Vezi și tu ce își doresc acum cei mai mulți copii

De în Lifestyle 3 apr 2019

Conform unui nou studiu, peste 90% dintre copii își doresc să poată inventa ceva pentru a face Lumea să fie un loc mai bun.

Studiul a fost efectuat pe mai mult de 100 de fete și băieți cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani și a scos la iveală faptul că în topul dorințelor celor mici se află ideea de a-i face pe cei din jur să fie mai buni și să le dea tuturor suficientă mâncare. De asemenea, s-a descoperit pe această cale că majoritatea copiilor devin mai curând decât în trecut activi social și 64% dintre ei simt că au puterea să facă Lumea un loc mai bun, iar 23% recunosc faptul că deja s-au implicat în diverse campanii realizate la școala unde învață.

Pentru a sprijini inițiativele copiilor, Disney UK a realizat un parteneriat cu Little Inventors, prin care se dorește susținerea creativității și invențiilor care pot schimba Lumea. Marianthi O'Dwyer, vicepreședintele francizei The Walt Disney Company, a declarat: „Prințesele Disney au inspirat generații întregi de copii să creadă în forțele proprii. De la determinata Jasmine până la aventuriera Rapunzel, prințesele arată cât de incredibil poate fi să depășești anumite obstacole dând covadă de curaj într-un mod special. Credem că este important să-i inspirăm pe cei mici să îndrepte nedreptățile folosindu-și imaginația și sperăm că din ce în ce mai mulți copii vor avea curajul și posibilitatea să inventeze ceva prin intermediul campaniei noastre.

Cercetările au demonstrat și faptul că 34% dintre copiii care au împlinit deja 8 ani simt că este foarte important să faci ceva pentru a îmbunătăți lumea în care trăiești.

Katherine Mengardon, conducătoarea campaniei Little Inventors, a adăugat: „Copiii trebuie să știe că ceea ce gândesc și ceea ce fac este foarte important. Potențialul lor este imens, dar cineva trebuie să le inspire încredere și determinare. Este minunat să vezi că Disney se folosește de influența prințeselor sale pentru a încuraja și sărbători creativitatea și invențiile, deoarece copiii au un mod special de a vedea lumea, care însă se diminuează odată cu înaintarea în vârstă și trăirea anumitor experiențe. Abia aștept să văd ce idei incredibile vor veni de pe urma acestei inițiative.

Copiii de pretutindeni sunt încurajați să-și folosească imaginația pentru a realiza invenții pe care să le împărtășească cu restul lumii și principalele 10 lucruri pe care cei mici vor să le schimbe sunt:

  • Oamenii să fie mai buni cu cei din jur.
  • Toată lumea să aibă suficientă mâncare.
  • Banii să nu mai fie o problemă.
  • Protejarea animalelor și a mediului înconjurător.
  • Toată lumea să aibă o casă.
  • Să nu mai existe plastic în ocean.
  • Să nu mai fie nici un război.
  • Egalitatea între sexe să fie o realitate.
  • Fiecare om să curețe mizeria pe care o face.
  • Oricine să aibă acces la o sursă de apă potabilă.
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 sep