nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Top colectii de iarna - Ce alege zodia ta?

De în Moda 9 noi 2009
Cum ar fi ca pe vitrina magazinelor de moda sa vezi semnele zodiacale pentru care se potrivesc colectiile noi?
Berbec

Adora culoarea rosu. Deasemenea le place sa poarte utimele trenduri in materie de haine si accesorii, iesind intotdeauna in evidenta in multime. Au succes in afaceri, asa ca ii vei observa si in tinute office care emana putere.

Cadouri cheie: Accesorii rosii si mai ales o geanta intr-o nuanta electrizanta. Si pentru ca cel mai mult pune accent pe partea superioara a corpului, vei observa o obsesie pentru esarfe, berete si accesorii de par.

Recomandari:

- ChouChou Absolut, special creata pentru femeia stylish si sexy in acelasi timp, care pune accent pe fiecare detaliu vestimentar.

- Meli Melo-Paris, unde realismul fantasmic este laitmotivul noului sezon  Constrastele cromatice, motivele excentrice si sincretismul stilistic readuc magia in moda.

- Reserved ti-a pregatit o colectie care te scoate la party. Fa o alegere desteapta. Mai ales ca sarbatorile de iarna nu sunt departe. Taur

Iubesc hainele cu inspiratie folk si care sunt confortabile. Costumele si rochiile sunt favoritele lor. Texturile fine si matasea, care sunt placute la atingere sunt slabiciunea lor. Vor calitate inainte de toate, adora discounturile si sunt mereu la curent cu ele, iar nuantele neutre, de pamant sunt ideale, fiind un semn zodiacal de pamant.

Cadouri cheie: Zona pe care ei pun accentul mereu este gatul, asa ca mereu vei observa ca poarta accesorii in aceasta parte a corpului. Colierele, mari, lantisoarele, cravatele sau esarfele sunt ideale pentru un cadou oferit unui Taur.

Recomandari:

- Olsen: tinute pentru succesul tau! Inspiratia pentru colectia propusa de Olsen in acest sezon vine din stilul urban modern. Tinutele se joaca fara efort cu detaliile si minimalismul, si pun in valoare traditia si indemanarea etnica prin decoratiuni artistice fabuloase.

- Accessorize prezinta in acest sezon un amestec fermecator de colectii: de la povesti cu zane si vibrante artizanate, la excentricul stil englezesc, romantic si militar. Gemeni

La Gemeni totul e permis. Personalitatea duala a Gemenilor le creeaza lista de preferinte din mai multe stiluri si obsesii vestimentare care poate nu au nicio legatura. Le plac culorile si stilurile funky care exprima tinerete. Gemenilor le place sa poarte o pereche de blugi cu un top la fel de mult cat le place un costum de catifea, business.

Cadouri cheie: Gemenii pun accentul pe maini, asa ca accesoriile pentru maini sunt preferatele lor. Deasemenea au o slabiciune pentru genti.

Recomandari:


- Sprider Stores ofera linia Aggressive, care include haine moderne pentru tinute casual trendy, linia Emilio Corali pentru un look exclusivist, colectia Soul Rebel pentru un look clasic, linia sport Emilio Corali pentru un look relaxat

- Sepala are ca inspiratie Bucurestiul interbelic, colectia ofera o noua viziune a vechilor valori estetice, asa cum si orasul ne imbie cu eclectismul sau. Rac

Moale, feminin, vintage si chic….acest cuvinte descriu majoritatea tinutelor pe care le vei gasi in garderoba unui Rac. Le plac culorile soft, mai ales alb si pastelurile. Cand vine vorba de bijuterii, ei prefera de obicei argint si perle.

Cadouri cheie: Adora materialele confortabile cum e flanelul, velurul si bumbacul. In concluzie indiferent ce element vestientar ai lua in considerare ca fiind un cadou ideal pentru un Rac, trebuie sa ai in vedere textura sa.

Recomandari:

- Reserved - De ce sa renunti la ceva ce functioneaza? Rochia eleganta a fost si va ramane de culoarea neagra. Daca o accesorizezi cu incredere si distinctie, succesul iti este garantat.

- Cropp Town - Fii eco! Fii green! Din cap pana in picioare. Chit ca mergi la birou luni sau ca mergi la sala, sambata. Ia exemplu Cropp Town. Inverzeste! Ca sa nu uiti spiritul verii nici macar iarna.

- Debenhams - Pe masura ce temperatura scade John Rocha transmite invitatia de a ne inveli cu tricotaje sofisticate. Linia Rocha.John Rocha este creata pentru orice silueta si incurajeaza descoperirea unui stil personal prin suprapuneri si combinatii ale pieselor. Leu

Leii iubesc lucrurile de lux. De obicei au o garderoba imensa cu tinute scumpe sau macar cu tinute care arata scumpe. Au casete mari cu bijuterii,. Fustele, rochiile, culorile tari, texturile satinate si de matese, sunt piese de rezistenta in garderoba unui Leu.

Cadouri cheie: Leu e innebunit dupa animal print, cauta mereu branduri iar culorile lui farorite sunt rosu si auriu. Sunt atrasi de hainele care ii scot in evidenta intr-un mod dramatic. Bijuteriile… mai ales cele aurii sunt "must-haveuri” pentru Lei.

Recomandari:


- Colectia ALDO F/W09 este destinata personalitatilor urbane, celor care isi asuma riscuri. Tocul arhitectural, talpa plata sau tenesii de inspiratie vintage sunt elementele cheie in tendintele acestui sezon.

- Usor de purtat, cu multe compartimente incapatoare si cu un aer chic si nonconformist, fiecare geanta Kipling promite sa iti fie fidela multe sezoane datorita calitatii exceptionale a finisajelor si materialelor.

- Accessorize iti prezinta colectia Poppy, Printesa Ana o intalneste pe Agynes Deyn. O poveste care mixeaza modernul si excentricul stil englezesc cu asezamintele traditionale. Fecioara

Fecioara are mereu un look ca la carte. Atentia la detalii si dorinta de a avea un look mereu pus la punct se observa chiar si cand adopta un stil casual. Fecioarele sunt pretentioase cand vine vorba de haine. Hainele sclipitoare sau care ies usor din tendinte nu sunt pe placul unei Fecioare.

Cadouri cheie:
Fecioarele isi asorteaza de obicei accesoriile la haine, fiind un mix mereu perfect. Un cadou perfect trebuie sa ia in vedere care sunt culorile si stilurile preferate.

Recomandari:

- Desi este orientat în special pe stilul casual-chic modern, Sprider Stores ofera totodata si tinute clasice care denota eleganta, atat pentru femei cat si pentru barbati, pe culori de gri, negru si maro.

- Smiling Shoes – Cuvintele cheie ale noii colectii sunt: rafinament sau spirit rebel. banalele sireturi. detalii de lux baroc. catifelat sau lucios. cu sau fara tocuri. combinatii inedite. intrepatrunderi nebanuite. un aer proaspat si chic. Balanta

Balantele sunt innebunite dupa haine! Sunt genul de fashioniste care incearca intotdeauna sa arate cat mai bine posibil. Cum Balanta este un semn romantic, multe femei prefera dantela, fustele, rochiile, imprimeurile florale si liniile feminine ale croielii.

Cadouri cheie: O bluza pastel sau o rochie de matase, sunt perfecte pentru un cadou a la Balanta, pentru ca adora texturile ce stralucesc.

Recomandari:

- TNT propune o tinuta electrizanta - Maioul de la TNT este alegerea ideala. Poarta aceasta nuanta drept un accesoriu in sine.

- Colectia Migato toamna este destinata personalitatilor urbane, celor care duc o viata dinamica si activa. Sezonul acesta, indiferent daca vorbim de pantofi cu platforma sau cu toc, este la moda incaltamintea cat mai inalta.

- Geanta ECCO Helena Hobo aduce glamour si o alura moderna oricarei tinute, de zi sau de seara. Pielea lucioasa si detaliile exterioare fac din ECCO® Helena Hobo accesoriul Scorpion

Pentru un Scorpion lumea modei este extrem de sexy. Adora hainele mulate sau care evidentieaza intr-un fel punctele forte ale siluetei. Matasea si materialele supraelastice sunt puncte cheie ale garderobei unui Scorpion. Ii plac tinutele care lasa imaginatia sa zburde.

Cadouri cheie:
Ii place nuanta burgundy, cizmele sexy si ochelarii negri pentru ca o fac misterioasa.

Recomandari:

- Broderie perfecta. Cu iz de Gaudi. Cu farmec savuros, exceptional. Marca Escada via Optiplaza. Apropie-te! Priveste! Incearca.

- Colectia toamna/iarna 2009-2010 sub brandul Mihaela Glavan  este o invitatie la cautarea vechilor povesti ale orasului, in redescoperirea  frumosului de odinioara, intr-o lume prea obosita de consumismul agresiv.

- Moda in salvari la House - Orientul da tonul in moda. Celebrii salvari turcesti sunt reinterpretati si de House. Cumpara-ti si tu una dintre cele mai tari piese ale momentului. Sagetator

Iubitori de libertate, Sagetatorii cauta haine in care se simt confortbil, de regula sport sau casual. Iubesc jeansii, hanoracele, tricourile si jachetele. Vei observa un Sagetator ca are o colectie de incaltaminte casual. Le place sa adopte un look fresh. Movul este culoarea in care ii vei regasi majoritatea hainelor. Deasemenea si tonurile de mov, cum e lila si orhidee.

Cadouri cheie:
Ceas, pantaloni scurti sau topuri, indiferent ce ai alege, nota de casual trebuie sa se simta.

Recomandari

- Magazinul Sprider este un "one stop shop" din care îti poti construi usor si la preturi accesibile tinute pentru întreaga zi, de la lenjerie intima, la costume de birou sau articole chic-casual care redau un look trendy, si pana la accesorii care pot fi asortate la vestimentatie pentru diferite ocazii.

- Accesorizeaza-te cu atitudine cu Police - Actioneaza cu forta, precizie si stil. Imprumuta aceasta stare de spirit de la accesoriile pe care le porti. Un ceas Police este o declaratie de atitudine si incredere. Asorteaza-te si tu cu ea. Fii mereu la timp si in trend. Capricorn

Capricornii sunt foarte seriosi cand vine vorba de garderoba. Cauta hainele de calitate si de obicei marcile prestigioase. De cele mai multe ori poarta costume business si piese vestimentare portivite atat ocaziei cat si personalitatii sale. Gri, maro, cafeniu, bleu si kaki sunt de regula culorile traditionale pentru Capricorn. Le place sa faca shopping si niciodata nu o sa le vezi pe femeile Capricorn indreptandu-se catre tinute sclipitoare.

Cadouri cheie: Cheltuiesc bani grei pe genti si portofele, fiind adevarate simboluri pentru Capricorni. Prefera hainele confortabile si luxoase.

Recomandari

- In acest an Deichmann a descatusat eleganta nebanuita a deceniilor anterioare, astfel ca moda Lady Chic din anii 60, alaturi de stilul Power al anilor 80 isi celebreaza acum triumful.

- Nuantele de albastru, griurile prafuite si combinatiile cu negru lacuit ale gentilor Kipling definesc un aer libertin si relaxat pentru persoanele mereu in miscare.

- Colectia Admiral de la Accessorize  intalneste stilul romantic cu cel militar vintage. Varsator

Stilul lor vestimentar este extrem de important pentru Varsatori. Varsatorul este primul cand vine vorba de testarea noilor trenduri. Nu le pasa daca jacheta cu franjuri va iesi din tendinte sezonul viitorul, o va cumpara si probabil o va purta pana cand va reveni in tendinte.  ‘60 si ’70 sunt anii lor preferati. Creeaza diferite mixuri si asorteaza hainele in diferite feluri, depasind regulile modei.

Cadouri cheie:
Varsatorilor le place sa fie diferiti si nu sunt deranjati daca vor fi catalogati drept ciudati sau neobisnuiti. Ei considera ca indiferent ce poarta sunt "cool” si defineste un adevarat style statement.

Recomandari:


- Lucky star de la Aldo se situeaza la limita dintre moda urbana si cea de club. Inspirata de artisti contemporani celebri precum M.I.A sau Lady Gaga si de style icon –urile din anii 80, Grace Jones sau Blondie, acest trend marcheaza revenirea umerilor structurati, a taliei pusa in valoare prin centuri late si a rochiilor stramte tip bandaj.
- Straluceste in stil disco – cu TNT. Moda disco din nou in umina reflectoarelor? Nimic mai adevarat! Fetelor, luciul hanielor din anii ’80 este din nou in voga. Asa ca daca diseara mergeti la o petrecere, nu ezitati sa purtati un maiou paietat de la TNT. Night shift. Pesti

Partea dominanta in moda a Pestilor e reprezentata de picioare. Adora pantofii, lucru observat si de numarul mare de pantofi pe care il are in garderoba. Pestii sunt visatori, de aceea va adopta o moda mai romantica.

Cadouri cheie: Cum nu ii poti cumpara o pereche de pantofi, poti achizitiona un card cadou cu reducere sau te poti axa pe bijuterii, inca o slabiciune a Pestilor.

Recomandari:

- Daca esti o impatimita a pantofilor, tendintele Migato pentru noul sezon vor fi o incantare pentru tine! Secretul pantofilor perfecti sta in detalii! Renunta la pantofii banali si exprima-te liber prin cea mai indrazneata pereche de incaltari.
- ChouChou iti prezinta un stil indraznet, unde culorile electrizante sunt cele mai bune prietene ale tale. Indrazneste si fii originala cu ChouChou!
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rusu Alina (18.12.2010, 11:26)
Ghidusa zodia mea...
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Moda
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr