Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Week-end-ul incepe joi!

De în Monden 9 oct 2008
In aceasta saptamana, recomandarile de week-end incep de... joi! Nu imi trece prin cap sa instig la vreun gand de prelungire a week-end-ului, dar nu am putut rezista in fata tentatiei Sarmalelor Reci, care vin in concert la Hard Rock Cafe, joi, 9 octombrie. Cantarea este programata pentru ora 21.00, pentru care baietii ne pregatesc melodiile de pe cel mai recent album - O noapte la Opereta - lansat in 2007. Intrarea este libera! Celelalte evenimente pe care le-am selectat te vor scoate din casa, indiferent daca esti o "culture" sau o "fashion victim"!
Umbre de lumina, un one-man show cu Razvan Mazilu

Un one-man show de dans contemporan, cu durata de o ora, este cel mai fierbinte proiect al lui Razvan Mazilu. Acesta va avea premiera vineri, 10 octombrie, ora  19.00, la Teatrul Odeon. Un spectacol la care se lucreaza de luni de zile, in realizarea caruia a fost implicata o intreaga echipa franceza, careia i s-a alaturat si Doina Levintza, autoarea costumelor.

„Un one-man show e o experienta dificila, o confruntare cu mine insumi, o noua reflectare in oglinda si sper ca spectatorii vor accepta provocarea cu placere", spune Razvan Mazilu, care adauga: „Pe Philippe Trehet (nr: care semneaza coregrafia si scenografia spectacolului) l-am cunoscut cu ocazia unei competitii internationale de dans in Japonia, in 1997 si am sperat ca vom ajunge sa lucram impreuna, iar acest lucru se concretizeaza acum".

Philippe Trehet este unul dintre cei mai apreciati coregrafi francezi. El colaboreaza cu importante festivaluri franceze si din strainatate (Festivalul de la Aix en Provence, Bienala Nationala de la Val de Marne, Festivalul de Dans de la Paris, Dance Umbrella din Londra). De peste douazeci de ani, compania sa creeaza si prezinta spectacole de dans contemporan pe scenele lumii. „Personajul pe care il intruchipeaza Razvan este un om inchis in trecutul sau, obisnuit sa traiasca alaturi de fantomele iubirilor sale pierdute. In lupta de a se elibera de trecut, umbrele ii vor deveni, mai presus de toate, cei mai buni aliati. Vor fi umbrele sale de lumina", spune Trehet despre acest spectacol.Fashion in the City

In acest weekend vor avea loc la Baneasa Shopping City ultimele prezentari de moda din cadrul campaniei Fashion in the City. Vei putea vedea pe catwalk, sambata, 11 octombrie, noile colectii de toamna – iarna ale brandurilor Palmers (de la ora 18.00), si Liliana Turoiu Udrea, (de la ora 19.00). Colectia de toamna Liliana Turoiu Udrea propune o cromatica de griuri pastelate cu accente de violet, rosu si verde, vedetele colectiei fiind rochia-sarafan si pantalonul larg cu talie inalta, combinat cu veste si sacouri cambrate. Alaturi de tinutele business vor fi prezentate rochii lungi de ocazie realizate din matase naturala cu imprimeuri florale si geometrice in care foarte multe detalii sunt executate manual.

Colectia de toamna-iarna propusa de Palmers pune accentul pe feminitate, senzualitate si romantism. Acest sezon este dominat de lenjeria care accentueaza trasaturile romantice si senzuale ale femeilor, fiind potrivite pentru orice ocazie. Paleta de culori folosita este romatica, culorile inchise fiind combinate cu accente luminoase, astfel rezultand combinatii ca albastru antracit cu roz pastel.

Pentru un strop de inspiratie si stil in garderoba ta, viziteaza expozitia cu vanzare pe tema vintage & recycling, care va avea loc tot sambata, la Cafepedia. Programul este asa: 12:00 si 20:00 - expozitie cu vanzare; dupa 20:00: petrecere vintage cu DJ Camil. Dress code: sunt sigura ca vei ghici! Intrarea costa 10 RON, cu o bautura inclusa. Pregateste-te pentru vintage, retro, 80s-90s, SH, handsmade, accesorii si antichitati. Cu cine: Vintage Boutique, Vintaggeria, Evintage, V4vintage Shop, Eclectic Factor, Atelier Aiurea, Naive Design, Mademoiselle Vintage, Vintage My Love, Cooperativa 89, Biba Bazar, Umbreluta De Dantela, Bunch Of Stuff, Tricksbox, Burp, Buburuze, Pikaciuka, Gentile Silviei, Maimutica Zambitoare, Virginia Toma, Cercei Unici, Octombrie, Dana Stuff, Zvinca, Zasha, Andreea Badala, Mihaela Tarhuna, Mia Vintage, Noi Media Print. Designeri cu colectii speciale vintage: Carla Szabo, Ana Alexe, Kristina Dragomir, George Neagu, Claudia Castrase Agatha Blanck, Circuit Bored, Ancient Future. Un eveniment pentru cunoscatori, pentru placerea ochilor educati si a trupurilor care stiu sa se imbrace si sa se miste in forme dezirabile. Daca vrei sa afli mai multe poti suna la 0724 063 774.

Daca esti din zona Bacaului si vrei sa iti pui la punct colectia de pantofi, viziteaza noul magazin Deichmann deschis pe 8 octombrie in Promenada Mall, din Bacau. Compania Deichmann si-a cladit prestigiul in Europa pe parcursul aproape a unui secol iar produsele sale se adreseaza intregii familii, avand grija de confortul si bugetul acesteia. Creditul altora il are, poate il va obtine si pe al tau! Despre preturi pot sa confirm ca sunt accesibile.Petreceri pentru pitici

Sambata 11 octombrie, intre orele 18:00 – 20:00, trupa de copii Contrapunct va veni in City Mall pentru a sustine un spectacol de muzica si dans. Prichindeii vor canta piese romanesti dar si preluari din repertoriul international. Si de acesta data vor spune prezent personajele cu care micutii isi dau intalnire sambata de sambata la City Mall: clownul Johnny Ballony, pus pe sotii de fiecare data, alaturi de care vor fi nelipsitele ajutoare intr-ale distractiei: doi face-painteri care vor face minuni pe fetele celor mici, ii vor transforma in personaje de poveste. Evenimentele se desfasoara in zona de Food Court a City Mall, la etajul 2.

Tot pentru pitici, am descoperit recent BooBoo Jungle Party, un loc de joaca unde nu numai cel mic se simte bine! Aici exista un spatiu special pentru parinti, unde acestia pot discuta la un ceai fierbinte, fara griji pentru cei mici, pentru ca de la ei nu-si iau ochii fetele din echipa centrului, care stiu ce trebuie sa faca pentru a-i convinge sa-si imparta jucariile si sa pape tot.

Picior peste picior la televizor...

.... Unde poti urmari cel mai recent DVD lansat de Alexandru Andries, care contine concertul din 2007, de la sala Nichita Stanescu din Bucuresti, In Sfarsit la M.I., si un concert surpriza, fara public, Acustic la Act. Acesta face parte din proiectul "Impreuna", lansat de artist pe 8 octombrie, care reuneste un dublu CD si dublu DVD.Rasfat boieresc

Bucurestiul s-a imbogatit cu un local de intalniri cu prietenele, de la inceputul lunii octombrie. Este vorba despre Bistro Opereta By Cafeneaua Actorilor. Acesta face parte din lantul „Cafeneaua Actorilor" si se afla chiar in incinta Teatrului de Opereta „Ion Dacian". Aici te vei simti tratata boiereste si inspirata de designul modern cu elemente elegante, meniurile speciale care spun povesti, muzica ambientala de toate varstele, chiar muzica clasica si opera. Detalii despre noua cafenea poti afla la telefon 0721 900 842. Iesi la o cafea cu prietenele aici si spune-ne cum a fost.

Dupa cafea, poti indrazni sa iti acorzi in continuare putin timp numai pentru tine, doar nu in fiecare week-end se intampla, nu? Style and More by Irina Radu a lansat doua programe noi care ne-au transmis fiori de rasfat! Primul consta in posibilitatea de a inchiria salonul numai pentru tine. Pentru inceput poti alege un tratament facial cu ciocolata nutritiv si aromat, dupa care poti sa te relaxezi cu un masaj cu miere si ulei de masline care nu numai ca iti va trezi simturile, dar iti va catifela si pielea. Pentru ca rasfatul sa fie complet nu uita sa treci pe la manichiura si pediuchiura deoarece vei descoperi o relaxanta experienta spa! Primul ca primul, dar ce spui de cea de-a doua propunere a salonului? Transport cu limuzina de lux si tratatie cu sampanie! Poti sa rezisti? Eu sunt deja pe picior de plecare!
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr