Verighete cochete pentru cupluri cu plete

De în Nunţi 30 mar 2017

Alegerea verighetelor este una foarte importantă, pentru că acestea sunt la bază inele pe care le veţi purta, de cele mai multe ori, toată viaţa.

Pentru a vă uşura cumpărăturile, trebuie să stabiliţi încă de acasă câteva principii simple după care să vă ghidaţi. În primul rând alegeţi culoarea sau culorile pe care trebuie să le aibă şi dacă vreţi să fie ceva simplu sau mai mare, mai deosebit. Odată ce ştiţi măcar în mare ce vă doriţi, începeţi să cercetaţi piaţa, pentru a vedea dacă ceea ce aveaţi în minte corespunde cu ceea ce găsiţi în magazine. Gândiţi-vă cu cel puţin două luni înainte la ceea ce vreţi, deoarece elementele extra, precum gravarea, pot dura mai mult timp. Ţineţi cont şi de faptul că nu se mai poartă neapărat verighetele asortate şi fiecare poate avea practic un inel personalizat, însă trebuie să existe măcar un element care să le asemene, pentru că la urma urmei sunt nişte inele care arată unirea voastră.

Când probaţi verighete aveţi în minte ce stil de viaţă are fiecare dintre voi, pentru că, de exemplu, unui mecanic este posibil să nu i se potrivească o verighetă foarte extravagantă, fiindcă aceasta se va degrada rapid şi îl va incomodă la muncă.

Odată ce sunteţi siguri că vă vor plăcea şi peste 20 de ani, aveţi grijă ca verighetele achiziţionate să fie protejate. Evitaţi să le purtaţi când faceţi sport sau când spălaţi cu clor, pentru că substanţele emanate pot afecta luciul şi până la urmă degrada structura acestora.

În plus, atunci când trebuie neapărat să daţi jos verigheta puneţi-o într-un loc sigur, pentru că în special aurul, are tendinţa să se ascundă, să dispară foarte repede. În nici un caz nu o puneţi lângă chiveta, deoarece poate cădea în scurgere şi nici în buzunar, pentru că atunci când vă veţi schimba există riscul de a cădea pe sub mobilă, fără să simţiţi sau auziţi. Până atunci, staţi însă liniştite şi uitaţi-vă la modelele neobişnuite de verighete alese de noi, poate vă vine vreo ideea trăsnită pe care să o împărtăşiţi cu restul lumii.

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct