armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Surprize dulci de Paste pentru fiecare zodie!

De în Monden 2 mai 2013
Ce poate fi mai frumos decat sa ii indulcesti pe cei dragi de sarbatori? Ocheste la fix tinand cont de preferintele fiecaruia in materie de delicatese, in functie de zodie!

Berbec

Jeleuri, tarte cu ramaie, rulada cu zmeura si tortul "Catifeaua Rosie" sunt deserturi care ii vor surprinde in mod placut pe nativii din zodia Berbecului. De asemenea, frisca sau spuma de fructe, combinata cu inghetata, reprezinta un deliciu pentru ei. Daca vrei sa-ti surprinzi Berbecul cu un desert sanatos, combina prune, cirese sau struguri cu miere si iaurt. Se va linge pe degete! Daca ai timp si de unde, cumpara-i ciocolatele Hershey's Kisses. Vor fi cu siguranta o supriza placuta. Sau, daca vrei ceva inedit, dar mai accesibil. incearca fondue de ciocolata cu "frigarui" asortate de fructe. 

Taur

E ceva mai conservator, asa ca nu trebuie sa te dai peste cap pentru a-l impresiona. O portie zdravana de prajitura cu ciocolata, servita impreuna cu un strat generos de inghetata de vanilie sau frisca. Budinca sau spuma de ciocolata sunt si ele surprize placute pentru nativii din zodia Taurului. Daca vrei sa alegi o varianta clasica, opteaza pentru o placinta cu mere. Fa-o gustoasa, dulce si cu scortisoara din plin, pentru a-i spori savoarea.  Tot din categoria deserturilor cu fructe, poti incerca sa prepari pentru nativul din zodia Taurului un trigon cu afine sau o placinta cu morcovi, cu grazura de branza. Daca ii prepari partenerului aceasta surpriza, alege creme brulee flambata, cu caramel sau o placinta cu banane! Aceste doua deserturi il vor pune pe jar cu siguranta!

Gemeni

Gemenilor le plac deserturile light, precum spumele de fructe sau ciocolata, servite cu multa frisca. Sunt fani de prajituri cu fructe, dar ai grija sa alegi fie capsune, fie zmeura. Daca alegi ceva pe baza de inghetata, opteaza pentru pepene galben si fistic. Daca vrei sa ii faci o surpriza inedita, fa rost de o reteta de inghetata de origine asiatica, cu ingrediente precum ghimbir, ceai verde sau cocos. 

Rac

Racii adora trufele, crema ganache si croissantele cu ciocolata in interior. Prajiturile cu crema de ou, cu branza dulce si fructe sau inghetata sunt de asemenea un deliciu pentru nativii acestei zodii. Ii vei da gata si cu un trifle englezesc sau o prajitura cu zahar brun ori tarta cu struguri. 

Leu

Daca-i Leu, are o slabiciune pentru orice inseamna tort, insa cele de ciocolata sunt varianta ideala.  Nu vor refuza, insa, un tort de inghetata de vanilie sau unul cu glazura de caramel.  Placintele cu crema de banane sau cocos le starnesc acestora pofte nestavilite, iar o cescuta de cirese sau visine cu inghetata de vanilie ii va face sa isi piarda brusc cuvintele. Nici jeleurile sau ciresele scaldate in ciocolata nu sunt rele, iar daca vrei sa te rezumi la ceva simplu, poti sa ii faci si niste fursecuri cu ciocolata rasa.

Fecioara

Ideea de puritate o indeamna pe Fecioara sa prefere ciocolata alba. Daca vrei sa o dai gata, incearca un desert usor, precum o placinta cu branzica dulce si stafide sau deserturi cu fructe de sezon si iaurt. Include ciocolata alba in prajituri si chiar tarte, ca glazura, pentru un aspect impecabil. Pentru ca este pasionata de mancarea sanatoasa, Fecioara va aprecia si o portie de tofu cu aroma de ciocolata sau vanilie.  

Balanta

Deserturile usoare, pe baza de gelatina, sunt preferatele acestei zodii. Daca alegi inghetata, atunci opteaza pentru una cremoasa, cu lapte din plin, iar tartele sau cremele de lamaie sunt si ele o varianta inspirata. Un Foret Noir, plin de cirese si frisca, le va face cu siguranta cu ochiul nativilor acestei zodii. Daca vrei sa-l faci sa uite de griji, pregateste-i un desert surpriza, precum Baked Alaska. Prajiturile care combina zmeura si lamaia cu ciocolata neagra sunt favoritele acestui semn zodiacal. Acompaniaza desertul cu o bere de gimbir si ai dat lvoitura!

Scorpion 

Deserturile alcoolice, precum perele in vin rosu cu scortisoara sau mere la cuptor cu inghetata de vanilie si coniac. Include in desertul preparat pentru nativul din zodia Scorpionului lichioruri cu aroma de ciocolata si alte sortimente de bauturi alcoolice care amintesc de aceasta slabiciune a nativului, precum Kahlua sau Bailey's Irish Cream.  Deserturile pe baza de cafea sunt o alegere inspirata, impreuna cu o bautura cremoasa si rece, cu ciocolata sau cafea in compozitie. Adauga trufe sau ciocolata neagra pentru ca nivelul endorfinelor sa creasca simtitor. 

Sagetator 

Cei nascuti sub semnul Sagetatorului prefera mancarurile exotice, asa ca surprinde-i cu un desert din budinca in variante inedite. O alta varianta potrivita pentru nativii din zodia Sagetatorului este profiterolul.Daca ai cu ce, prepara-i o ganache sau un gelato cu cacao si gheata, nu prea dulci, perfecte pentru energicii din aceasta zodie. Fiindca tot este perioada Pastelui, sa stii ca le place cozonacul, asa ca fa unul special pentru ei sau foloseste bucatile ramase, insiropandu-le si amestecandu-le cu bucati de fructe de padure. Daca vrei sa-l dai gata pe nativul Sagetator, cumpara-i baclava sau produse franceze de patiserie. 

Capricorn

Ii plac gogosile cu ciocolata si orice alta prajitura care musteste de crema de ciocolata. O placinta cu nuci de pecan, ninsa cu ciocolata sau o prajitura cu banane, umpluta cu fulgi de ciocolata si cu glazura de ciocolata. Si deserturile traditionale, precum pandispanul invelit in jeleu sau placinta cu mere, impreuna cu o felie de branza. Adauga un milkshake de ciocolata si o banana split si ai rezolvat problema.

Varsator

Acest semn de aer adora spumele si preparatele delicate, ce contin jeleu si inghetata. Cremele de branza dulce cu smantana si fructe de padure sunt ideale pentru ei, iar daca mai adaugi ca topping si un strop de lichior exotic, ai nimerit la fix! Eclerele pufoase cu ciocolata sunt si ele ideale pentru nativii din Varsator, daca vrei sa alegi ceva clasic. Si tartele cu fructe sunt pe placul Varsatorilor, dar nu refuza nici o prajitura cu branza si cirese! Produsele de patiserie umplute cu ricotta sunt si ele o optiune ideala, intrucat Varsatorilor le plac lactatele.

Pesti

Nu sunt foarte pretentiosi. Ofera-le o portie mare de inghetata cu vanilie, ciocolata sau capsune si sunt fericiti. Cu toate acestea, le plac si placintele, mai ales de piersici sau struguri. Daca gasesti vreo reteta cu unt de arahide sau care sa includa fructe exotice, precum ananas, cocos, mango si kiwi, cu siguranta va fi pe placul Pestilor. Daca, totusi, nu ai la indemana prea mult timp, o simpla cutie cu bomboane de ciocolata in forma de inima ii va bucura peste masura.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr