Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Supă cremă de pâine cu usturoi

In Reţete de 14 feb 2018

Fie că este vorba despre o delicată supă cremă sau o tocană mai groasă, nimic nu completează mai bine rețeta decât o felie crocantă de pâine prăjită aromată. Cele două texturi diferite fac în așa fel încât să ți se topească totul în gură, dar ce poate fi mai special decât această pâine delicioasă transformată direct în supă.

Timp: 10
Dificultate: ușoară
Porţii: 4
Kilocalorii: 238/porție
Ingrediente:

1/4 ceașcă ulei de măsline, 1/4 cană vin alb sec, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță cimbru, 1/2 linguriță piper, 1 linguriță pătrunjel proaspăt, 2 lingurițe paprica, 5 cești supă de legume, 6 felii de pâine prăjită, 20 căței de usturoi

Mod de preparare:

1. Se încinge uleiul într-o cratiță potrivită ca dimensiune, pe foc mediu, și se adaugă usturoiul pisat amestecând continuu până când acesta își schimbă culoarea, adică aproximativ 3-4 minute.

2. Se taie feliile de pâine pe jumătate și se adaugă în cratiță, se presară paprica și cimbrul, apoi se lasă până ce pâinea se îmbibă în uleiul aromat de usturoi.

3. Se adaugă vinul, amestecând continuu până se evaporă lichidul, moment în care se încorporează 4 cești și jumătate din supă, 1/2 linguriță de sare, piper negru proaspăt măcinat și se acoperă pentru a fierbe conținutul.

4. Se transferă totul într-un blender și se mai adaugă sare și supă, dacă mai este nevoie, apoi se garnisește cu pătrunjelul tocat mărunt.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
06 dec