Ce să nu faci în avion: 11 sfaturi esenţiale de la...

Citeste mai mult»

9 legi INCREDIBILE care există doar în Coreea de Nord

Citeste mai mult»

De ce avem spaţii între degete şi alte explicaţii care...

Citeste mai mult»

Cercetătorii explică ce se întâmplă cu organismul tău...

Citeste mai mult»

Cum previi osteoporoza în doar un minut

Citeste mai mult»

TEST de personalitate: Unde se află omul din imagine?

Citeste mai mult»

Miracolul din ghimbir și cum să arzi grăsimea abdominală

Citeste mai mult»

Leacul anti-cancer a fost în sfârșit DESCOPERIT

Citeste mai mult»

Ușa destinului îți dictează viitorul

Citeste mai mult»

Test: Răspunde la următoarea întrebare fără a te gândi......

Citeste mai mult»

7 uleiuri care îți vor transforma înfățișarea în 7 zile

Citeste mai mult»

TEST: 2 întrebări determină IQ-ul tău

Citeste mai mult»

Vezi ce aliment minune te scapă de ORICE boală

Citeste mai mult»

Dovedit ştiinţific: Acest TRIO declanşează orgasmul feminin

Citeste mai mult»

Chiromanţie: Forma şi lungimea degetului mic trădează...

Citeste mai mult»

60 de secunde împotriva kilogramelor în plus: 2 trucuri...

Citeste mai mult»

Nu te vei mai certa NICIODATĂ cu partenerul dacă ţii cont...

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta în dormitor sunt predispuse la...

Citeste mai mult»

Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Tochitură cu carne de vită și cheddar

In Reţete de 22 noi 2017

Cremoasă și sățioasă, o rețetă ușor de preparat și ușor de împărtășit cu cei dragi.

Timp: 55 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 5
Ingrediente:

1/2 cană parmezan ras, 1 cană și jumătate smântână, 1 ardei gras roșu, 1 legătură ceapă verde, 1 lingură pastă de tomate, 2 căni cheddar ras, 2 linguri ulei de măsline extra-virgin, 3 căni tăiței, 350 g carne tocată de vită, sare, condimente după gust

Mod de preparare:

1. Se preîncălzește cuptorul la 210 grade Celsius, timp în care se unge o tavă cu 1 lingură de ulei și se fierbe o oală mare de apă cu sare, în care se pun tăițeii la fiert.

2. Se scurg tăițeii de apă și se pun în tava unsă cu ulei, peste care se adaugă smântâna, parmezanul și 1/4 linguriță sare.

3. Se încinge restul de ulei într-o tigaie la foc mediu și se adaugă carnea tocată, amestecând continuu, până ce nu mai este roz, adică aproximativ 4 minute, după care se adaugă ardeiul spălat, curățat de semințe și tăiat cubulețe.

4. Se taie rondele mici ceapa verde și se adaugă în tigaie, până când legumele devin crocante, adică în jur de 3 minute, amestecând continuu, ca să nu se ardă, apoi se face loc în tigaie și se adaugă pasta de tomate și condimentele dorite, lăsând amestecul pe foc încă 2 minute.

5. Se combină amestecul de carne și legume cu tăițeii și se presară deasupra cheddarul, apoi se dă la cuptor, pe grătarul din mijloc, până când se topește brânza și marginile fierb, adică între 15-20 minute.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 dec