Tabletă de ciocolată dulce-sărată

In Reţete de 18 mai 2017

O ciocolată de casă mai fină, deosebită, ce combină gusturile şi este ideală pentru cei mai îndrăzneţi gurmanzi.

Timp: 1 oră şi 20 min
Dificultate: uşoară
Porţii: 12
Ingrediente:

1 + 1/4 căni unt de arahide, 1 + 1/2 căni zahăr, 1 + 1/2 căni chipsuri de ciocolată, 2 căni covrigei cu sare, 12 linguri de unt

Mod de preparare:

1. Se topeşte untul şi se fărămiţează covrigeii apoi se adaugă într-un bol mediu alături de zahăr şi o cană de unt de arahide şi se amestecă bine.

2. Se întinde compoziţia într-o tavă de copt neunsă apoi separat, se bagă la cuptorul cu microunde, în două ture de câte 30 de secunde, chipsurile de ciocolată şi untul de arahide rămas, se amestecă până se moaie apoi se toarnă peste compoziţia cu covrigeii.

3. Se lasă toată compoziţia la frigider pentru cel puţin o oră apoi se taie în pătrate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 mai