Pui cu fistic şi scorţişoară

In Reţete de 29 dec 2015

Surprinde invitaţii care îţi trec pragul la final de an cu o combinaţie uşoară, delicioasă şi prietenoasă cu silueta!

Timp: 30 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 6
Kilocalorii: 177
Ingrediente:

500 grame piept de pui fiert (dezosat, fără piele), 1 1/2 cană de iaurt grecesc degresat, 1/2 cană cu fistic tocat fin, 1 linguriţă scorţişoară măcinată, 1 linguriţă suc de lime, 4 frunze de busuioc proaspăt, tocate fin, frunzele de la o ţelină, tocate fin, 1/4 linguriţă de sare de mare, 1/4 linguriţă piper proaspăt măcinat, 2 fire de praz sau ceapă verde, tocate subţire

 

Mod de preparare:

1. Rupe pieptul de pui în fâşii cu ajutorul unei furculiţe, după care aşază-l într-un bol, lăsându-l să se răcească.

2. Adaugă iaurtul peste carnea de pui şi amestecă uşor, pentru a uniformiza compoziţia.

3. Presară şi restul ingredientelor în bol, amestecând în continuare.

3. Transferă compoziţia în boluri pentru servit şi presară busuiocul tocat, dar şi praz tocat sau alt tip de verdeaţă, pentru aspect.

Pont: Iaurtul grecesc poate fi înlocuit cu uşurinţă cu maioneză, în cazul în care invitaţii tăi nu ţin dietă!

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 iun