Ce să nu faci în avion: 11 sfaturi esenţiale de la...

Citeste mai mult»

9 legi INCREDIBILE care există doar în Coreea de Nord

Citeste mai mult»

De ce avem spaţii între degete şi alte explicaţii care...

Citeste mai mult»

Cercetătorii explică ce se întâmplă cu organismul tău...

Citeste mai mult»

Cum previi osteoporoza în doar un minut

Citeste mai mult»

TEST de personalitate: Unde se află omul din imagine?

Citeste mai mult»

Miracolul din ghimbir și cum să arzi grăsimea abdominală

Citeste mai mult»

Leacul anti-cancer a fost în sfârșit DESCOPERIT

Citeste mai mult»

Ușa destinului îți dictează viitorul

Citeste mai mult»

Test: Răspunde la următoarea întrebare fără a te gândi......

Citeste mai mult»

7 uleiuri care îți vor transforma înfățișarea în 7 zile

Citeste mai mult»

TEST: 2 întrebări determină IQ-ul tău

Citeste mai mult»

Vezi ce aliment minune te scapă de ORICE boală

Citeste mai mult»

Dovedit ştiinţific: Acest TRIO declanşează orgasmul feminin

Citeste mai mult»

Chiromanţie: Forma şi lungimea degetului mic trădează...

Citeste mai mult»

60 de secunde împotriva kilogramelor în plus: 2 trucuri...

Citeste mai mult»

Nu te vei mai certa NICIODATĂ cu partenerul dacă ţii cont...

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta în dormitor sunt predispuse la...

Citeste mai mult»

Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Piept de curcan aromatizat

In Reţete de 21 noi 2017

Un piept de curcan suculent, pentru că este lăsat să se facă la foc mic și delicios, pentru că este uns cu toate alifiile.

Timp: 2 ore 40 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 6
Ingrediente:

1 piept de curcan, 1 lingură rozmarin, 1 lingură salvie, 1 linguriță cimbru, 1 linguriță piper negru măcinat, 2 linguri ulei de măsline, 1 cană vin roșu sec, 2 linguri suc de lămâie, 2 lingurițe sare, 2 lingurițe muștar, 3 căței usturoi

Mod de preparare:

1. Se preîncălzește cuptorul la 160 grade Celsius și se introduce o tavă cu pieptul de curcan cu pielea în sus.  

2. Se amestecă bine, într-un bol mic, usturoiul pisat, muștarul, ierburile aromatice, sarea, piperul, uleiul de măsline și sucul de lămâie proaspăt stors.

3. Se desface ușor pielea de pe piept cu ajutorul buricelor degetelor și se freacă bucata de carne cu jumătate din amestecul obținut anterior, apoi restul de pastă se împarte în mod egal pe suprafața pielii pusă la loc.

4. Se toarnă cana de vin în tavă, pe lângă pieptul de curcan (pentru a nu spăla condimentele) apoi se bagă tava, cu totul, la cuptor, pe grătarul din mijloc.

5. Se lasă tava în cuptor pentru aproape două ore, până când pielea se face maronie și dacă aceasta se colorează prea rapid, se poate acoperi cu folie de aluminiu.

6. Când preparatul este gata, se scoate folia de aluminiu și se lasă la răcit timp de 15 minute, după care se consumă cu sosul din tavă.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 dec