Viata e frumoasa

De în Monden 6 noi 2009
Intre 12 - 22 noiembrie 2009 Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" , Primaria sectorului 1 si ARCUB organizeaza cea de-a doua editie a festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa".
Continuand linia impusa anul trecut, unicul festival din Romania dedicat exclusiv artelor spectacolului muzical revine anul acesta cu spectacolele unor importante teatre si institutii muzicale din Europa.

Programul include premiera operetei Silvia a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", spectacolele Barba Albastra (Teatrul de Stat de Comedie Muzicala din Sankt Petersburg), Liliacul (Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta), Vaduva Vesela (Opera de Stat din Slovacia), Bolero - o serie de 5 spectacole scurte de dans (Teatrul National Slovac din Bratislava), Cantarea Cantarilor (Asociatia "Mnémosyne", Marsilia) sau Odiseea Visotki si musicalul de succes al Teatrului National de Opereta, Romeo si Julieta.

Din seria evenimentelor marca "Viata e frumoasa!" nu lipsesc Galele Internationale de Opereta si Balet, dar si evenimente speciale, cum sunt Gala VIP pentru Artele spectacolului musical sau spectacolul-eveniment Fashion Musical Show de Liza Panait.

Sectiunea de concerte a Festivalului se va bucura de prezenta nonconformistei trupe britanice The Tiger Lillies, dar si de concertul de muzica veche Trei parale si cel al grupului maramuresan Iza.

Programul festivalului este completat de lansari de carte (de Bianca Ionescu, Lucian Vladescu, Gelu Barbu, Viorel Cosma, Ion Moldovan), lansari de CD (Stefan Doniga), seri traditionale (Rusia, Ungaria, Slovacia), workshopuri pentru copii si studenti, proiecte sociale, conferinte, intalniri, mese rotunde si vizionari de filme.

Ultima zi a Festivalului va aduce pe scena Operetei concursul-spectacol pentru tineri, interpreti de opereta si musical, organizat in premiera: Trofeul "Ion Dacian". Seara se va incheia cu un regal de elemente de jazz, lounge, muzica latino si clasica, care transcende granitele de gen, ritm si limba, intr-un concert sustinut de celebra trupa americana Pink Martini.
Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
12 noi