Salată de cartofi cu sos de iaurt şi mărar

In Reţete de 29 iun 2016

Dacă vrei să prepari o reţetă rapidă, dar săţioasă şi gustoasă, poţi alege o salată pe bază de cartofi şi sos de iaurt, ce poate fi servită ca atare sau ca garnitură.

Timp: 20 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Ingrediente:

500 gr cartofi, 1 lingură de mărar tocat, 100 gr. iaurt grecesc, 100 gr. maioneză, 1 linguriţă muştar de Dijon, 1 lingură zeamă de lămâie, 1/4 linguriţă sare, 2 linguri de castraveţi muraţi tocaţi cubuleţe(opţional)

Mod de preparare:

1. Fierbe cartofii până când cuţitul îi pătrunde cu uşurinţă şi lasă-i să se răcească, după care taie-i în sferturi sau jumătăţi, în funcţie de mărime. Dacă foloseşti cartofi noi, îi poţi lăsa întregi.

2. Amestecă maioneza cu iaurtul, muştarul, zeama de lămâie, sarea şi mărarul.

3. Amestecă sosul de iaurt cu cartofii şi castraveţii muraţi.

Pont: Păstrează un strop de mărar, fie el tocat sau nu, şi castraveţi muraţi pentru decor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...şi gustoasă, poţi alege o salată pe bază de cartofi şi sos de iaurt, ce poate fi servită ca atare sau ca garnitură. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 aug