Paste cu brânză cheddar

In Reţete de 13 dec 2017

Cea mai rapidă rețetă de paste cu brânză, ce îți permite să mănânci o porție de „macaroane” în stil american.

Timp: 20 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 2
Ingrediente:

1/4 linguriță pudră de usturoi, 1/2 cană brânză cheddar rasă, 1 cană smântână lichidă, 2 felii de brânză topită, 3 căni paste melcișori fierte, 30 grame cremă de brânză la temperatura camerei

Mod de preparare:

1. Se încălzește smântâna împreună cu crema de brânză și pudra de usturoi, într-o tigaie potrivită ca mărime, la temperatură medie.

2. Se amestecă ușor timp de aproximativ un minut, până când crema de brânză este complet încorporată.

3. După alte 15 minute, timp în care amestecul de lactate s-a mai îngroșat, se adaugă cheddar-ul și feliile de brânză topită, amestecând în continuu.

4. În tot acest timp s-au fiert deja pastele și se toarnă peste ele sosul alb, apoi se mănâncă imediat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
10 dec