armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Tentatii care bat la usa dormitorului: aventuri de-o noapte si sex virtual

De în Monden 20 oct 2009
Ar prefera o relatie pasagera, fara prea multa bataie de cap, dar sunt constiente ca echilibrul sentimental este atins doar in cadrul unei relatii stabile. Le-ar tenta o aventura cu colegul de serviciu, in schimb nu ar face sex cu un barbat casatorit. Aventuri de-o vara? Da, de ce nu, atata timp cat nu au nimic de pierdut. Iar daca escapada este trecuta sub semnul tacerii, cu atat mai bine. Sex virtual? Da, insa doar cu partenerul de viata. Asa, pentru un plus de fantezie. Si totusi ce vor femeile in materie de dragoste si sex? Feminis si Girls on the City au incercat sa afle care sunt gandurile ascunse si fanteziile cititoarelor, prin intermediul unui sondaj realizat in perioada 20 septembrie - 20 octombrie. Iata rezultatele!
Intrebate ce parere au despre aventurile de o vara, 37 % dintre femeile chestionate au spus ca ar fi fost tentate sa traiasca o astfel de experienta, daca n-ar fi fost deja implicate intr-o relatie stabila. Un procent destul de important din randul cititoarelor au marturisit ca nu ar putea rezista tentatiei: plaja, mare, patul imens de la hotel reprezinta tot atatea motive ademenitoare pentru a te lasa dusa de val. 28% din femeile chestionate au recunoscut ca sunt de acord atata timp cat nu ar avea nimic de pierdut din punct de vedere sentimental, in timp ce doar 6% au recunoscut ca au aventurile de-o vara "la degetul mic".

Bianca este o femeie matura care incearca sa nu se lase prinsa atat de usor in mrejele iubirii. Acesta este probabil motivul pentru care prefera relatiile ocazionale, fara prea multe implicatii si bataie de cap. Avand ca punct de plecare situatia Biancai, le-am intrebat pe cititoarele noastre daca in locul unei relatii stabile, care sa le ingradeasca intr-o masura mai mare sau mai mica libertatea, ar prefera sexul ocazional. Surprinzator, aproape 50% dintre femei au spus ca ar fi tentate din cand in cand sa incerce un mod mai lejer de convietuire cu un partener de sex opus, insa nu le-ar placea sa se complaca intr-o astfel de situatie. 40% au recunoscut ca prefera stabilitatea unei casnicii in timp ce doar 10% au optat pentru "un mod de viata confortabil, fara regerete, far obligatii".

Tinand cont ca foarte multe adolescente se lasa tentate de mirajul banilor aparent usor de castigat, le-am intrebat pe cititoarele noastre daca ar fi dispuse sa lucreze intr-un studiou de videochat sau daca ar fi tentate sa faca sex virtual, in fata camerei web sau la telefon. Un procent de 54% din cititoarele chestionate au demonstrat ca sunt destul de conservatoare cand vine vorba de sexul in public. Parerea lor este ca sexul ar trebui sa fie ceva intim, nu un bun de consum. Pe de alta parte, 30 % dintre femei sunt adeptele principiului "orice si oricand, atat timp cat sunt cu partenerul meu". "In felul acesta as aduce ceva "spicy" in relatie, insa nu as incerca asa ceva decat cu partenerul meu", au marturisit ele. Un procent de 12% recunosc ca au facut deja sex virtual dar nu sunt dispuse sa mai repete experienta, in timp ce mai putin de 10% spun ca nu au nimic de pierdut atata timp cat este vorba de bani si au certitudinea ca nu se vor intalni niciodata fata in fata cu partenerul lor de chat.

Majoritatea cititoarelor nostre sunt casatorite si unele au deja si un copil. Echilibrul perfect am putea spune, insa cate dintre ele ar fi tentate de o aventura cu un coleg de serviciu? Rezultatele sondajului au fost surprinzatoare: un procent covarsitor (48%) dintre femei au recunoscut ca s-ar lasa prada tentatiei atat timp cat mica escapada ar ramane secreta, cu acordul ambelor parti. 30% din femeile chestionate au spus ca nu ar da inapoi daca ar sti ca o relatie considerata la inceput pasagera s-ar putea concretiza in ceva stabil. 22% dintre cititoarele noastre au spus un NU hotarat aventurilor la locul de munca: "Cum sa risc asa ceva atat timp cat ceilalti colegi sunt cu ochii pe noi?", ne-au marturisit ele. In ceea ce priveste sexul cu un barbat casatorit, majoritatea cititoarelor noastre sunt implicate in relatii stabile cu actualii lor parteneri, iar verigheta nu numai ca nu le tenteaza dar le-ar putea da batai de cap. Astfel, 36% din femeile care au acceptat sa raspunda sondajului nostru au declarat ferm ca actualul partener de viata le este suficient. 33% recunosc ca ar fi tentate sa muste macar o data din fructul interzis, in timp ce 24% spun ca ar face asta doar daca ar ajunge sa se indragosteasca la nebunie de barbatul respectiv. La polul opus, doar 7% dintre femei recunosc ca au avut o astfel de aventura si au ramas cu un gust amar. "Barbatii casatoriti nu-si vor parasi niciodata sotia pentru amanta", este parerea lor.

Poate ca relatia cu un barbat casatorit nu le-ar tenta pe cititoarele noastre. Dar o aventura de-o noapte? Ei bine, in acest caz parerile au fost impartite: 34% au spus ca in acest caz conteaza mult cum arata "ispita", in timp ce 24% recunosc ca nu ar da inapoi atat timp cat nu ar avea nimic de pierdut iar totul ar ramane secret. La egalitate, aproximativ 21% dintre femei au spus fie ca nu mai sunt la varsta adolescentei, fie ca nu vor sa renunte la stabilitatea relatiei in care sunt implicate, riscand in acest fel.

Pentru a afla ce se petrece de fapt in mintea femeilor puse fata in fata cu tentatiile din afara dormitorului, am cerut parerea Cristinei Marioglou, psiholog: "Femeile sunt dispuse si vor sa faca sex. In diferite conditii, mai mult sau mai putin "riscante". Important e ca totul sa fie SECRET. Secret fata de cine? De ceilalti? Care ceilalti? Pentru ca, in cele din urma, tu esti singura persoana fata de care nu poti tine niciun secret. Iar daca simti sa ascunzi asta fata de ceilalti, inseamna ca ai un oarecare motiv pentru care incerci sa o faci si fata de tine. De ce?

Daca vrei sa iti exprimi feminitatea si sa experimentezi "orice" in materie de sex, asuma-ti cu responsabilitate lucrul asta. Vezi ce ti se potriveste, ce simti ca poti sa faci sau nu, hotaraste cu cine, cand si unde. De tine depinde! E vorba de viata ta. Viata ta sexuala. Un aspect pe care nu il mai poti lasa pe ultimul plan. E timpul sa evoluezi, sa fii in pas cu moda, sa ai curajul sa iti asumi rolul de femeie cu tot ceea ce presupune el", este de parere specialistul.
Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr