Testul DANSULUI te dezbracă de secrete

De în Teste 21 mai 2016

Sunt sigură că și tu ai un dans favorit, fie că îți place să îl execuți, fie că îți place să îi privești pe alții atunci când o fac. Ei bine, acest lucru scoate la iveală lucruri foarte interesante despre tine!

Alege, din imaginea de mai jos, dansul preferat și citește apoi interpretarea de mai jos!

1 - Ești fermecătoare, te consideri o persoană norocoasă și crezi cu tărie că orice e posibil. Generozitatea te definește și oferi din suflet atunci când o faci. Totuși, îți place să păstrezi anumite lucruri secrete și ai un aer misterios.

2 - Ești creativă și îți place să experimentezi lucruri noi. Te plictisește rutina și faci tot posibilul pentru a evita instalarea acesteia. Îți place să fii mereu înconjurată de oameni, dar asta nu înseamnă că nu apreciezi momentele de singurătate. Te pricepi să destinzi atmosfera atunci când e cazul.

3 - Ești discretă în societate,  însă foarte senzuală și pasională în particular. Te îndrăgostești repede pentru că reușești să observi calități ale oamenilor pe care nimeni nu le percepe la început. Îți place să îți asumi riscuri. Preferi să ai îndoieli pentru că sigurața te plictisește.

4 - Ești grațioasă și reacționezi bine la criticile oamenilor. Nu iei lucrurile personal, ci reușești să privești criticile în mod constructiv, ceea ce este minunat. Nu îți scapă nimic, ești un bun observator și citești oamenii cu ușurință. Chiar dacă ai o viață agitată, stresul nu te atinge pentru că ai o atitudinea pozitivă.

5 - Ești foarte independentă și nu urăști nimic mai mult pe lumea asta decât să te simți constrânsă să acționezi într-un anumit mod. Oamenii sunt fascinați de firea ta și îți caută compania. Te descurci de minune atunci când trebuie să lucrezi singură. Înțelepciunea de care dai dovadă te scoate din bucluc de fiecare data.

6 - Ești naturală, nu îți place să complici lucrurile. Tot ce e prea pompos te dezgustă și preferi starea naturală a lucrurilor. Îți place să îi protejezi pe cei din jur și faci tot posibilul ca toată lumea să fie fericită.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Teste
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian