Supă cremă de sfeclă roșie cu cartofi

In Reţete de 8 oct 2018

O supă franțuzească hrănitoare și ușor de preparat.

Timp: 1 oră și 25 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Ingrediente:

8 cepe verzi, 4 castraveți cornichon, 4 bucăți sfeclă roșie fiartă și curățată, 400 g cartofi, 1 ceapă galbenă, 2 linguri ulei, 250 g fâșii carne de vită, sare, piper, 1 l supă de vită, 2 legături mărar, 200 ml smântână

Mod de preparare:

1. Se feliază ceapa verde, castraveții, sfecla, cartofii și ceapa, apoi se încinge uleiul într-o tigaie mare, în care se adaugă fâșiile de vită, care se asezonează cu sare și piper din belșug.

2. Se adaugă legumele și supa de vită în tigaie, se aduce la punctul de fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă tigaia și se lasă totul la gătit timp de aproximativ o oră.

3. Se răcește conținutul tigăii câteva minute, apoi se mixează totul până când se transformă într-o pastă omogenă, moment în care se ajustează de sare și piper.

4. Se împarte supa în patru castroane și se pune deasupra fiecăruia câte o lingură de smântână și mărar tocat, apoi se servește cu crutoane aromate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 oct