Sticksuri din pâine cu mozzarella

In Reţete de 18 oct 2017

Cea mai simplă rețetă de gustări delicioase sau chiar crutoane de adăugat în supă și sticksuri cu care să mănânci humus, salata de vinete și altele.

Timp: 20 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 6
Ingrediente:

1 pachet unt sărat, 1 franzelă pâine albă (toast, lipie sau orice alt sortiment), 1 lingură pătrunjel, 3 căței usturoi, 340 g bile de mozzarella

Mod de preparare:

1. Se pune grătarul din cuptor pe șanțul cel mai de jos și se preîncălzește cuptorul la 230 grade Celsius.

2. Se topește untul într-o tigaie și se adaugă usturoiul pisat, care se călește până începe să sfârâie.

3. Se taie franzela pe lung, în jumătate, și se unge cu usturoiul aflat în unt apoi se răspândesc felii de mozzarella pe toată suprafața și se presară pătrunjel tocat mărunt.

4. Se pune pâinea într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace timp de 10 minute.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi