoste & Sex 10 aug 2017

Cercetările arată că femeile tind să discute mai mult și își doresc să aibă un dialog cu partenerul lor, pentru că sunt mai emotive și analizează problemele până la rezolvarea lor. Pe de altă parte, bărbații sunt mai direcți și mai degrabă acționează decât să stea de vorbă.

Una dintre părțile cele mai importante într-o relație este compormisul și acesta implică, de multe ori, să faci anumite lucruri pentru partenerul tău, pe care în mod normal nu le-ai face. Însă ceea ce este foarte important ca femeile să țină minte este că e în regulă să țină la principiile lor măcar din când în când și să aibă o părere foarte fermă despre anumite lucruri. Renunțarea nu este mereu soluția la orice problemă, indiferent cât de mult iubești pe cineva.

Ai în continuare o listă cu zece lucruri pe care o femeie n-ar trebui să le facă niciodată pentru un bărbat.

1. Renunțarea la animalul de companie - Dacă iubitul tău este alergic, are medicamente pentru asta. Nu ar trebui să te afli vreodată în postura de a renunța la ceva sau cineva pentru a face pe plac altcuiva.

2. Înfometare - Să faci sport este minunat, dar nu te înfometa doar pentru a-i face lui plăcere.

3. Copii - Decizia de a avea copii este foarte importantă, aceasta ar trebui luată de comun acord, deoarece vorbim aici despre viețile unor oameni. Să nu rămâi însărcinată doar ca să-i faci plăcere, cu atât mai mult dacă nu ești pregătită pentru toate implicațiile.

4. Aruncarea hainelor - Nu renunța la hainele tale preferate pentru un bărbat. Dacă vrea ca tu să te îmbraci într-un anume fel este problema lui, nu a ta.

5. Sex ciudat - Trage linia acolo unde nu-ți mai convine și dacă nu vrei să faceți ceva în dormitor, mai bine i-ai spune decât să rămâi traumatizată.

6. Tatuaje - Să nu-ți tatuezi niciodată numele bărbatului iubit, fiindcă lucrurile se schimbă întotdeauna și dragostea poate dispărea, dar tatuajul este mai greu de îndepărtat.

7. Control - O relație înseamnă egalitate și nimeni n-ar trebui să fie mai presus, să ia toate deciziile în cuplu, să-și impună punctul de vedere orice ar fi sau să controleze totul.

8. Plata facturilor - Când ieșiți în oraș puteți plăti amândoi sau cu rândul, iar dacă stați deja împreună ambii trebuie să contribuiți la plata utilităților, nu trebuie să devii lefteră.

9. Inteligența - Absolut niciodată nu te preface că ești mai puțin deșteaptă pentru a-l scoate pe el mai favorabil, ar fii bine pentru sănătatea voastră mentală și longevitatea relației să te susțină și să te complimenteze pentru intelectul tău, nu să se simtă inferior.

10. Prietenii - Fiecare om are prieteni dinainte de a avea o relație și prieteni comuni, așa că nu renunța la prietenii tăi personali doar pentru că el te acaparează și te vrea numai pentru el. Timpul liber, timpul personal este foarte important.

Relațiile mature au nevoie de o doză sănătoasă de compromis și prea mult din partea unuia dintre parteneri poate degenera în probleme chiar mai grave.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 aug