Testul UMBRELEI te descrie scurt şi la obiect

De în Teste 9 mar 2016

Imaginează-ţi că te trezeşti dimineaţa, constaţi că plouă torenţial şi ai la dispoziţie 9 umbrele de diferite culori, dintre care trebuie să îţi alegi una. Ei bine, alegerea ta trădează trăsături ascunse de personalitate - Află despre ce este vorba!

Umbrelele pe care le ai la dispoziţie sunt în următoarele culori: roşie, neagră, portocalie, galbenă, verde, albastră, mov, roz şi maro.

Întrebarea este: pe care o alegi?

Umbrela ROŞIE

Chiar dacă plouă torenţial, reuşeşti să vezi partea bună a lucrurilor. Te bucuri de lucruri aşa cum sunt şi nu îţi doreşti să schimbi pe nimeni şi nimic. În dimineţile cu ploaie ai o energie cu care simţi că poţi muta munţii din loc.

Umbrela NEAGRĂ

Eşti o persoană misterioasă şi eşti, în acelaşi timp, atrasă de mister. Eşti complexată de câteva aspecte ale vieţii tale şi îţi doreşti să le maschezi, nu eşti dispusă să discuţi deschis despre ele. Eşti o persoană puternică, chiar dacă nu eşti conştientă de forţa ta.

Umbrela PORTOCALIE

Eşti optimistă chiar şi atunci când vremea este mohorâtă. Nu eşti meteosensibilă şi starea ta de spirit nu depinde de nimeni şi nimic. Îţi place să îţi asumi riscuri şi eşti foarte sociabilă.

Umbrela GALBENĂ

Eşti foarte vigilentă, iar zilele înnorate te fac să fii şi mai atentă la detalii decât eşti de obicei. Ai o fire creativă şi te inspiră tot ce vezi în jur. Simţul tău critic este, de asemenea, foarte bine dezvoltat.

Umbrela VERDE

Eşti foarte echilibrată, nicio o tornadă nu te poate dezechilibra, o ploaie torenţială nici atât. După un eşec reuşeşti să te aduni imediat şi nu laşi să se vadă niciun strop de dezamăgire pe faţa ta, ba chiar eşti mai motivată ca niciodată.

Umbrela ALBASTRĂ

Pui mare preţ pe armonie şi ai mare încredere în propria persoană. Nu fugi de responsabilităţi aşa cum nu fugi nici de câţiva stropi inofensivi de ploaie. Ai scopuri precise şi faci totul ca la carte pentru a le îndeplini.

Umbrela MOV

Eşti preocupată de tot ce ţine de spiritualitate. Pentru tine, o ploaie nu este o simplă ploaie. Crezi în semne şi te ghidezi după acestea. Eşti idealistă din fire.

Umbrela ROZ

Ai multă dragoste de oferit şi nu te sfieşti să faci asta. De asemenea, ai nevoie şi de afecţiune. Se spune că speranţa moare ultima, însă nu e valabil în cazul tău pentru că speranţa nu moare niciodată.

Umbrela MARO

Eşti o persoană serioasă din fire însă asta nu înseamnă că nu te bucuri de lucrurile mici. Nu îţi plac zilele ploioase pentru că eşti adepta confortului şi o ploaie torenţială nu prea îţi oferă confort.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...pe nimeni şi nimic. În dimineţile cu ploaie ai o energie cu care simţi că poţi muta munţii din loc. Citeşte mai multe pe feminis.ro.   ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Teste
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep