Truc eficient: Ce sa faci atunci cand scapi prea multa sare intr-un preparat

De în Monden 7 noi 2014
Sunt sigura ca si tie ti se intampla, uneori, sa scapi mai multa sare decat ar fi cazul intr-un preparat culinar care nu este inca gata - Iata cum scapi de excesul de sare!

Odata ce ai constatat ca ai pus prea multa sare in preparatul ce se afla inca pe foc, nu intra in panica ci curata un cartof.

Odata ce cartoful este curatat, introdu-l in oala cu mancare si lasa-l sa fiarba pana cand mancarea este gata. La final, scoate cartoful intrucat acesta a absorbit deja tot excesul de sare din mancare.

Citeste si:

Reteta zilei: Supa de mere cu telina si fasole alba

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec